Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Reksiu21']Podroznicy sa, i te dwu- i czworonozne dostaly juz jesc i pic.
A Lejdi to taka mala!:crazyeye: Ja tu oczekiwalam mieszanca collie, a ona to raczej mieszaniec Sheltie. A taka cichutka i przestraszona narazie, Poziomka zywa taka i ciekawska. Zostawilam je zeby odpoczely, bo i tak jestem w pracy, one narazie troche w szoku z tych przezyc.
Polozyly sie na swoich poslaniach, Poziomka co jakis czas podszczekuje, a Lejdi cichutko spi.[/quote]
Cieszę się, że wszyscy szcześliwie dojechali :loveu:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Reksiu skromnie nie wyjawiła, że Ona wprawdzie w pracy, ale cały czas ma podgląd na dziewczynki, bo w pokoiku ma kamerki, a monitorki w pracy :evil_lol: Dzięki temu jest w stanie w razie czego szybko zareagować :)

Reksiu, dzięki :loveu::loveu::loveu::loveu:

Podróżnikom zaś życzymy jutro szerokiej drogi i spokojnego powrotu do domu :)
Przepięknie Wam dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Rzeczywiscie, Margo. Ale psy spia sobie, przedtem podeszla Poziomka pod drzwi, a teraz obydwie spia na poslaniach. Dla nich to tez byla dluga i meczaca podroz, teraz dopiero spokojnie spia. Ania tez wlasnie poszla spac, juz tez byla padnieta. Ale sobie pogadalysmy!:evil_lol:
Jutro chce jeszcze po sniadaniu moje koniki ogladnac, i zbieraja sie w droge powrotna.

Posted

[quote name='Reksiu21']No to zalezy....:eviltong: A co potrafisz???:evil_lol::evil_lol:[/quote]

JA Cię z moją psią trójcą obronią przed akwizytormi i takimi tam:diabloti:

A na serio, fajnie, że dziewczyny dojechały i są całe i zdrowe:loveu:

Posted

No,my juz po stajni, i spacerku porannym. Ania pojechala. Nawet ja na konia posadzilam, jej pierwszy raz w zyciu.:evil_lol:
Moja corka 7letnia zapytala sie jak sie Lejdi nazywa, jak jej powiedzialam, to stwierdzila od razu "to do niej pasuje"
Ona jest bardzo inteligentna, i takie madre ma oczy. W stajni wykryla po paru minutach gdzie sa jajka, i zanim sdazylam zauwazyc, juz dwa zjadla. Moje inne psiaki to biegaja tam ciagle i nieznalazly ich do tej pory, tylko moj dobek jako jedyny o nich wie.

Posted

Ja się o jajka wszelkiej maści bardzo niepokoję, bo jajka to bardzo ważna sprawa :evil_lol: Wiesz, mam TŻ w domu i stąd niepokoje, aby coś im się nie stało :diabloti::diabloti: