Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szczerze mówiąc nikomu nie życzę stawania do tej konkurencji. Raz, że na 100% ze mną się wygrać nie da, a dwa że to średnio przyjemne...:diabloti:

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boże! Nerisku! To Ty jeszcze fruwająca jesteś?:evil_lol:
Dajesz popalić!:-( Uważaj na siebie-może jak chcesz pofruwać to lepiej na bangie?:evil_lol:

Posted

no tak Neris jesteś nie do "wyprzedzenia", mnie to się tylko drzwi jakuś zacięły :evil_lol:, ale jaki odlot miałam :cool3:, gwiazd widziałam więcej niż na bezchmurnym niebie

Posted

Witam po powrocie

Melduję , że Sara zamieszka w Łomiankach pod Warszawą , z mnijeszym od siebie , bardzo przyjaznym pieskiem :)

I tak jak pisał gallegro , Monika zawiezie Sarę po 16.08. do nowego domku .

Jutro jednak Sara jedzie do lekarza, bo szew , który sobie niestety rozlizała, brzydko się goi , pojawiła się "gulka" , z któej , po rozmasowaniu wyciekła ropa .....
Być może więc , wyjazd Sary do nowego domku opóźni się o kilka dni !!!!!

gallegro serdeczne dzięki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

• 4 years later...
Posted

Świetnie się miewa. Jest zdrowa, szczęśliwa, radosna, grzeczna, słodka i wspaniała. Uwielbia spać na kanapie lub na łóżku, długie spacery i pieszczoty. Łagodna, cierpliwa i wyrozumiała dla domowników, ale jednocześnie czujna. Poza tym jest bystra, mądra i inteligentna. Jest po prostu WSPANIAŁA....:)

• 6 months later...
Posted

[quote name='obiezyswiat75']Świetnie się miewa. Jest zdrowa, szczęśliwa, radosna, grzeczna, słodka i wspaniała. Uwielbia spać na kanapie lub na łóżku, długie spacery i pieszczoty. Łagodna, cierpliwa i wyrozumiała dla domowników, ale jednocześnie czujna. Poza tym jest bystra, mądra i inteligentna. Jest po prostu WSPANIAŁA....:)[/QUOTE]

ale fajna historia; nie było Cię jeszcze na dogo jak wzięłaś tą ślicznotkę ?
Piękna jest, i tak dobrze trafiłą.

Posted

Nie było. Wtedy jeszcze nawet nie wiedziałam że coś takiego jak dogo istnieje :)
Adopcje szły przez Allegro. A żeby było śmieszniej to ja pisałam w sprawie całkiem innego pieska na początku ale okazało się że już wyadoptowany. I dwie osoby, całkiem niezależnie, zaproponowały mi Sarunię właśnie. I tak Księżniczka trafiła do nas :)

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Nie było. Wtedy jeszcze nawet nie wiedziałam że coś takiego jak dogo istnieje :)
Adopcje szły przez Allegro. A żeby było śmieszniej to ja pisałam w sprawie całkiem innego pieska na początku ale okazało się że już wyadoptowany. I dwie osoby, całkiem niezależnie, zaproponowały mi Sarunię właśnie. I tak Księżniczka trafiła do nas :)[/QUOTE]

prawdziwa bajka:)
oby wszystkie historie tak się kończyły