epe Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 W Częstochowie to Florida Blue mogłaby sprawdzić domek!;) Quote
Jo37 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 W razie potrzeby mogę pomóc w transporcie . Nie będę miała dostępu do netu . Mój telefon 0-600 953 938 . Quote
anielica Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Podnoszę suńkę! Piękność z niej prawdziwa. Więc na pewno znajdzie się ktoś, kto ją pokocha... Quote
gallegro Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 epe napisał(a):W Częstochowie to Florida Blue mogłaby sprawdzić domek!;) Jest raczej mało prawdopodobne, żeby Pani z Częstochowy adoptowała Sare, a to dlatego, ze drugi domek oferuje dla suni lepsze warunki. Poczekajmy zatem na ostateczne decyzje... Szkoda, ze nie ma żadnego info na ten temat :roll: Quote
*Gajowa* Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 gallegro napisał(a):Jest raczej mało prawdopodobne, żeby Pani z Częstochowy adoptowała Sare, a to dlatego, ze drugi domek oferuje dla suni lepsze warunki. Poczekajmy zatem na ostateczne decyzje... Szkoda, ze nie ma żadnego info na ten temat :roll: Na wszelki wypadek ostrzegam przed domkiem dla ONki w okolicy Mszczonowa. Oferują super warunki domowe a naprawdę sunia ma mieszkać w kojcu razem z podrostkiem labradorem... Tamtej pani z okolic Białobrzegów podziąkowałam a ona napisała, że powinnam się leczyć... A Saruni życzę najlepszego domku... zasługuje na taki piąknotka. Quote
sloneczko76 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Hej Skarbie Ikt Tu Do Ciebie Ne Zaglada?a Moze Masz Juz Domek? Quote
Neris Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 A te domki mają się kontaktować bezpośrednio z osobą któej dane są w pierwszym poście? Bo Tigera nie ma teraz, wyjechała na 2 tygodnie... Quote
sloneczko76 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 No I Dalej Nic Nie Wiemy????????????????????? Quote
gallegro Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Tak, podałem kontakt do tymczasowej opiekunki Sary. Napiszę do niej, oraz do zainteresowanego Pana, czy adopcja doszła do skutku... Dam znać na wątku. Quote
wilczyca Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 śliczna jest ;) ale ona to tak "belgowo" wygląda .... chyba :oops: Quote
gallegro Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Pan Maciej, przyszły opiekun Sary, poinformował mnie, że adopcja jest już dogadana, a Sara zostanie zawieziona na miejsce po 16 sierpnia. Domyślam się, że chodzi o urlop. Quote
Neris Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 No belgowo, belgowo, pisałam wcześniej że tak mi się wydaje... Quote
wilczyca Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Neris napisał(a):No belgowo, belgowo, pisałam wcześniej że tak mi się wydaje... oj to musiałam przeoczyć :oops: ja ślepuga jedna :cool1::oops: Quote
wilczyca Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Sarunia tyś tak piękna jest a nikt do ciebie nie zagląda :shake:, a może już znalazłaś kochany domek ?? Quote
gallegro Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='wilczyca']oj to musiałam przeoczyć :oops: ja ślepuga jedna :cool1::oops: Nic dodać, nic ująć :cool3: Kilka postów wcześniej stoi jak wół ;) , że Sarunia po 16 sierpnia jedzie do nowego domu. Wszystko jest zaklepane i dopięte na ostatni guzik. Quote
Neris Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 A to ja też ślepuga, bo też tego nie zauważyłam... Quote
gallegro Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Neris napisał(a):A to ja też ślepuga, bo też tego nie zauważyłam... Pozostawiam to bez komentarza... ;) O jedno Was proszę cioteczki... uważajcie przechodząc przez ulicę :razz: Quote
gallegro Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Neris napisał(a):Ja juz raz nie uważałam :oops: Nie jestem pewien czy myślimy o tym samym, ale jeśli się nie mylę, nawet nie pomyślałaś, że tak bardzo prozaiczne skrzydło drzwiowe, może być niebezpieczne :evil_lol: Quote
Neris Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Eee, potem jeszcze była próba nowego noża na kciuku, ścięgno nie za dobrze zeszyli i kciuk się zgina tylko troszku. A nieuważanie przy przechodzeniu przez ulicę zaowocowało nauka latania zapodaną przez małe zgrabne autko. Quote
gallegro Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Nie no... mało kto wytrzyma konkurencję z Tobą :razz: :lol: Ja na ten przykład odpadam w przedbiegach :p Quote
Recommended Posts