tomcug Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Szczeniorki cały czas mam nadzieję, że ktoś się zaopiekuje Wami. Quote
Zmysł Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 "Wczorajszy telefon" zrezygnował niestety z Miłki Quote
Zmysł Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Maluchy jutro będa po raz drugi odrobaczone, a za tydzień zaszczepione Quote
tomcug Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Zmysł napisał(a):"Wczorajszy telefon" zrezygnował niestety z Miłki Niedobrze. :shake: Quote
Zmysł Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 tomcug napisał(a):Niedobrze. :shake: tak bywa. ale ważne, że jednak coś się dzieje Quote
Zmysł Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Zapraszam na bazarek na rzecz psiaków z Zielonki. Piękne art decou: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118087 Quote
tomcug Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Wczoraj odpisałam Panu, który wysłał maila w sprawie psiaków (tak parę zdań, aby nie poczuł się ignorowany i oczywiście absolutnie nie naciskałam, bo uważam, że to żadna metoda). Podziękował za zainteresowanie i napisał, że nadal negocjuje. Brzmi na poważnego faceta. Quote
Zmysł Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 tomcug napisał(a):Wczoraj odpisałam Panu, który wysłał maila w sprawie psiaków (tak parę zdań, aby nie poczuł się ignorowany i oczywiście absolutnie nie naciskałam, bo uważam, że to żadna metoda). Podziękował za zainteresowanie i napisał, że nadal negocjuje. Brzmi na poważnego faceta. bardzo Ci dziękuję. Zobaczymy, co będzie Quote
tomcug Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Mam nadzieję, że te wszystkie ogłoszenia nie pozostaną bez echa. Psiaki naprawdę śliczne. Quote
Martunia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Powinny znaleźć dom, są śliczne. :loveu: Hop na pierwszą... Quote
Recommended Posts