Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Angie :) napisał(a):
Zmysl,

podrzucilabym Tobie w weekend karme dla p. Teresy i dla tych szczeiaczkow.
Numer do mnie masz - jak mozemy sie umowic w Wawie?

dobra, ale może lepiej, jak wybierasz się w następny weekend wstępnie z p.Teresą do Mławy, może jej bezpośrednio przekazać?

Posted

wróć, oczywiście, karmy dla tych szczeniaczków. zmyliły mnie imię Teresa. te psiaki nie są teresowate. chętnie się spotkam jakoś wieczorem. centrum?praga?

Posted

w nastepny weekned odbieram moja staruszke ze schroniska w Cieszynie od Dea - przyjezdza do mnie - czekalam na nia od czerwca i tez mialam problem z transportem

ale wiesz ze mysle o Pluto tylko tego jest tak duzo - postaram sie ale nic nie obiecuje - Pluto jest duzy? mam od mojego w razie co szelki do przypiecia ? mysle nad tym wiesz mi i lamie sie bo samochod jest rodzicow i musze znalezc argument - ze psiak pojdzie do uspienia jak nie pojedzie do Mlawy albo cos... od Mamy ciagle slysze ze nie powinnam sie tak angazowac... trudna sztuka:shake:

Posted

w nastepny weekned odbieram moja staruszke ze schroniska w Cieszynie od Dea - przyjezdza do mnie - czekalam na nia od czerwca i tez mialam problem z transportem

ale wiesz ze mysle o Pluto tylko tego jest tak duzo - postaram sie ale nic nie obiecuje - Pluto jest duzy? mam od mojego w razie co szelki do przypiecia ? mysle nad tym wiesz mi i lamie sie bo samochod jest rodzicow i musze znalezc argument - ze psiak pojdzie do uspienia jak nie pojedzie do Mlawy albo cos... od Mamy ciagle slysze ze nie powinnam sie tak angazowac... trudna sztuka:shake:

dobra, spoko, jakiś transport dla Pluciaka na pewno się znajdzie

Posted

Zmysł napisał(a):
dobra, spoko, jakiś transport dla Pluciaka na pewno się znajdzie

ja jeszcze nie powiedzialam nie - powalcze bo wazne... ja po prostu nie lubie mowic ze zrobie cos na 100%...

Posted

ja jeszcze nie powiedzialam nie - powalcze bo wazne... ja po prostu nie lubie mowic ze zrobie cos na 100%...

no jasne. zobaczymy, jak się wykrystalizuje sytuacja z p.Teresą

Posted

mam pare kilo na zbytku karmy,ale mówie od razu ze nie jest to najlpszej jakości.jest to darling z puriny.zostało mi po dokarmianiu tutejszej biedoty.dajcie znac czy to was interesuje.