SZPiLKA23 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Hop.................... dzis zrobimy nareszcie to allegro Quote
Zmysł Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Hop.................... dzis zrobimy nareszcie to allegro super:multi::multi::multi: Quote
SZPiLKA23 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ciotka Patrycja ostatnio mocno zajeta i sie nie wywiazuje:oops: Quote
SZPiLKA23 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Wkreciłam sobie film ze szczeniakow jest 3 a czytam na 1 stronie ze jest 4 :hmmmm: Quote
SZPiLKA23 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Jest nareszcie, przepraszam ze z poslizgiem, jak cos do zmiany to piszcie http://allegro.pl/show_item.php?item=412759443 Quote
Zmysł Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Jest nareszcie, przepraszam ze z poslizgiem, jak cos do zmiany to piszcie http://allegro.pl/show_item.php?item=412759443 Bardzo dziękuję:loveu: Quote
tomcug Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Zmysł, zerknij na pierwszą i drugą stronę wątku - czy dobrze rozumiem, że jest jedna ruda sunie i jedna czarna oraz dwa czarne samczyki? Post 4,5 i 10 to ta sama ruda sunia? Druga to post nr 3? A psiaki to post 2, 6? Chodzi mi o zdjęcia, gdzie są pojedynczo. A na zbiorówce to chłopaczek w środku i dziewczynki po bokach, mam rację? No ciekawa jestem, co Ty z tego zrozumiesz. :evil_lol: :diabloti: Pytam, bo tak sobie pomyślałam, że lepiej dokładnie wiedzieć i podawać informacje jasne i rzeczowe. Poogłaszam je na wielu portalach. Za tekścik bardzo dziękuję. Quote
Zmysł Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 tomcug napisał(a):Zmysł, zerknij na pierwszą i drugą stronę wątku - czy dobrze rozumiem, że jest jedna ruda sunie i jedna czarna oraz dwa czarne samczyki? Post 4,5 i 10 to ta sama ruda sunia? Druga to post nr 3? A psiaki to post 2, 6? Chodzi mi o zdjęcia, gdzie są pojedynczo. A na zbiorówce to chłopaczek w środku i dziewczynki po bokach, mam rację? No ciekawa jestem, co Ty z tego zrozumiesz. :evil_lol: :diabloti: Pytam, bo tak sobie pomyślałam, że lepiej dokładnie wiedzieć i podawać informacje jasne i rzeczowe. Poogłaszam je na wielu portalach. Za tekścik bardzo dziękuję. Dokładnie j.w.;) Dzięki:loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Jakiej nocy wujek? Noc to sie dopiero rozpocznie:diabloti: Quote
Zmysł Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Jakiej nocy wujek? Noc to sie dopiero rozpocznie:diabloti: eh, w moim wieku:shake: Quote
tomcug Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Zmysł napisał(a):eh, w moim wieku:shake: :grin: :turn-l: :roflt: Jutro spróbuję zacząć wystawiać maluchy, dzisiaj jeszcze mnie zagonili do roboty :angryy:. Quote
SZPiLKA23 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Nom wiem cos o tym tez tak mam, zamiast dac mi wolne bo wiedza ile mam psich spraw to kaza pracowac :mad::shake: Quote
tomcug Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Nom wiem cos o tym tez tak mam, zamiast dac mi wolne bo wiedza ile mam psich spraw to kaza pracowac :mad::shake: Mnie to w domu zagonili - mam remoncik, świetna sprawa, ale jak jest już po wszystkim :angryy:. Quote
SZPiLKA23 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Znam to miałam 2 tygodnie temu................. wolałabym szpachlowac i malowac niz sprzatac.... Quote
tomcug Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 No to zabieram się za ogłoszenia. Gdzie się da to wystawiam pojedynczo, łatwiej potem ogarnąć to wszystko. Jak psiak znajduje dom, to ogłoszenie się likwiduje i wszystko jasne. Roboczo nadałam im imiona, mało odkrywcze, ale nie jestem pomysłowa a to ułatwi sprawę: Ruda sunia to Ruda (cóż za fantazja :cool3:) czarna - Miłka piesek z czerwoną obrożą - Aron Piesek z czarną obrożą - Maksio Myślę, że nie ma to wielkiego znaczenia, jak znajdą domki to właściciele będą mieli pole do popisu. Byleby te domki się pojawiły. Quote
Zmysł Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 tomcug napisał(a):No to zabieram się za ogłoszenia. Gdzie się da to wystawiam pojedynczo, łatwiej potem ogarnąć to wszystko. Jak psiak znajduje dom, to ogłoszenie się likwiduje i wszystko jasne. Roboczo nadałam im imiona, mało odkrywcze, ale nie jestem pomysłowa a to ułatwi sprawę: Ruda sunia to Ruda (cóż za fantazja :cool3:) czarna - Miłka piesek z czerwoną obrożą - Aron Piesek z czarną obrożą - Maksio Myślę, że nie ma to wielkiego znaczenia, jak znajdą domki to właściciele będą mieli pole do popisu. Byleby te domki się pojawiły. No i super. ruszyło z kopyta. dzięki:loveu: Quote
Recommended Posts