Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tomcug napisał(a):
Jejku, chyba jednak na tym wątku jest taki piesio podobny do pekińczyka. Czy on też do adopcji? I mama maluchów też? Myślałam, że tylko szczeniaki domu szukają. Gubię się w tym wszystkim - mało podzielna uwaga i brak logiki w myśleniu, ale to przemęczenie chyba. :angryy:

to nie Twoja wina, po prostu wątek taki nieuporządkowany- tak, jak opisywane miejsce. Tak są szczeniorki, dorosłe, a wśród nich pekińczyk:crazyeye:

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zmysł, jak już troszkę się ogarniesz i znajdziesz chwilę to poproszę jakieś opisy, imiona itp. Porobię ogłoszenia, tak jak, obiecałam. Oczywiście, tak jak napisałam - jak troszkę czasu znajdziesz, nie poganiam, bo wiem, jak to wszystko wygląda. Doba za krótka. :evil_lol:

Posted

tomcug napisał(a):
Zmysł, jak już troszkę się ogarniesz i znajdziesz chwilę to poproszę jakieś opisy, imiona itp. Porobię ogłoszenia, tak jak, obiecałam. Oczywiście, tak jak napisałam - jak troszkę czasu znajdziesz, nie poganiam, bo wiem, jak to wszystko wygląda. Doba za krótka. :evil_lol:

Ja za duż nie wiem, ale spróbuję. Najgorzej będzie z imionami, bo trzeba je nadać. Może ktoś ma propozycje jakieś? Są dwie sunie i dwa psiaki. Psiaki to te dwa najbardziej czarne

Posted

[quote name='Zmysł']

Zmysł to nie jest ich mamusia - sunia ze zdjęcia to taki borderek ma 6 miesięcy i sama jest jeszcze dzieckiem. Pilnie szukamy dla niej nowego domu.

Mamą tych maluchów jest ta czarna sunia - ona chyba zostaje w tym domu.

Posted

GameBoy napisał(a):
Zmysł kiedy możesz odebrać karmę? mogę odsypać też wapna dla szczeniąt ale to w jakiś słoik, całego Wam dać nie mogę....

a można odebrać w centrum lub na pradze?

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Wiem ze maruda jestem ale czy udało bysie zdobyc jeszcze pare fotek psiakow tak ze było ze 3 z kazdym psiakiem z osobna?

dobra, postaram się

Posted

GameBoy napisał(a):
mogę ją dać w czwartek An1i bo przywiezie mi szczeniaka - ona mieszka na pradze, ale musiałbyś odebrać tego samego dnia tj czwartek wieczór

dobrze, dziękuję

Posted

GameBoy napisał(a):
Darek ale musisz ją odebrać w czwartek bo oni jadą na urlop w piątek, ja przechwytuję ich szczeniaki

odbiorę w czwartek, zrozumiałem;)