Zmysł Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 tomcug napisał(a):Jejku, chyba jednak na tym wątku jest taki piesio podobny do pekińczyka. Czy on też do adopcji? I mama maluchów też? Myślałam, że tylko szczeniaki domu szukają. Gubię się w tym wszystkim - mało podzielna uwaga i brak logiki w myśleniu, ale to przemęczenie chyba. :angryy: to nie Twoja wina, po prostu wątek taki nieuporządkowany- tak, jak opisywane miejsce. Tak są szczeniorki, dorosłe, a wśród nich pekińczyk:crazyeye: Quote
tomcug Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Zmysł, jak już troszkę się ogarniesz i znajdziesz chwilę to poproszę jakieś opisy, imiona itp. Porobię ogłoszenia, tak jak, obiecałam. Oczywiście, tak jak napisałam - jak troszkę czasu znajdziesz, nie poganiam, bo wiem, jak to wszystko wygląda. Doba za krótka. :evil_lol: Quote
Zmysł Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 tomcug napisał(a):Zmysł, jak już troszkę się ogarniesz i znajdziesz chwilę to poproszę jakieś opisy, imiona itp. Porobię ogłoszenia, tak jak, obiecałam. Oczywiście, tak jak napisałam - jak troszkę czasu znajdziesz, nie poganiam, bo wiem, jak to wszystko wygląda. Doba za krótka. :evil_lol: Ja za duż nie wiem, ale spróbuję. Najgorzej będzie z imionami, bo trzeba je nadać. Może ktoś ma propozycje jakieś? Są dwie sunie i dwa psiaki. Psiaki to te dwa najbardziej czarne Quote
SZPiLKA23 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Wypłukałam sie z kasy a karmy trzeba :hmmmm: Quote
GameBoy Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Zmysł kiedy możesz odebrać karmę? mogę odsypać też wapna dla szczeniąt ale to w jakiś słoik, całego Wam dać nie mogę.... Quote
anouk92 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Zmysł'] Zmysł to nie jest ich mamusia - sunia ze zdjęcia to taki borderek ma 6 miesięcy i sama jest jeszcze dzieckiem. Pilnie szukamy dla niej nowego domu. Mamą tych maluchów jest ta czarna sunia - ona chyba zostaje w tym domu. Quote
Zmysł Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Anouk ma rację, zaraz wkleję zdjęcie właściwej mamusi. Tam jest taki młyn:angryy: Quote
Zmysł Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 GameBoy napisał(a):Zmysł kiedy możesz odebrać karmę? mogę odsypać też wapna dla szczeniąt ale to w jakiś słoik, całego Wam dać nie mogę.... a można odebrać w centrum lub na pradze? Quote
Zmysł Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Slicznosci moge wam zrobic allegro :) wielkie dzięki:loveu: Quote
Zmysł Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):TYlko musze wiedziec komu? :D jasne, na pewno 4 szczeniakom, dwie sunie(jedna czarna) i dwa czarne psiaki Quote
SZPiLKA23 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Kazdemu z osobna tak? A tekst ktos mi nasmaruje ;)? Quote
Zmysł Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Kazdemu z osobna tak? A tekst ktos mi nasmaruje ;)? z osobna. ja dzisiaj postaram się nasmarować Quote
SZPiLKA23 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Wiem ze maruda jestem ale czy udało bysie zdobyc jeszcze pare fotek psiakow tak ze było ze 3 z kazdym psiakiem z osobna? Quote
Zmysł Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Wiem ze maruda jestem ale czy udało bysie zdobyc jeszcze pare fotek psiakow tak ze było ze 3 z kazdym psiakiem z osobna? dobra, postaram się Quote
GameBoy Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 mogę ją dać w czwartek An1i bo przywiezie mi szczeniaka - ona mieszka na pradze, ale musiałbyś odebrać tego samego dnia tj czwartek wieczór Quote
Zmysł Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 GameBoy napisał(a):mogę ją dać w czwartek An1i bo przywiezie mi szczeniaka - ona mieszka na pradze, ale musiałbyś odebrać tego samego dnia tj czwartek wieczór dobrze, dziękuję Quote
GameBoy Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Darek ale musisz ją odebrać w czwartek bo oni jadą na urlop w piątek, ja przechwytuję ich szczeniaki Quote
Zmysł Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 GameBoy napisał(a):Darek ale musisz ją odebrać w czwartek bo oni jadą na urlop w piątek, ja przechwytuję ich szczeniaki odbiorę w czwartek, zrozumiałem;) Quote
Recommended Posts