Zmysł Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Posesja w podwarszawskiej miejscowości. "Bida z nędzą". I psiaki. Mnożące się. Do niedawna. Fundacja Maja czyli psiaki z Zielonki, mimo wielkiego przepełnienia i ogromu obowiązków roztoczyła pieczę nad tym miejscem. Sunie już wysterylizowane. Ale są cztery dwumiesięczne szczeniaczki. Bardzo słodkie, dwie sunie, dwa psiaki. I potrzeba karmy. Maja dzieli się swoją, ale sama ma jej niedostatek. Kontakt do Anouk92 lub do mnie. SPRAWA ROBI SIĘ PILNA. Z RÓŻNYCH POWODÓW KAŻDY DZIEŃ SPĘDZONY PRZEZ ZWIERZAKI W TYM MIEJSCU JEST DLA NICH ZAGROŻENIEM ŻYCIA. MUSIMY JE GDZIEŚ PRZENIEŚĆ. KTO DA DT???? POKRYWAMY KOSZTY Quote
tomcug Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Zmysł, pomału zabiorę się za ogłoszenia, tylko pasuje kilka zdań o pieskach - charakterki, jak będą wielkie no i który jest który? :evil_lol: Tzn imiona jakieś by się przydały i kontakt. Mnie ten rudy (trzecia i czwarta foteczka) zaczarował. :cool3: Mamusia też bardzo ładna i chyba średniej wielkości. Tatuś domyślam się - nieznany. :cool1: Quote
Zmysł Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 tomcug napisał(a):Zmysł, pomału zabiorę się za ogłoszenia, tylko pasuje kilka zdań o pieskach - charakterki, jak będą wielkie no i który jest który? :evil_lol: Tzn imiona jakieś by się przydały i kontakt. Mnie ten rudy (trzecia i czwarta foteczka) zaczarował. :cool3: Mamusia też bardzo ładna i chyba średniej wielkości. Tatuś domyślam się - nieznany. :cool1: Tatuś podobno większy jakiś, onkowaty Quote
GameBoy Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Zmysł mogę Ci dać ok 5 kilo karmy w próbkach, które dostałam od weta ale to nie są próbki szczenięce tylko dorosłe .... dlatego się u mnie póki co uchowały Quote
Zmysł Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 GameBoy napisał(a):Zmysł mogę Ci dać ok 5 kilo karmy w próbkach, które dostałam od weta ale to nie są próbki szczenięce tylko dorosłe .... dlatego się u mnie póki co uchowały dzięki :loveu: skontaktuję się Quote
GameBoy Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Zmysł napisał(a):dzięki :loveu: skontaktuję się ok, póki co niczym więcej nie pomogę Quote
Unbelievable Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 mama podobna do bordera, może zgłosić na borderowym forum? ja nie mam tam konta Quote
Martunia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Jakie śliczne są te szczeniaki! Ten czarny normalnie cudny. :loveu: Szkoda mi ich. :( Quote
Zmysł Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Tinka:) napisał(a):mama podobna do bordera, może zgłosić na borderowym forum? ja nie mam tam konta ja też niestety Quote
Zmysł Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 tomcug napisał(a)::mad:Znowu wątki pomyliłam. jak to???? Quote
tomcug Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Jejku, chyba jednak na tym wątku jest taki piesio podobny do pekińczyka. Czy on też do adopcji? I mama maluchów też? Myślałam, że tylko szczeniaki domu szukają. Gubię się w tym wszystkim - mało podzielna uwaga i brak logiki w myśleniu, ale to przemęczenie chyba. :angryy: Quote
Recommended Posts