Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Posesja w podwarszawskiej miejscowości. "Bida z nędzą". I psiaki. Mnożące się. Do niedawna. Fundacja Maja czyli psiaki z Zielonki, mimo wielkiego przepełnienia i ogromu obowiązków roztoczyła pieczę nad tym miejscem.
Sunie już wysterylizowane. Ale są cztery dwumiesięczne szczeniaczki. Bardzo słodkie, dwie sunie, dwa psiaki.
I potrzeba karmy. Maja dzieli się swoją, ale sama ma jej niedostatek.
Kontakt do Anouk92 lub do mnie.

SPRAWA ROBI SIĘ PILNA. Z RÓŻNYCH POWODÓW KAŻDY DZIEŃ SPĘDZONY PRZEZ ZWIERZAKI W TYM MIEJSCU JEST DLA NICH ZAGROŻENIEM ŻYCIA.
MUSIMY JE GDZIEŚ PRZENIEŚĆ. KTO DA DT???? POKRYWAMY KOSZTY

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zmysł, pomału zabiorę się za ogłoszenia, tylko pasuje kilka zdań o pieskach - charakterki, jak będą wielkie no i który jest który? :evil_lol: Tzn imiona jakieś by się przydały i kontakt. Mnie ten rudy (trzecia i czwarta foteczka) zaczarował. :cool3: Mamusia też bardzo ładna i chyba średniej wielkości. Tatuś domyślam się - nieznany. :cool1:

Posted

tomcug napisał(a):
Zmysł, pomału zabiorę się za ogłoszenia, tylko pasuje kilka zdań o pieskach - charakterki, jak będą wielkie no i który jest który? :evil_lol: Tzn imiona jakieś by się przydały i kontakt. Mnie ten rudy (trzecia i czwarta foteczka) zaczarował. :cool3: Mamusia też bardzo ładna i chyba średniej wielkości. Tatuś domyślam się - nieznany. :cool1:

Tatuś podobno większy jakiś, onkowaty

Posted

Zmysł mogę Ci dać ok 5 kilo karmy w próbkach, które dostałam od weta ale to nie są próbki szczenięce tylko dorosłe .... dlatego się u mnie póki co uchowały

Posted

GameBoy napisał(a):
Zmysł mogę Ci dać ok 5 kilo karmy w próbkach, które dostałam od weta ale to nie są próbki szczenięce tylko dorosłe .... dlatego się u mnie póki co uchowały

dzięki :loveu: skontaktuję się

Posted

Jejku, chyba jednak na tym wątku jest taki piesio podobny do pekińczyka. Czy on też do adopcji? I mama maluchów też? Myślałam, że tylko szczeniaki domu szukają. Gubię się w tym wszystkim - mało podzielna uwaga i brak logiki w myśleniu, ale to przemęczenie chyba. :angryy: