Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]Mały piesek Czaruś szuka dobrych właścicieli. [/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]Piesek błąkał się kilka dni po osiedlu w Poznaniu, w okropnym upale, niestety nikt go tam ani w schronisku nie szukał. [/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]Czarek ma ok. roku, jest zdrowy, bardzo wesoły, niehałaśliwy, spokojny i łagodny. [/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]A wygląda całkiem jak jagterier – może wpadnie komuś w oko.[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]Lubi zabawy z piłeczką i spacery, na których wszystko go ciekawi. Jest bardzo przymilny, wręcz wtula się w człowieka. Nie chcemy oddać go do schroniska, prosimy więc o kontakt osoby, które mogłyby przygarnąć takiego kochanego psiaka i stworzyć mu bezpieczny dom. [/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]Czaruś przebywa obecnie pod Poznaniem, samotnie na działce. Jest bezpieczny, karmiony – ale niestety…sam.[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]Szuka pilnie swojego człowieka i własnego kącika na resztę długiego jeszcze życia.[/FONT][/COLOR][/B]

[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]Czy ktoś pomoże wstawić go gdzieś, gdzie teriery szukają domków. Jest taka stronka?[/FONT][/COLOR][/B]

[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]Kontakt: Honorata tel. 601 629 524 lub 061 66 31 958[/FONT][/COLOR][/B]

Oto Czarek

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images29.fotosik.pl/255/f05c1761739f15c1.jpg[/IMG][/URL]

Pani które się nim zajęła dojeżdża do działki 2-3 razy dziennie po 2 km. Jak długo da radę.
Tak bym chciała, żeby Czarek uniknął schroniska. Żeby znalazł się ktoś, kto go pokocha.
Taki miły psiak.

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nic na temat tatuażu nie wiem. Też mui przypomina jakiegoś psa, ale w tym typie są psiaki. Mam obiecane kolejne fotki. Zaraz też zapytam o tatuaż.

Dzięki za wstawienie na terierki.
Dzisiaj Czaruś pokazywał się w Metrze.

Dom dla Czarka bardzo pilny. Na już. Siedzi sam na działce.

Posted

Torzysława, niestety ja go nie odwiedzam. On jest daleko ode mnie i niestety 2 pzrytuliska i włąsne stado plus praca - nie daję rady., Jest dokarmiany przez Panią z sąsiedztwa. Ale to żadne wyjście.
Potrzebny chocby tymczas, gdzie Czarek byłby bezpieczny.