Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zadzwoń do Wiolety i omów sprawę Niemiec, może akurat?
Gdyby Julia07 - z tego wątku, zainteresowana kudłaczem, a pisała do mnie w sprawie Saby, chciała moją sunię w typie Yorka, to dokładam się do kosztów paliwa lub biletu.;)

Posted

napisz konkretnie, gdzie on jest i jaka decyzja. Ile to km ode mnie, potrzebuję na paliwo, a pojadę osobiście po niego jeśli się zdecydujesz na fundację.

Posted

napisałam ci pw. Ta fundacja to dobermanhielfe. Trafi do tymczasu, a potem będą mu szukać domku stałego. Dostaniesz zdjęcia z nowego domku. Adresu nie udostępniają.

Posted

kurcze byłam tam w sobotę, w Wałczu.
Potrzebujemy na paliwo 100,00 zł. :cool3:. Zobaczymy, może coś sie wymyśli. Samochód by był, zrzuta na paliwo i pies ma szansę. Zastanów się.

Posted

z tego co wiem od koleżanki to jedzie, ona osobiście jedzie po kudłacza do szczurosławy. Trzeba go tylko ze schronu wyciągnąć i zaszczepić. to juz zadanie szczurosławy. Czip też już załatwiony.

Pieniądze na paliwo się przydadzą, bo mopek zrobi duzo kilometrów, a koleżanka tak pomaga innym wkoło, że o sobie zapomina. Inną bidę umieściła tymczasowo w hoteliku i płaci z własnej kieszeni 300 zł. miesięcznie.+ karmę.
Może by tak coś wystawić, muszę pomyśleć. A cioteczki zapraszam do kupowania.;):cool3: