Szczurosława Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 A czy nie zabrakłoby czasu go przygotować do Niemiec?:roll: Quote
czia Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 próbować można, zapytam, rano przekopiuję zdjęcia i wyślę je do Niemiec. Piękny jest. Pomimo zapuszczenia sierści.:shake::loveu: Quote
Moniek193 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Sliczna psina:loveu:Naprawde cudo:loveu: Quote
Szczurosława Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Kurcze, gdyby był DT byłoby łatwiej :/ Quote
Szczurosława Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Pan Kudłacz ma okazje pojechac do Niemiec. Dzwoniła w jego sprawie staruszka, bo strasznie jej się podoba, tylko on raczej nie należy do tych co to leżą i pachną:cool1: Quote
czia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 zadzwoń do Wiolety i omów sprawę Niemiec, może akurat? Gdyby Julia07 - z tego wątku, zainteresowana kudłaczem, a pisała do mnie w sprawie Saby, chciała moją sunię w typie Yorka, to dokładam się do kosztów paliwa lub biletu.;) Quote
czia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 napisz konkretnie, gdzie on jest i jaka decyzja. Ile to km ode mnie, potrzebuję na paliwo, a pojadę osobiście po niego jeśli się zdecydujesz na fundację. Quote
Szczurosława Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Tak dokładnie to jesteśmy tutaj, http://maps.google.pl/maps?source=ig&hl=pl&rlz=1G1GGLQ_PLPL276&q=krajenka+mapa&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=geocode_result&resnum=1&ct=image a gdzie konkretniej w lubuskim? Tak mysle,że może koło niecalych 200 km w jedną strone to by było... Quote
Margolka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Ooo... jest szansa na domek:multi::multi::multi: Kudłaczku, ucz się niemieckiego:evil_lol: Quote
czia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 napisałam ci pw. Ta fundacja to dobermanhielfe. Trafi do tymczasu, a potem będą mu szukać domku stałego. Dostaniesz zdjęcia z nowego domku. Adresu nie udostępniają. Quote
czia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 kurcze byłam tam w sobotę, w Wałczu. Potrzebujemy na paliwo 100,00 zł. :cool3:. Zobaczymy, może coś sie wymyśli. Samochód by był, zrzuta na paliwo i pies ma szansę. Zastanów się. Quote
czia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 No i kudłacz pojedzie:multi::loveu::crazyeye:? Quote
Moniek193 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Pojedzie??:multi:Jesli tak to super:multi:Kudlaczku zyczymy szczescia:loveu: Quote
Diuna B. Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 To by było piękne zakończenie tego wątku;) Quote
Margolka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Diuna B. napisał(a):To by było piękne zakończenie tego wątku;) I bardzo długo oczekiwane:multi::multi::multi: Quote
Margolka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Szczurosława powie nam, czy Kudłaczek jedzie, a na paliwo może uzbieramy na bazarku? Quote
czia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 z tego co wiem od koleżanki to jedzie, ona osobiście jedzie po kudłacza do szczurosławy. Trzeba go tylko ze schronu wyciągnąć i zaszczepić. to juz zadanie szczurosławy. Czip też już załatwiony. Pieniądze na paliwo się przydadzą, bo mopek zrobi duzo kilometrów, a koleżanka tak pomaga innym wkoło, że o sobie zapomina. Inną bidę umieściła tymczasowo w hoteliku i płaci z własnej kieszeni 300 zł. miesięcznie.+ karmę. Może by tak coś wystawić, muszę pomyśleć. A cioteczki zapraszam do kupowania.;):cool3: Quote
Recommended Posts