HebaNova Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 jeszcze jedna uwaga, jak będziecie pierwsze zdjęcie wpisywać do tego okienka to okienko na "dzień dobry" będzie puste. ale potem jak wkleicie pierwsze to ono się tam jakby zapamięta, i przy wklejaniu drugiego, allegro będzie pamiętało w tym okienku to pierwsze zdjęcie ,czym się nie przejmujcie bo wystarczy skasować ten stary link z okienka używająć klawisza "delete" i wpisać tam nowy link. a jak ktoś ma jeszcze problemy to zapraszam do mnie do domku, mogę pokazać na kompie. mieszkam w DG Quote
jotka Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Z gazetowego ogłoszenia jedni się zgłosili i zaraz po przesłaniu namiarów ich telefon jest non stop zajęty. Ttrudno, trzeba szukać dalej. Quote
maciaszek Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Kurcze, zainteresowanie Plutem zerowe :(. Quote
jotka Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Dlaczego jest tak, ze niektóre psy, przecież obiektynie ładne, nie wzbudzaja żadnego zainteresowania. Quote
maciaszek Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Nie mam pojęcia, ale rzeczywiście tak jest czasami :(. Mam nadzieję, że Pluto w końcu wpadnie komuś w oko! Quote
HebaNova Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 .. może nie w oko tylko do kogoś na ogródek? ;):cool3: Pluto, szukaj domku, szukaj Quote
jotka Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Posucha straszna z domkami jest. Jka jest pies duży to domek na mały i odwrotnie. Quote
maciaszek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Wielka szkoda. Nie wiedzą co tracą... Quote
amikat Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Po 8 ma być miejsce w hotelu przy schronie. Może sie uda go tam umieścić Quote
amikat Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Pytajcie o miejsce do pilnowania dla psa. On będzie świetny! Odstrasza wyglądem- bo duzy rosły jest , a przy tym łagodny jak baranek Quote
maciaszek Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Jak odezwie się do mnie facet z Chorzowa, który szuka psów do ochrony obiektu, to polecę Pluta. Oby się odezwał i sprawa była aktualna. A jak Pluto zachowuje się w stosunku do innych psów? Quote
Recommended Posts