HebaNova Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 oj Pluciarzu co tu z tobą zrobić :shake: Quote
jotka Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Pies jest w naprawdę dużej potrzebie, niech go ktoś przygarnie! To naprawde piękny pies! Quote
Alicja Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 :-(....ludzie to ...bestie :angryy: skoro Plutuś przyzwyczajony do budy to może ktoś by go na zasadzie stróżowania przyjął za dach i miskę strawy ..... wiem że to nie tak być powinno:shake:ale zanim go stamtąd pognają :-( Quote
maciaszek Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 A czy psiak ma zrobione Allegro? Koniecznie z dopiskiem, w tytule, "do stróżowania"? Quote
HebaNova Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 on na zdjęciach wygląda na średniego pieska, czy stoi przy dorosłej osobie czy przy dziecku? sięga do połowy uda dorosłego? Quote
Alicja Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 no chłopie .....ciotka podnosi na 1szą ...ale żeby potem jakaś mądra:roll::diabloti: znów sie nie czepiła ze się pisze HOP :razz: Quote
aisaK Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 ja go nie widziałam na allegro, warto mu zrobić! tak sadze Quote
jotka Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Allegro nie ma jeszcze, ma trochę ogłoszeń, ale bez odzewu. To jest naprawdę duży pies, sięga do pół uda Amikat. Ma 70 cm Jakby ktoś zrobił allegro, to będziemy wdzięczne! namiary: [email protected] tel: 722394982,722394983 Quote
maciaszek Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Allegro dla Pluto: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=425229437 Jeśli mam coś zmienić, piszcie! Quote
amikat Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Podnoszę Cie Plutonku! zobaczcie jaki piękny pies! Quote
HebaNova Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Maciaszek, bardzo fajne allegro. podpowiem Ci jesli chcesz jak zamieścic na aukcjach zdjęcia zeby za nie nie płacic. jesli jesteś zainteresowana daj znac na pw Quote
HebaNova Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 napiszę jednak na wątku, moze innym też się przyda ;) w momencie kiedy już macie wystawianie aukcji w toku i jesteście na etapie wpisywania "dane przedmiotu" trzeba przejść na "edytor wizualny" zmieniając go z "edytora tekstowego" później wpisujecie tekst aukcji. po skończeniu tego kreatywnego dzieła tworzenia przystępujecie do wklejania zdjęć, uprzednio posiadając bezpośrednie linki (po angielsku Direct link to image) do zdjęć wrzuconych na serwer np fotosik albo imageshack. taki link wygląda np tak: http://img50.imageshack.us/img50/4346/78126944ih6.jpg najlepiej robić to po jednym zdjęciu żeby się nie pomotlało. kiedy już mamy jeden taki link do zdjęcia klikamy piątą ikonkę od lewej taki niebieski kwadracik z tle paseczków poziomych, "Wstaw obrazek" kuknijcie na zdjęcie poglądowe: powinno otworzyć się nowe okienko. tam w pierwszym poziomym polu Lokalizacja (URL) wklejacie cały link do waszego zdjęcia, pamiętając zeby nie powtórzyć w adresie literek "http://" . one mają być ale tylko raz. potem zatwierdzacie "wybierz" to szare okienko powinno zniknąć, a wasze zdjęcie pojawi się na samej górze aukcji nad tekstem, teraz wystarczy je zwyczajnie myszką zaznaczyć i "wyciąć" i wkleić w dowolnym miejscu aukcji między zdaniami. warto też troszę pobawić się wyśrodkowaniem tego zdjęcia i tekstu, zaznaczając myszką całość aukcji i zdjęć i potem klikając ikonkę wycentruj. na sam koniec klikacie "PODGLĄD" który znajduje się zaraz obok ikonki którą przyciskaliscie jaką pierwszą, po prawej stronie obok edytora wizualnego/tekstowego, żeby sprawdzić jak cudownie wygląda wasza nowa aukcja. jedyne co musicie wrzucić na ich serwer tradycyjnie starą metodą to zdjecie to miniaturki, ono może być malutkich rozmiarów, do 50kB wtedy nie będziecie za nie płacić dodatkowo. Quote
nika28 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 HebaNova napisał(a):napiszę jednak na wątku, moze innym też się przyda ;) Mi się przydało, bo nie wiedziałam jak wstawiać zdjęcia na allegro :Rose: Quote
maciaszek Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 A ja chyba jestem głąbem pod tym względem. Kiedyś próbowałam wrzucić zdjęcie, dokładnie tak, jak to wytłumaczyłaś i kicha... Nie udawało się... Ale popróbuję jeszcze. Quote
maciaszek Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Alegratka Pluta: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1642980_pluto_pies_idealny_do_strozowania_szuka.html Quote
Recommended Posts