Tuśka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Tak Ci Państwo dzwonili dziś do mnie. :loveu: Jak na razie wszystko super. Mili, kulturalni, sympatyczni i zdecydowani. Właśnie wysłałam ankietę przedadopcyjną co by się o wszystkim dowiedzieć :) Mają odesłać nie długo. Trzymajcie kciuki!!! Dam znać jak tylko będę miała ankietę z powrotem :loveu: Quote
majqa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Zaciskamy kciuki Leo, z całych sił !!! :kciuki: Quote
Rybka_39 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ta rodzinka jest juz 3 która pisała i dowiadywała się o Leoska, tak więc do 3 razy sztuka, więc musi sie udać!!!!:multi::multi::multi: Quote
Tuśka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Słuchajcie mam kolejnych chętnych na Leosia! Tym razem z Poznania. Jeszcze nie wiem komu ale Pani z Poznania może sama po psa przyjechać a Państwo z Jeleniej Góry nie... Jeśli uznam że domki są tak samo fajne to ten z transportem chyba wybierzemy :) Czekam jeszcze na ankietę :) Quote
majqa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Warto poprosić o sprawdzenie Poznania Supergogę, Weronię, GonięP, lub MonikęP. Quote
Rybka_39 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 No to już zależy od Was dziewczyny:cool3:. O ile wiem domek z Jeleniej Góry ma dom z ogrodem- to mi sie spodobało.:loveu: Ale skoro Poznań może przyjechać, to warto sprawdzić oba domki. I jeśli Leoś pojedzie do POznania, to możę państwo z Jeleniej góry wezną kaukaza z naszego schronu?:cool3: Quote
Rybka_39 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 U nas w schronisku jest kaukaz, spokojny, bojaźliwy troszke ale nieagresywny: http://www.sosnowiec.schronisko.net/adopcja17759-0.html Może jakby by go wzieli?:roll: Quote
majqa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Rybciu, tu ode mnie nic nie zależy. Nie mam nic przeciw domkowi z innego miasta niż Poznań. W swoim poście podałam jedynie osoby, które miałam okazję poznać z Poznania i wiem, że dobrze sprawdzą domek. Wywołana do odpowiedzi ;) dodam, że oczywiście dobrze by było sprawdzić oba domki. Niestety, nie znam nikogo z dogomaniaków z Jeleniej Góry. Quote
Tuśka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Problem z Jelenią orą jest taki że nie ma transportu a do tego oni są spod Jeleniej Góry i to bardzo utrudni wizytę przed adopcyjną. Choć na pewno byli by dobrymi opiekunami. Mają gospodarstwo agroturystyczne. Z kolej Pani z Poznania wraz z synkiem są absolutnie w Leosiu zakochani. Łatwiej o wizytę przedadopcyjną i sami przyjadą. Ja bym im najchętniej dała :) ALE DECYZJA NALEŻY DO SŁONECZKA TYLKO ONA COŚ NIE ZDWONI DO MNIE... nie odpisała też na moje smsy. Reszcie osób powysyłam propozycje z innymi psami. Jak możesz Majqa to zadzwoń do Słoneczka. Niech się ze mną skontaktuje bo decyzje trzaba podjąć. Wiadomo, pani z Poznania pasowało by jeszcze w ten weeken przyjechać... Też ma dom z ogrodem a wydaje mi się że lepiej dać do rodziny niż do gospodarstwa, nawet agroturystycznego... Quote
Tuśka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Wstępna decyzja podjęta! Leoś w przyszłą sobotę jedzie do Poznania! :multi: Jeszcze tylko wizyta przed adopcyjna, zaraz prześlę PW do tych osób z zapytaniem czy ktoś będzie mógł podjechać do p Luizy :multi: Bardzo sympatyczna pani z 8 letnim synkiem. Już bardzo go kochają ;) Czekali z niecierpliwością na decyzję Słoneczka. Jeśli wizyta wypadnie dobrze to to będzie ostatni tydzień Leosia w boksie. Będzie miał do dyspozycji i własnych ludzi i ogród do biegania :loveu: Quote
*Gajowa* Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Bardzo się cieszę z Leonkowego domu :multi:. Fakt, że państwo po niego przyjadą bardzo dobrze rokuje. Mam u siebie psiaka do adopcji w tym typie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111071 gdyby były chętne fajne domki zaproponujcie go proszę. Quote
majqa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Kciuki zaciśnięte obłędnie Leo!!! Musi się udać! Quote
Rybka_39 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Super wieści! To ja mam prośbę, o przedstawieniu Panu z Jeleniej Gory mojego kaukaza.;) Quote
majqa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Zaczyna Ci się Leosiu końcowe odliczanie!!! :multi: Quote
ruru Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 RANY JAK SIĘ CIESZĘ! LEOŚ POZNANIAKIEM!:multi::multi::multi::multi: Quote
majqa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Ciekawe, czy mu się poznańskie koziołki spodobają? ;) Quote
ruru Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Na pewno, Leoś wygląda na dobrego pasterza;):loveu: Quote
majqa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 ruru napisał(a):Na pewno, Leoś wygląda na dobrego pasterza;):loveu: Trafnie ujęte! :evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 To kiedy będzie zaganiał koziołki w POznaniu? Quote
Tuśka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Jutro Oris idzie prześwietlić przyszły domek Leosia. Ma po drodze i codziennie tamtendy przechodzi więc i później będziemy mieli wgląd w Leosiową sytuację ;) Quote
majqa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Czekamy z niecierpliwością na wieści Tusiu! Quote
ruru Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 czekamy na RTG domku:cool3::razz: Quote
majqa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 ruru napisał(a):czekamy na RTG domku:cool3::razz: ...a zdjęcia RTG będą??? :razz: Quote
Tuśka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Oris zdała mi już relację. Wszystko ok!!!! Leoś może jechać! Teraz tylko ze Słoneczkiem i p Luizą musimy ustalić o której w sobotę umawiamy się na odbiór Leosia! Ci Państwo z Jeleniej Góry nadal szukają psa! Ale kaukaz chyba jest zbyt strachliwy. Oni chcą takiego co będzie przyjazny gościom ale w nocy zaszczeka! Quote
Recommended Posts