Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak Ci Państwo dzwonili dziś do mnie. :loveu: Jak na razie wszystko super. Mili, kulturalni, sympatyczni i zdecydowani. Właśnie wysłałam ankietę przedadopcyjną co by się o wszystkim dowiedzieć :) Mają odesłać nie długo. Trzymajcie kciuki!!! Dam znać jak tylko będę miała ankietę z powrotem :loveu:

Posted

Słuchajcie mam kolejnych chętnych na Leosia! Tym razem z Poznania. Jeszcze nie wiem komu ale Pani z Poznania może sama po psa przyjechać a Państwo z Jeleniej Góry nie... Jeśli uznam że domki są tak samo fajne to ten z transportem chyba wybierzemy :) Czekam jeszcze na ankietę :)

Posted

No to już zależy od Was dziewczyny:cool3:.
O ile wiem domek z Jeleniej Góry ma dom z ogrodem- to mi sie spodobało.:loveu:
Ale skoro Poznań może przyjechać, to warto sprawdzić oba domki.
I jeśli Leoś pojedzie do POznania, to możę państwo z Jeleniej góry wezną kaukaza z naszego schronu?:cool3:

Posted

Rybciu, tu ode mnie nic nie zależy. Nie mam nic przeciw domkowi z innego miasta niż Poznań. W swoim poście podałam jedynie osoby, które miałam okazję poznać z Poznania i wiem, że dobrze sprawdzą domek. Wywołana do odpowiedzi ;) dodam, że oczywiście dobrze by było sprawdzić oba domki. Niestety, nie znam nikogo z dogomaniaków z Jeleniej Góry.

Posted

Problem z Jelenią orą jest taki że nie ma transportu a do tego oni są spod Jeleniej Góry i to bardzo utrudni wizytę przed adopcyjną. Choć na pewno byli by dobrymi opiekunami. Mają gospodarstwo agroturystyczne. Z kolej Pani z Poznania wraz z synkiem są absolutnie w Leosiu zakochani. Łatwiej o wizytę przedadopcyjną i sami przyjadą. Ja bym im najchętniej dała :) ALE DECYZJA NALEŻY DO SŁONECZKA TYLKO ONA COŚ NIE ZDWONI DO MNIE... nie odpisała też na moje smsy.
Reszcie osób powysyłam propozycje z innymi psami.
Jak możesz Majqa to zadzwoń do Słoneczka. Niech się ze mną skontaktuje bo decyzje trzaba podjąć. Wiadomo, pani z Poznania pasowało by jeszcze w ten weeken przyjechać... Też ma dom z ogrodem a wydaje mi się że lepiej dać do rodziny niż do gospodarstwa, nawet agroturystycznego...

Posted

Wstępna decyzja podjęta! Leoś w przyszłą sobotę jedzie do Poznania! :multi: Jeszcze tylko wizyta przed adopcyjna, zaraz prześlę PW do tych osób z zapytaniem czy ktoś będzie mógł podjechać do p Luizy :multi: Bardzo sympatyczna pani z 8 letnim synkiem. Już bardzo go kochają ;) Czekali z niecierpliwością na decyzję Słoneczka. Jeśli wizyta wypadnie dobrze to to będzie ostatni tydzień Leosia w boksie. Będzie miał do dyspozycji i własnych ludzi i ogród do biegania :loveu:

Posted

Jutro Oris idzie prześwietlić przyszły domek Leosia. Ma po drodze i codziennie tamtendy przechodzi więc i później będziemy mieli wgląd w Leosiową sytuację ;)

Posted

Oris zdała mi już relację. Wszystko ok!!!! Leoś może jechać! Teraz tylko ze Słoneczkiem i p Luizą musimy ustalić o której w sobotę umawiamy się na odbiór Leosia!
Ci Państwo z Jeleniej Góry nadal szukają psa! Ale kaukaz chyba jest zbyt strachliwy. Oni chcą takiego co będzie przyjazny gościom ale w nocy zaszczeka!