Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja nawet puzzle z kciuka układam:

Kciuk (Paryż)

"Le pouce" to przedstawiające wielki palec, dzieło francuskiego rzeźbiarza Césara Baldacciniego (1921-1998). Znajduje się w biznesowej dzielnicy Paryża - La Défense. Wykonana w 1965 roku rzeźba waży 18 ton, a jej wysokość to 12 metrów.

Stopień trudności:
Rozmiar: 7x10

Autor zdjęcia: Jaroslaw Pytlinski
Ułóż puzzle!

Posted

Ehh... Przekazałam już chyba z 7 nr tel do ludzi chętnych na Leosia.. Ale chyba nic z tego nie wyszło i Mariola nadal szuka domu dla Leo... Nie było mnie ostatnio bo mi net nawala. A dziś dodatkowo amstaffka na tymczasie pogryzła dotkliwie moją sukę i spędziłam 8 godzin w lecznicy :shake: Miałam ciężki dzień

Posted

Tuśka napisał(a):
(...) A dziś dodatkowo amstaffka na tymczasie pogryzła dotkliwie moją sukę i spędziłam 8 godzin w lecznicy :shake: Miałam ciężki dzień

O jasny gwint...Bardzo mi przykro Tusieńku!!! :-( Mam nadzieję, że Twoje Kochanie wyjdzie obronną łapką z tego pogryzienia...:-(

Posted

Na szczęście życiu mojej suczyny nic nie zagraża ale zanim się to wygoi to minie dużo czasu... Ma pozakładane szwy na łapę i uszy. Wielu ran nie szyto bo by się od razu ropnie porobiły. Ma założone takie klipsy (koraliki) co by się ucho trzymało jak należy. W jednym uchu krwiak, uszkodzona chrząstka i opuchnięte bardzo. Niewykluczone że będzie trzeba jeszcze raz to ucho operować...
Kurcze powiem Wam że nie raz i nie dwa widziałam jak się gryzą psy samce. Nigdy nie trwało to dłużej niż pół minuty. Ale jak się suki za siebie wezmą to jest zupełnie co innego... Przez pół godziny nie mogłyśmy z moją mamą ich rozdzielić... Cały czas się szamotały, gryzły, turlały, dwa razy wpadły do budy i tam się gryzły dalej. Nigdy nie widziałam takiej akcji. W końcu usiadłam i się zastanawiałam z którą muszę jechać do weta. Amstafka (mniejsza o połowe od mojej...) wyszła bez jednej dziurki. Moja w opłakanym stanie. :shake: :shake: :shake:
A przez tydziń były razem i nic się nie działo...

Posted

Powiem Ci Maqa że ja nie jestem panikara. Widziałam różne akcje w wykonaniu psów ale wczoraj się bałam że amstafka udusi moją Lunkę... Na szczęście udało mi się ją w końcu odciągnąć. Teraz tylko żeby się te uszy jej zagoiły...

Posted

Słoneczko wybrało domek u p Alicji w Krakowie. Czy ktoś jest z Krakowa? Szukamy chętnych na wizytę przedadopcyjną. To oczywiście też jeszcze nic bardzo pewnego ale mam nadzieję że w końcu ktoś Mariolę przekonał.

Posted

Tuśka napisał(a):
Słoneczko wybrało domek u p Alicji w Krakowie. Czy ktoś jest z Krakowa? Szukamy chętnych na wizytę przedadopcyjną. (...).

Wiadomo, co z Leo?

Posted

Kiedy będzie Ci wiadomo Tusiu, że sprawa przybrała jak najlepszy obrót,
a i będziesz miała pewność, że można zdejmować ogłoszenia, daj znać, proszę. 3mam kciuki Leo za Twoje szczęście w grodzie Kraka!

Posted

Mały, biały, rasy Westie

Zaginął 4. listopada (wtorek) wieczorem, w okolicach Cmentarza w Skotnikach/Łagiewnikach.

UWAGA!!! Pies jest alergikiem. Może jeść tylko specjalistyczną karmę.

Dla znalazcy nagroda!!!
tel. 602 78 58 49