Isabel Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Przyszłam, by podziwiać:loveu: A cóż to za ogromnego rudego kota masz w klatce?;) Quote
halbina Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 rudy wyrósł... to fakt, choć ja nie dostaję bzika na punkcie rudych kotów... :shake: a ten mój wątek znasz? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117475 Quote
Isabel Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Ja mam jednego rudego kota, i rudą sunię w typie ON-ka/belga. A przedtem miałam terriera irlandzkiego. Ten drugi Twój wątek znam, nawet się tam wpisywałam, bo mam go w subskrypcjach! Quote
halbina Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Dziś wielki, mam nadzieję, dzień Falcona... mają po niego przyjechać po 18.00... na razie szaleje z pannami... czarną Mambą i biało-burą Pyzą... zapraszam do jej wątku... adresik w moim podpisie! Quote
halbina Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Falconik właśnie pojechał do swojego nowego domku w Będzinie... ma pańcia już po maturze i jego rodziców... no i dwa psy do towarzystwa... w tym... dożycę! Państwo mieli wcześniej koty, świadomi plusó i minusów... zwolennicy sterylizacji... umowa podpisana... Piwniczne maluchy o urodzie klasyfikującej do filmów Disneya mają swoje domki!!! Mam nadzieję, że cieszycie się wszyscy razem ze mną!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Agnie Koty Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Halbina, cieszymy się jak cholera.:lol: Ja cieszyłabym się jeszcze bardziej jakby moje morusy znalazły dobre domy! Quote
Isabel Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Pewnie, że się cieszymy:multi:Masz halbino dobrą rękę do wydawania kociaków! Quote
halbina Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 szczęście debiutanta... ;) i trochę pomagam szczęściu... bo biorę sreberka, długowłose... etc... :oops: Quote
maggie1971 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 No to wspaniała wiadomośc,że wszystkie sreberka już w domkach :loveu: Fajne z nich kiciusie Quote
Recommended Posts