ayshe Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 namierzanie :evil_lol: iiiiiiiii neverending story:roll: wpadzik:diabloti: namaczanie:cool1: obserwacja nawodna:cool3: nawadnianie Quote
ayshe Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 tosiek-zosiek:loveu: zeby nei bylo ze tylko lata i dizamie:cool3::oto tosiek siedzacy:lol: obserwacja to podstawa:p Quote
ayshe Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 obserwowac tez mozna namaczajac sie:cool3: bycie mokrym to podstawa:cool1: wodne imprezowanie:evil_lol: pijesz i pijesz ...skonczylas juz...bo czekam :razz: uff...przerwa bo suczatki trzeba wykopac z domu poki mam caly :mad: reszta poozniej.:diabloti: Quote
monisieczka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 ayshe napisał(a): dziekuje pozorantowi Martinowi Barjakowi za trening w czwartek i sobote.:loveu: wielki dzieki za wytrzymanie ze stadem gsdowcow:cool3::evil_lol: dzielny z niego facet, przy moim balecie na lince nawet nie umarł ze smiechu:razz: Quote
ayshe Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 baaaaaaaaa:diabloti:.twardziel:cool3:. cd fotek whoo na sladziku mala kasia na kwadracie Quote
shida Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 moje kudlate - dzieeki :) aaaa na fotkach wyrazniej widac ze no... kolorek to moglaby miec inny ;))) hihihi :))) Quote
ayshe Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 malej kasi przygody z pilka:cool3: takie tam mordowanko smyczy:lol: Quote
ayshe Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 i mala kasia biegnei do mamci:cool3: oschy probujaca ogarnac szczenie:roll: identyfikacja przez surykata,osiek jakzwykle zajety ogarnianiem:roll: jaaahuuu:evil_lol: Quote
ayshe Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 hmmmm...co ta duza ciocia robi w tym czyms mokrym?:razz: mokre jest fajoszszkie:multi: oschy:uo matko ufole atakujom:lol: Quote
ayshe Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 lezem sobie z patysiem kolo siosi osia:p idziem dalej:p osiek:biegasz czy nie?czyli drzemy ryja na josha:cool1: surykat tez drze ryja na josha:cool1::cool1: Quote
ayshe Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 josh w asyscie :evil_lol: koooniec.:multi: hehe...do jutra:diabloti: Quote
Nor(a) Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 shida napisał(a):moje kudlate - dzieeki :) aaaa na fotkach wyrazniej widac ze no... kolorek to moglaby miec inny ;))) hihihi :))) śliczny rudzielec! :lol::lol: Sorry za wcięcie się, ale nie mogłam sobie darować :evil_lol: Z kolorkiem żartuję;)..ściemniała a przede wszystkim.. urooosła. Zgrabniutka. Pozdrawiamy!! Quote
puli Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 ayshe napisał(a):smutna jest szybkosc regeneracji onow:mad:-ja sie tak szybko nie regeneruje:roll:.one-i owszem:diabloti: Może czas zając sie inną rasą...? :evil_lol: [SIZE="1"](Ukradłam filmik z innego tematu na wypadek gdybys nie zauwazyła) YouTube - Policie ČR šetří - Yorkshirský teriér místo Ovčáka Quote
ayshe Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 witaj Nor(a):p czy to ty od gordonki ktora zaparla mi dech normalnie swoim typem:loveu:? shida nie ma na co jojczyc to se tak jojczy.mowie jej ze przynajmniej nie bedzie miec onka kedzierzawego jak ja surykata:evil_lol:. puli-hmmm....yorkisie?nie dizenkuje.sama bym sie potkla ...mam defekt na male psy-po prostu sie potykam i rozdeptuje.:oops::evil_lol: ciesze sie ze ktos tu zaklada wogole:p footki z treningu czwartkowe z zeszlego tygodnia.weszly tylko trzy psy i sobie luuunelo :roll:. ale Martin pracowal z nami w sobote i bylo super.:loveu: tyle ze z soboty jest tylko film. sziiiiiiiiiiiiira:loveu: Quote
ayshe Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 i .........szira vel panna migotka vel trojnog vel klusia:loveu:a dla osia najukochansza uowiecka na tym padole:loveu::loveu:. Quote
ayshe Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 jeszcze dwie szirki....:cool3: no i czas na dekla znaczy szoooooguna:evil_lol: drem ryja:roll::lol: Quote
ayshe Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 i jeszcze troche czarnego mlotkowatego dekla:cool3::evil_lol: Quote
ayshe Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 ostatni szogunowski:cool3::p moje male dzidziatko:loveu: Quote
ayshe Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 mamusi malenstwo wielkosci malego slonika:evil_lol::roll::lol: Quote
Recommended Posts