ayshe Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 mama odpina kolce po podporzadkowaniu.obok wylinialy surykat:roll::diabloti: guupaffka potreningowa w burze.:evil_lol: Quote
Szira/Gosia Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Suuuuper zdjęcia :loveu::loveu::loveu: dziękuję bardzo:loveu::loveu::loveu: Quote
shida Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='Nor(a)']śliczny rudzielec! :lol::lol: Sorry za wcięcie się, ale nie mogłam sobie darować :evil_lol: Z kolorkiem żartuję;)..ściemniała a przede wszystkim.. urooosła. Zgrabniutka. Pozdrawiamy!! dzieeeki :)))))))))))))))))) no wazy ciut wiecej choc i tak nam wypominaja od szczurkow i kurdupelkow..a nawet w domu zostala przechszczona na "drobiazg" ;))) co prawda ow "drobiazg" jest baaaardzo skoczny i rozrabiajacy ;) tak ze na pewno przeoczyc go sie nie da ;) [quote name='ayshe']witaj Nor(a):p czy to ty od gordonki ktora zaparla mi dech normalnie swoim typem:loveu:? teraz ja sie wetne - tak tak to ta "czarnulka" co ja widzialysmy ;) shida nie ma na co jojczyc to se tak jojczy.mowie jej ze przynajmniej nie bedzie miec onka kedzierzawego jak ja surykata:evil_lol:. wiesz no na razie za maly szczylek bym mogla na cos innego marudzic :diabloti: ale jak sie marzylo o czarnym lub baaardzo ciemnym wilczastym tooo... :cool3: Quote
ayshe Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 plosem gosiu. shida-no wiesz...pies umaszczneiem nie pracuje...a poza tym jak chcesz sie licytowac to pomysl co ja mam z surykatem ktora 1.ma loki nawet w uszach 2.wyglada wiecznie jak boszsze nieszczescie 3.obecnie jest lysa kurica a jak jest obrosnieta ot wyglada jak baleron w zwiazku z tym laduje na glodowej dawce a jak linieje ot sie za glowe lapie uo rany jaka ona chuda:evil_lol: 4.ma ogon lemura. :diabloti: Quote
shida Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 ayshe napisał(a):plosem gosiu. shida-no wiesz...pies umaszczneiem nie pracuje...a poza tym jak chcesz sie licytowac to pomysl co ja mam z surykatem ktora 1.ma loki nawet w uszach 2.wyglada wiecznie jak boszsze nieszczescie 3.obecnie jest lysa kurica a jak jest obrosnieta ot wyglada jak baleron w zwiazku z tym laduje na glodowej dawce a jak linieje ot sie za glowe lapie uo rany jaka ona chuda:evil_lol: 4.ma ogon lemura. :diabloti: hihih wiem troche mnie to pociesza ;)))) choc wiesz no surykat juz treningowo sprawdzony ;) moj "drobiazg" dopiero zaczyna :cool3: i jeszcze neiwiele wiem wiec no ponarzekac moge chba tylko na wyglad ;) a nuz jak podrosnie to mnie zadziwi i bedzie sliczniutka .....eeeee no dobra nie przginam juz - znosna ;) a na powaznie dla mnie i tak jest super....bo moja :) Quote
shida Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 ayshe napisał(a):plosem gosiu. shida-no wiesz...pies umaszczneiem nie pracuje...a poza tym jak chcesz sie licytowac to pomysl co ja mam z surykatem ktora 1.ma loki nawet w uszach 2.wyglada wiecznie jak boszsze nieszczescie 3.obecnie jest lysa kurica a jak jest obrosnieta ot wyglada jak baleron w zwiazku z tym laduje na glodowej dawce a jak linieje ot sie za glowe lapie uo rany jaka ona chuda:evil_lol: 4.ma ogon lemura. :diabloti: hihih wiem troche mnie to pociesza ;)))) choc wiesz no surykat juz treningowo sprawdzony ;) moj "drobiazg" dopiero zaczyna :cool3: ale byloby milo by tez troche potrafila...a raczej bym ja z nia potrafila cos wypracowac :))) no a ze wlasnie jeszcze nieiwiele wiem co bedzie to no ponarzekac moge chyba tylko na wyglad ;) a nuz jak podrosnie to mnie zadziwi i bedzie sliczniutka .....eeeee no dobra nie przeginam juz - znosna ;) a na powaznie dla mnie i tak jest super....bo moja :) Quote
ayshe Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 jfn napisał(a):ale nadrabia lansem :D no fakt.krwiozerczym do tego:evil_lol: Quote
Nor(a) Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 ayshe napisał(a):witaj Nor(a):p czy to ty od gordonki ktora zaparla mi dech normalnie swoim typem:loveu:? tak..to ta czarna (bardzo wtedy nieśmiała, a raczej zdzwiona "szczekającym samochodem") :evil_lol: Dzieki za masę trafnych spostrzeżeń i rad, bo wtedy chyba nie zdążyłam podziękować ;) ps. świetną macie ekipę Onkową i nie tylko;) Quote
ayshe Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 suke masz marzenie po prostu:loveu: szlodka panna. no a szczekajacy samochod to naprawde byl dizwny zwlaszcza ze sie kiwal[osio i surykat sa niezawodne:lol:]. dzisiaj zanudze was fotami z niedizelnego treningu w duchocie i upale:cool1: pozorant Wojtek Glanowski:cool3::p dzieki Wojtek za prace w tym skwarze przy braku powietrza:loveu: timon Quote
ayshe Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 retman:p malgosia probujaca dojsc do ladu z linkami:evil_lol: maluuusi synus mamusi:diabloti:[retman jest normalnego wzrostu eksteriera znaczy nie jest wiekszy od timona] Quote
ayshe Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 deedee:p czesc teoretyczna tlumaczona przeze mnie-tu chodzi zdaje sie o moment blee czyli aus:evil_lol: bu rusza od pracy a ja z tylu skwiercze i sie czepiam:lol: Quote
ayshe Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 i ostatni szogunowski deklowski :p szirek:p no na razie wsio :D Quote
ayshe Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 hehe...jeszcze nie koniec...zapomnialam o osiu:roll::evil_lol: dwie foty i spadam:diabloti: ps.macie szczescie ze padla bateryjka w aparacie glonkow:diabloti::evil_lol: Quote
shida Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='ayshe']i jeszcze mala kasia:cool3: moja latajaca dzidzia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Eddiii Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ładnie sie prezentujemy :loveu: zwlaszcza konwoj mi sie podoba :loveu::evil_lol: i udalo mi sie pare razy zlapac kasie w kadrze :p bo mam wrazenie ze czasami mi wyleciala:evil_lol: Quote
shida Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Eddiii napisał(a):ładnie sie prezentujemy :loveu: zwlaszcza konwoj mi sie podoba :loveu::evil_lol: i udalo mi sie pare razy zlapac kasie w kadrze :p bo mam wrazenie ze czasami mi wyleciala:evil_lol: slicznie dziekujemy za to zlapanie :))) niom mala to niezla iskierka czasami - usiedziec w miejscu sie nie da :evil_lol: a juz jak pozorant jest to... :cool3: Quote
ayshe Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 rok temu o 18.30 odszedl shado. dziekuje ci za ta chwile w moim zyciu gdy w nim byles. za pokazanie mi jak mozna zyc w bolu i jak wyglada prawdziwa godnosc takiego zycia. dziekuje ci ze poczekales az wyjde zeby zasnac bo ja nie potrafilam pozwolic ci odejsc. a wiedizalam ze juz mowisz dosc. dziekuje ci za oschy bo wierze ze tak nagle pojawila sie nieprzypadkowo jak szukalam psa po twoim odejsciu,zeby przestac wyc z bolu na pustke ktora zostawiles po sobie. zawalila mnie swoja emocjonalna rzepowatoscia tak ze pustka zostala ale przestalam plakac . przepraszam cie za wszytko czego w swej ludzkiej proznosci i malosci nie dopilnowalam,nie zrobilam inaczej... bardzo,przerazliwie mi ciebie brakuje. bo byles kims szczegolnym w moim zyciu. jak kazdy kto cie poznal wiedizal ze jestes wyjatkowy. [*] Quote
Recommended Posts