Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cd.zdjatek z wrzesnia 2007
ooooo rzuuuci cooos temu zdegenerowanemu eksterierowi:mad::evil_lol:.surykat i pustakiewicz w akcji

surykat w pelnej bezmozgiej krasie:roll::evil_lol:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

kuszenie kfffiatkiem shadowskiego:p

surykat-wersja kuura:evil_lol:i w razie co to mam cos w gebie:cool3:

wiiidzem cos:mad:

wywalony jezor

cdn....:razz:

Posted

shado czeka na rzucenie czegos tam[w sumie czegokolwiek:evil_lol:]natomiast ja przeprowadzam rozmowe z surykatem zeby przestala mu dizamac nad glowa[rozmowa zostala zakoncozna...zagluszeniem mnie przez surykata:evil_lol:]

Posted

Po kim Chita jest taka włochata? - chyba po matce trochę , bo ona też wydaje się być taka bardziej kędziorkowata ( albo tak wygląda na tym zdjęciu co wcześniej wstawiłaś.

Posted

chita wychowala sie w alpach.dokladnie w piwnicy w alpach.ma bardzo gesty podszerstek.po prostu ...baardzo gesty.wlasciciele kojcowych onow wiedza o czym mowie.
siersc na zadzie ma nie do naprawienia.i ma bardzo ostry wlos[twardy]okrywowy.miala ow wlos przepalony itd.do tego jej matka ma falowany wlos na tylku[jak duzo onkow].i tyle.

Posted

jesooo musze zutylizowac łosia.:mad:.co to za okropny psi bachorrr:roll::mad:.zostalam kolejny raz przezuta i wypluta na treningu.dotego wszystkiego oschy znalazla sobie nowe hobby:zlodziejstwo pilek.a poniewaz posiada rodiznna sklonnosc do natychmiastowego obgryzania sznurkow musze caly czas miec ja na oku.kradnie komu popadnie:evil_lol: i wyciaga z plecaka wlasnego i jaki sie nawinie.nadal cala milosc do mamuski i swiata ma w zebach.nic sie nie przemiescilo w strone mozgu:placz::evil_lol:
wstretny wstretny onkowy bachor:evil_lol:.

Posted

Długo mnie na dogo nie było, u was jeszcze dłuzej chyba :oops: ayshe dzis doczytałam dopiero o shado...wyrazy współczucia, oglądajac zdjecia w galerii i widząc tą paszcze...dla Ciebie moze to naturalne (jak w naszym przypadku) ale tyle szczescia i miłosci mu dałas nie doznał na pewno nigdy wczesniej!

Posted

dziekuje lizka.nieprofesjonalnie bardoz go kocham nadal i strasznei mi go brakuje.shadobyl drugim samcem ona w moim zyciu ktorego mialam zaszczyt poznac iuznawac za ideal.pierwszym jest niezyjacy od 5 lat andocor-syn jeck'a noricum.myslalam ze to byl piesmojego zycia.a tu w zapyzialym polskim schronie znalazl sie shado.zyl 11,5 roku z czego 2,5 u mnie.i to bylo wspaniale 2,5 roku.ale to tak przerazliwie krotko...:shake:

Posted

shado.
mamo rzucisz cos jeszcze-lizuch:loveu:

nic z tego -za dwa miechy bedizesz mial 11 lat:roll:....:lol:.mozebystakzwolnil ekhem?

jestes rabniety.dooobra-jeszcze raz ikooniec mlootku:roll:
mama rzuci...o widzem, mama rzuci:multi: