Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 378
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oleniek napisał(a):

Swoją drogą jak na nim widać że łapki są już brudne:roll: No po prostu szare:roll: - ale to kwestia węgla. A dokładnie pyłu węglowego u teściów na podwórku. Mają za 'sąsiada" skład węgla:cool1:

Rendgen masz w oczach,bo ja nic nie widzę,a nawet gdyby..to co.

Posted

Ja nie robiłam swoich banerków,animowane dostałam w prezencie,obecnego też nie robiłam ino przerabiałam,zmieniając czarnego i srebnego pudelka,oraz
przydomek.
Prosty avator czy banerek potrafię zrobić na paincie,czasami się podeprę photofiltre,bo photoshop to jak dla mnie za wysoka półka.

• 2 weeks later...
Posted

Cześć
pojawiam się i Was podglądam.

Mam parę "budowlanych" zdjęć

Ale najgorzej że cały folder ze zdjęciami sobie usunełam niechcący:placz: i zanim się skapnęłam to był opróżniany kosz:placz::placz::placz:

Tu Belka wiernie piłki pilnuje

tu też - ciągle za mną z piłką chodziła

Posted

Jak chcesz wiedzieć to się nie leniłam;) leczę dzieci i siebie leczę i ... zaprowadzałam dziennik budowy:lol:
[url=http://forum.muratordom.pl/post3056544.htm]Dziennik Ole

Posted

wygrzebałam ze zdjęc budowlanych

Trzeba było zrobić na działce dół pod sławojkę. więc kiedy wszystko już było gotowe do nastawienia na dół kibelka Belka wrzuciła do tego wąskiego dołka ... piłeczkę:mad:

wiecie ile się namęczyłam żeby wyjąć tę ch...piłeczkę. Miałam nawet niecne zakusy wsadzić do doła winowajczynię - niech sama wyciąga, ja zaś wyciągnęłabym psa. Ale się nie dało czepiała się brzegów:evil_lol: niczym najlepszy alpinista

dobrze że dół jeszcze pusty:evil_lol:

Posted

Mnie kiedyś Dajmus wrzucił pileczkę do kibelka,
i do kosza na śmiecie,
i do dziury(brak jednej płytki w glazurze) pod wanną,
i pod regał i .......
mogę tak wymieniać w nieskończoność,
jak tylko się z nim nie bawimy to wrzyuca piłeczkę np.
po regał i przychodzi prosi :oops:
wpadła mi piłeczka , nie moge wyjąć, czy możesz mi pomóc :evil_lol:.

Posted

Ale fajnie
Dziś byliśmy na górce na sankach. Pełno dzieci no i Belka z ... zgadnijcie! ... oczywiście z piłeczką:cool3: No i co i rusz ktoś jej tę piłkę rzucał. W którymś momencie jakieś dziecko wrzuciło piłkę gdzieś w głęboki snieg no i d...pa. Więc idęszukać tej piłki...patrzę a 13 ! innych osób dorosłych i dzieci szuka ze mną tej piłki la psa:crazyeye::lol: Rozgarniamy nogami ten snieg na lewo, na prawo, jak jaki odśnieżacz. Piłkę znaleźliśmy i wszyscy wrócili do normalnych "górkowych" czynności. Dzieci zjeżdzały, dorośli marzli lub popychali swe pociechy...

A tu odgrzebana fotka

i jeszcze jedna:evil_lol:

A tak fajnie było latem. Nie do wiary, że może być tak ciepło:cool3:

Posted

[quote name='Cheritka']

[FONT=Comic Sans MS]Mam dla Ciebie 3 banerki[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]wybierz sobie jeden i niech Ci ktoś podlinkuje, [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]bo ja tego :shake: nie umiem.[/FONT]

:multi:

:multi::multi:

:multi::multi::multi:

Teraz musisz sobie wybrać jeden z tych, chyba że masz skopiowany tamten, bo ja chyba nie :shake:

• 3 weeks later...
Posted

Witaj
dziękuję Ewo za banerki.
niestety poprzedniego nie zapisałam

Czy będziesz w Katowicach?

Muszę się pochwalić :loveu:
przyszło już potwierdzenie przydomka.
Mamy przydomek:multi::multi::multi:
Corona Regni:loveu:

Posted

Oleniek napisał(a):

Muszę się pochwalić :loveu:
przyszło już potwierdzenie przydomka.
Mamy przydomek:multi::multi::multi:
Corona Regni:loveu:

Gratuluję:cool3: i życzę powodzenia w hodowli!

Posted

Witam wszystkich
Na Katowickiej wystawie Bella zdobyła I miejsce oraz CWC i res Cacib:loveu::loveu::loveu:

niestety ja szybko "zwiałam":oops: z wystawy. Już byłam podziębiona, a tam było tak okropecznie zimno:mad:. No ale szybka ucieczka nie za wiele mi dała, bo czuję się fatalnie:cool1:, a niektórych pudli na ringu nie zobaczyłam:placz:

• 4 weeks later...
Posted

a po tym biegu dostałyśmy res Caciba:loveu:

Tu z koleżanką;)

"No dobra zrób zdjęcie, ale potem już z tym skończ"

A tak wygląda wystawowy pudel po wizytach na budowie:lol:

Bo przecierz na budowie jest cudnieeeeeeeee:loveu::lol:, tak że aż się do wołającej pańci biec nie chce:crazyeye: Po raz pierwszy widziałam, że Belka zakwestionowała moją decyzję wyjazdu z działki:crazyeye::crazyeye::crazyeye: