Cheritka Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Oleniek napisał(a):Nie mam linka. Nie mogę filmiku umiescić poza kompem. Mam go na pulpicie kompa I co udało Ci się go wgrać ??? Jak nie to zadzwoń i powiem Ci wszystko po kolei :cool3: Quote
Oleniek Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Hej jutro może spróbuję:roll: jestem padnięta i dla relaksu wpadłam na dogomanie. Oglądam sobie starą dobrą "galerię" gdzie były wszystkie pudle w jednym wątku i ...chyba mi się to bardziej podobało:cool1: Obejrzenie tego trwało krócej niż zaglądanie na każdy osobny wątek:roll: pudla obecnie. Mam wrażenie że wtedy wszyscy "wpadali" w jedno miejsce - poogladać, poplotkować..., a teraz takie rozbicie....ech chyba narzekam;) dobranoc Quote
Cheritka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 i co udało Ci się ja wgrałam filmik na youtube i potem wstawiłam link tu YouTube - Nimfa.mpg i juz wszystko .... to jest papużka mojej córeczki i nasze pieseczki :cool3: Quote
Oleniek Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Witajcie Oj u nas się dzieje Dzieci chore ja okazało się ... też chora:cool1: wylądowałam na Zinacie:cool1: Fundamenty dzisiaj oficjalnie skończone i zabezpieczone na zimę:loveu: Oczywiście antybiotyk antybiotykiem, a budowę trza dopilnować:mad: Więc głupia inwestorka na budowie przesiadywała zamiast się kurować:diabloti: Pies - biedniutki nikt nie ma czasu się bawić, dzieci cięte jak osy, bo w małym mieszkaniu się gniotą, biegać im w domu babcia nie daje, kaszel męczy...itd od tygodnia nikt psa nie przeczesał i ... ku mojemu zdumieniu papiloty w dobrym stanie:loveu: Ech gdyby nie one to już by Belcia na karku miała ptasie gniazdo:mad: Dziś synek ma urodziny:loveu:czwarte:loveu:, a mama musi dziś popracować:cool1: i to w domu na kompie- to najtrudniej dziecku zrozumieć- mama w domu a się nie bawi:angryy: zdjęcia jakieś wkleję jak się wyrobię z tym z czym mam sięwyrobić:lol: do zobaczenia Quote
Klaudia :-) Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Wszystkiego Najlepszego dla synka:-) Quote
Oleniek Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Dziękuję witaj Klaudio, agility ruszyło pełną parą? Quote
Klaudia :-) Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 narazie jest dosyć mała grupa,na wiosne będą nowe grupy początkujące to pewnie będzie więcej psów Quote
Cheritka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 :cool3:Ja ide do mojego wnuka na imieninki w sobote Kupiłam mu papugę ARĘ zabawkę Quote
Oleniek Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Cześć Internet jest taki śmiesznie anonimowy:lol: Jak kogoś nie widzisz twarzą w twarz to sobie go wyobrażasz. A ja choćbym kogoś znała dobrze to ...zawsze widzę osobę w swoim wieku:evil_lol: Jak to dziwnie więc przeczytać "idę do wnuka":evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Miłego pobytu. Ile wnuk ma lat (dni?:diabloti:) Quote
Cheritka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Oleniek napisał(a):Cześć Internet jest taki śmiesznie anonimowy:lol: Jak kogoś nie widzisz twarzą w twarz to sobie go wyobrażasz. A ja choćbym kogoś znała dobrze to ...zawsze widzę osobę w swoim wieku:evil_lol: Jak to dziwnie więc przeczytać "idę do wnuka":evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Miłego pobytu. Ile wnuk ma lat (dni?:diabloti:) Kocham Cię za te słowa,:loveu: ale ja i w życiu prawie zawsze tak traktuje ludzi jakby byli "mi równi wiekiem":cool3: Mikiłaj ma 4 lata, po Mikołajkach wkleję zdjęcia ;D Quote
Cheritka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Ara chcesz zobaczyć :cool3: Mikołaj strasznie chciał żeby mu kupić papuge. to mu kupiliśmy ;D http://images49.fotosik.pl/37/42c3c17ec4b75c59med.jpg Quote
Oleniek Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Ara.....imponująca:lol: a Matuś własnie wczoraj skończył 4 lata:multi::placz: Quote
Cheritka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Oleniek']Ara.....imponująca:lol: a Matuś własnie wczoraj skończył 4 lata:multi::placz: O grudniowy chłopaczek :lol: (Mikołaj w sierpniu) Wszystkiego najsłodszego dla chlopaczka ślicznego. 100 lat :multi: :BIG: :new-bday: :tort: Quote
Oleniek Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 dziękuję za życzenia Obcięłam Belkę ...sama:multi::crazyeye: W kibelku 2m2:lol: bo nigdzie indziej mi nie było wolno:placz: na podłodze :mad: co się nagimnastykowałam:lol:, czasem i na leżąco cięłam:lol: Efekty zobaczycie jak wkleję zdjęcia;) Quote
pati Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 super czekam na fotki ja mojego tez sama obciełam Quote
Oleniek Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 wszystko w swoim czasie:) Najpierw Bella jak zawsze wiernie koło Pani. Nawet kot nie był w stanie jej ode mnie odciągnąć więc...położył się z nami. ta bura plamka z tyłu to Kot:lol: A tutaj usiadłam dosłownie na chwilunię i już ...mam towarzystwo tu moja kochana mordeczka z bliska:lol: wpasowana w Pańci kolanka oczywiście przed stryżeniem i kąpielą a tu Pańcia dała chrząstkę cielęcą z mięskiem:cool3: mniam mniam... Quote
Oleniek Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 przy okazji mozna zobaczyć jak zarosło maleństwo uroki psiego życia a po kosci zasłużony sen a tu pierwsze zdjęcie po strzyżeniu Quote
Oleniek Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 No dobra zdjęcia niestety robiłam samowyzwalaczem i to parę dni po stryżeniu. Niestety łapki nie oddająstrzyżenia bo już 3 razy były myte po mokrym spacerze... a i za uszkami dałam już nieco oliwki żeby się nie kołtuniło ... ale tak ogólnie... ze wsydemmm niestety od biegów i ostrego hamowania strasznie jej się niszczy sierść na dole łapek. Ja tam na dole nic nie cięłam a jednak...widać że krótsze, chyba jej na biegi za piłką jakieś buty zacznęzakładać Swoja drogą to były wyścigi.aparat na stołeczku, włączyć samowyzwalacz 10 sekund więc start pod drzwi psa w ręce ustawić... i pstryk:evil_lol: a tu z góry widzę parę niedoróbek, ale poprawki przed gwiazdką Quote
pati Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 jakim wstydem mysle ze jak na pierwszy raz to świetnie :p belka wygląda bardzo łądnie . rzeczywiscie te włosy na przednich łapach krociotkie ale odrosną :p Quote
Oleniek Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 nie ma szans odrosnąc. :shake:od roku nic tam nie było podcinane, bo nic nie rośnie. A właściwie rośnie, ale się ściera przy biegach:cool1: ani na tylnych ani na przednich:mad: Quote
Cheritka Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Ja pierwszy raz zrobiłam gorzej :oops:, :-( Quote
Oleniek Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Hej dzięki za pocieszenie:cool3: a swoją drogą co zrobić ,żeby w Klubie Pudla Bellusia "pokazywała" się w galerii czempionów:oops: Quote
Cheritka Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Oleniek napisał(a):Hej dzięki za pocieszenie:cool3: a swoją drogą co zrobić ,żeby w Klubie Pudla Bellusia "pokazywała" się w galerii czempionów:oops: A na jaki adres wchodzisz ?, na stary czy nowy ? Bo podobno na starym są wirusiki ..:angryy:..:angryy:, to ja wcale tam ostatnio nie wchodziłam :oops: Quote
joanika Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Cheritka napisał(a):A na jaki adres wchodzisz ?, na stary czy nowy ? Bo podobno na starym są wirusiki ..:angryy:..:angryy:, to ja wcale tam ostatnio nie wchodziłam :oops: a to jest jakiś nowy adres? Tak sobie przeglądam hodowle pudli ;) i coś mi w głowie zaświtało że na dogo jest jakaś panna z Kudłatego Kłębuszka bydgoska hodowla o ile się nie mylę. Quote
Recommended Posts