Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To faktycznie do bloku się nie nadaje!:-(
Coś mi się widzi,że trzeba go wielu rzeczy nauczyć! To domek musi być naprawde kochający,mądry i cierpliwy!
Nie może być tak,że np.nasika w domu i zaraz go odeślą!
Pamiętajcie o tym ciotki,aby potencjalnych chetnych o tym powiadomić,bo często ludzie biora psa,bo śliczny,a serca,ani rozumu nie mają!
To psies dla prawdziwego miłośnika zwierząt,bo to żywe stworzenie,które niczemu nie winne,że nikt go nie kochał,ani nie uczył!

Posted

[quote name='Julia07']a czy byłaby pomoc z transportem bo nie ukrywam, że byłby to kłopot na Śląsk to troche daleko?[/quote]
...byłoby fajnie gdyby Lolek ruszył na Śląsk w ślad za Irciem, co nie?:cool3:

a gołąb zeżarł pół opakowania żarcia od świnki morskiej z sąsiedztwa i pofurgał sobie na krzak dzikiego bzu i tam gruchał:loveu:

Posted

[quote name='epe']To faktycznie do bloku się nie nadaje!:-(
[/quote]
Moja Deylulasa też na początku załatwiała się w mieszkaniu, ale się oduczyła szybko... z kolei Lusia, która spędziła w schronisku jakieś 5 lat, od razu wiedziała, że w domu nie wolno i tyle. Nigdy nic nie zrobiła. Z Lolkiem może być podobnie :roll:

Madziu, Ty go nie przekarmiaj ! :)

Posted

[quote name='epe']To faktycznie do bloku się nie nadaje!:-(
Coś mi się widzi,że trzeba go wielu rzeczy nauczyć! To domek musi być naprawde kochający,mądry i cierpliwy!
Nie może być tak,że np.nasika w domu i zaraz go odeślą!
Pamiętajcie o tym ciotki,aby potencjalnych chetnych o tym powiadomić,bo często ludzie biora psa,bo śliczny,a serca,ani rozumu nie mają!
To psies dla prawdziwego miłośnika zwierząt,bo to żywe stworzenie,które niczemu nie winne,że nikt go nie kochał,ani nie uczył![/quote]i

miłość czyni cuda...prawdziwy domek Lolka nauczy go wszystkiego :)

Posted

[quote name='epe']Pewnie mu smakowało!:evil_lol:[/quote]

sądząc po pozostałosciach pod bzem, to szybko strawił i problemu pozbył:cool3:

A co do Lolka to myślę, ze kilka dni intensywnych ćwiczeń w domku, uczyni cuda:loveu::loveu::loveu: tylko domku chodź, [SIZE=3]chodź[/SIZE],[SIZE=4]chodź[/SIZE] po Lolusia:-(

Posted

no i mamy dwa domy chętne na Lolka, oba bardzo dobre .... narazie jeszcze nic z konkretów pisać nie będę bo jak pisać to konkrety - prawda? :D

Trzymajcie kciuki moi drodzy, ja tak na 80% twierdze że Lolek ma dom, nie wiem jeszcze tylko do którego pojedzie. Więcej napiszę później. I nie cieszymy się bo jeszcze nie ma czym - dobrze? to zapesza :)