sloneczko76 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Wlasnie Nauczy Sie,bo To Madry Piesek!!!!!!!!!!! Quote
Mała Rita Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Dla kochającego Go domku Loluś nauczy się wszystkiego!!! Quote
epe Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 To faktycznie do bloku się nie nadaje!:-( Coś mi się widzi,że trzeba go wielu rzeczy nauczyć! To domek musi być naprawde kochający,mądry i cierpliwy! Nie może być tak,że np.nasika w domu i zaraz go odeślą! Pamiętajcie o tym ciotki,aby potencjalnych chetnych o tym powiadomić,bo często ludzie biora psa,bo śliczny,a serca,ani rozumu nie mają! To psies dla prawdziwego miłośnika zwierząt,bo to żywe stworzenie,które niczemu nie winne,że nikt go nie kochał,ani nie uczył! Quote
MagdaH Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='Julia07']a czy byłaby pomoc z transportem bo nie ukrywam, że byłby to kłopot na Śląsk to troche daleko?[/quote] ...byłoby fajnie gdyby Lolek ruszył na Śląsk w ślad za Irciem, co nie?:cool3: a gołąb zeżarł pół opakowania żarcia od świnki morskiej z sąsiedztwa i pofurgał sobie na krzak dzikiego bzu i tam gruchał:loveu: Quote
Neczka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='epe']To faktycznie do bloku się nie nadaje!:-( [/quote] Moja Deylulasa też na początku załatwiała się w mieszkaniu, ale się oduczyła szybko... z kolei Lusia, która spędziła w schronisku jakieś 5 lat, od razu wiedziała, że w domu nie wolno i tyle. Nigdy nic nie zrobiła. Z Lolkiem może być podobnie :roll: Madziu, Ty go nie przekarmiaj ! :) Quote
bianka0 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Dziękuję,już podałam nr tel.umieszczony na początku wątku.Jutro będą ze sobą rozmawiać.Trzymam kciuki. Quote
Mała Rita Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='epe']To faktycznie do bloku się nie nadaje!:-( Coś mi się widzi,że trzeba go wielu rzeczy nauczyć! To domek musi być naprawde kochający,mądry i cierpliwy! Nie może być tak,że np.nasika w domu i zaraz go odeślą! Pamiętajcie o tym ciotki,aby potencjalnych chetnych o tym powiadomić,bo często ludzie biora psa,bo śliczny,a serca,ani rozumu nie mają! To psies dla prawdziwego miłośnika zwierząt,bo to żywe stworzenie,które niczemu nie winne,że nikt go nie kochał,ani nie uczył![/quote]i miłość czyni cuda...prawdziwy domek Lolka nauczy go wszystkiego :) Quote
sloneczko76 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Z Tego Wrazenia Chyba Nie Pojde Spac!!!!!!!!!!!!!! Quote
Mała Rita Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='sloneczko76']Z Tego Wrazenia Chyba Nie Pojde Spac!!!!!!!!!!!!!![/quote] wiele bym dała aby Loluś znalazł Domek, który Go pokocha :( Quote
sloneczko76 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 MaŁa Rito ....ja Tez Bo Te Wszystki Bidule ZasŁuguja Na Najbardziej Kochajacy Domek,zeby Mogly Zapomniec O Tych ZŁych Ludziach Przez Ktorych Znalezli Sie W Schronisku!!!!!!!!!! Quote
irysek Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 w takim razie czekamy, nic innego nam nie zostalo :) no, kciuki jeszcze mozna trzymac :) Quote
sloneczko76 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 slodkich snow Loleczku.......moze juz jutro.....(przepraszam dzis)....... Quote
MagdaH Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='epe']Pewnie mu smakowało!:evil_lol:[/quote] sądząc po pozostałosciach pod bzem, to szybko strawił i problemu pozbył:cool3: A co do Lolka to myślę, ze kilka dni intensywnych ćwiczeń w domku, uczyni cuda:loveu::loveu::loveu: tylko domku chodź, [SIZE=3]chodź[/SIZE],[SIZE=4]chodź[/SIZE] po Lolusia:-( Quote
agata51 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Chwilkę mnie nie było, a tu takie wieści! Oby ci się udało, pieseczku. Quote
albiemu Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 no i mamy dwa domy chętne na Lolka, oba bardzo dobre .... narazie jeszcze nic z konkretów pisać nie będę bo jak pisać to konkrety - prawda? :D Trzymajcie kciuki moi drodzy, ja tak na 80% twierdze że Lolek ma dom, nie wiem jeszcze tylko do którego pojedzie. Więcej napiszę później. I nie cieszymy się bo jeszcze nie ma czym - dobrze? to zapesza :) Quote
SZPiLKA23 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 :multi: huuuuuuraaaaaaaaaaaaaaaaa Kasia a moze drugi dom nadał by sie dla małej westowatej suczki tylko ze ona wymaga sporo pracy Quote
mussimusk Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 :multi: ale radość sunia napewno też coś znajdzie , rozsyłam meil;e w jej sprawie:Dog_run:i juz idziemy na spacer z Fridą ona to przyciąda potencjalnych chetnych Quote
Recommended Posts