Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='MagdaH']Sorki za drobnego offa, ale dostałam jako dziecko fajnego kotka Dolara. :cool3: To była inwestycja wszechczasów, bo po kilku tygodniach okazało się najlepsze i miałam dodatkowo pięć Centów:D:D;)[/quote]

to był dopiero szybki wzrost odsetek od kapitału :lol:

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olccia']to był dopiero szybki wzrost odsetek od kapitału :lol:[/quote]

No to kto sie chce wzbogacic ? czy sa chetni na zainwestowanie w Dolara ? Caly zysk idzie dla przecudownego LOLKA .

Posted

Lolciuuu.....hopamy, hopamy do domciuuuuu:Dog_run::Dog_run::Dog_run:

Sorki za off, ale na malutką poprawę nastroju to można: owczarkowata Megi (wcześniej miałam ją w podpisie), 11 lat , w tyskim schronie czekała rok, oddana z powodu zmiany planów życiowych opiekunki, [SIZE=4]jest już w domciuuu[/SIZE]:loveu::loveu::loveu: Może ona pociągnie za sobą Lolka, co?:eviltong:

Posted

moja koleżanka z pracy będzie dzisiaj negocjowała z mężem adopcję Lolka, bo strasznie chce adoptować pieska i Loluś ją urzekł. jeśli mąż nie da się przekabacić, to może jej mama. zobaczymy. czy któraś z Was jest w stanie powiedzieć troche więcej na temat Lolka ? chodzi mi o to, czy potrafi chodzić na smyczy? czy trzeba go będzie uczyć, że sikamy na spacerze a nie w domu itp. wiem, że to może głupie pytania, ale z tego co zrozumiałam Lolek nie zna innego życia poza schroniskowym, więc na początku musiałby się pewnie przystosować do życia w mieszkaniu. gdybym sama miała go adoptować to żaden problem, ale skoro polecam go innym to muszę wiedzieć o nim jak najwięcej, dla jego dobra.

Posted

Lolus nie umie chodzic na smyczy, stoi w miejscu i oglada swiat robiac tylko raz na długi czas pare ktoczkow jak go cos zaciekawi, ogolnie boi sie dzwiekow i szybkich ruchów, nie wiem jak z siusianiem ale raczej nie wie ze nie wolno w domu chociaz niektore psy instynktownie nie chca zanieczyszczac swojego "legowiska"

Posted

Witam!!
Na stronie "nasza klasa" stworzyłam profil poświęcony potrzebującym zwierzakom!!
Jest na nim zdjęcie Lolka jak i innych potrzebujacych stałego domu!!

Link

[URL]http://nasza-klasa.pl/profile/15784566[/URL]

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Lolus nie umie chodzic na smyczy, stoi w miejscu i oglada swiat robiac tylko raz na długi czas pare ktoczkow jak go cos zaciekawi, ogolnie boi sie dzwiekow i szybkich ruchów, nie wiem jak z siusianiem ale raczej nie wie ze nie wolno w domu chociaz niektore psy instynktownie nie chca zanieczyszczac swojego "legowiska"[/quote]

ja myślę, że wystarczy kilka dni w nowym domu i chłopak nauczy się kultury :) mi to nie przeszkadza, że on na smyczy nie potrafi chodzić, ale muszę być szczera z potencjalnymi zainteresowanymi. ale jeśli ktoś naprawdę kocha zwierzęta to się nie zrazi takimi drobiazgami.

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Lolus nie umie chodzic na smyczy, stoi w miejscu i oglada swiat robiac tylko raz na długi czas pare ktoczkow jak go cos zaciekawi, ogolnie boi sie dzwiekow i szybkich ruchów, nie wiem jak z siusianiem ale raczej nie wie ze nie wolno w domu chociaz niektore psy instynktownie nie chca zanieczyszczac swojego "legowiska"[/quote]

Wystarczy kilka dni intensywnych ćwiczeń, Czesław po 3 dniach "pilnowania niemal całodobowego" przestał załatwiać się w domu, w ciągu tygodnia nauczył się ładnie chodzić na smyczy. Wcześniej stał jak kołek i rozglądał się, teraz sam doprasza się żeby go zapiąć:cool3:

Posted

Aż głupio mówić, ale nawet dzisiaj nie byłam na L-ce...:oops:
Jakoś nie było czasu... pierwsze misja - spacer z Pręgą, później zabieraliśmy inne psiaki z betoniaków, aby przynajmniej przez chwilkę ochłonęły, następnie foty, zbieranie szkła (fajne mam teraz ręce, takie czerwone pasiaki - A mówił Artek, żebym rękawiczki ubrała.. :roll:), rozdzielanie garnków... jutro napewno zaglądnę.
Ale wiecie co... powiem tyle, Loluś miał szansę na dom w Krośnie. Niestety... Pani dowiedziała się, że Lolek ma jechać do adopcji za granicę i już nie chciała słuchać Artka, który tłumaczył jej, że to odwołane... no cóż... następnym razem, kiedy nic nie będzie pewne, chyba nie ma co "rezerwować" psa, nawet, jeśli się to zaraz odwoła...:shake: