Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy to dobra cisza , bo cudo-Lolek juz w nowym domku., czy to cisza spowodowana tym, ze przyszli wlasciciele naradzaja sie, kiedy zabrac Lolka ?

Posted

A czy to cudo-pieknota Lolek bedzie mial czas na wysylanie pocztowek ? Przeciez bedzie musial merdac ogonkiem do nowych panstwa, zjadac pysznosci podawane na miseczkach i z reki, chodzic na spacerki i zapoznac sie z nowymi sasiadami, zrobic dobre wrazenie na spotkanych suczkach. I gdzie tu czas na pocztowki, no moze za pare miesiecy.

Posted

Często mi się wydaje, ze to nie ja - mam psy - tylko one mnie - i jeszcze uważają ze tępy egzemplarz im sie trafił bo- nie wyciągnie z lodówki wszystkiego i nie da - jak pies WYRAŹNIE MÓWI:evil_lol:

Posted

Lolus ta tęcza niech Cie zaprowadzi do kochajacego domu najlepiej do tego samego co i Twój przyjaciel :)

[IMG]http://img143.imageshack.us/img143/8900/teczakd3.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='halcia']Jak cie Lolus pozna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ubłoconą[/quote]
Nie będziemy ubłocone ! Halciu, zmień tok myślenia...
Dzisiaj jest bardzo ładna pogoda, świeciło słońce i było ciepło, a teraz mamy piękny zachód. Deszcz już nie pada i padał nie będzie, w Orzechowcach napewno przyschło, co miało przyschnąć. A z resztą droga, którą ostatnio jeździmy nie jest aż tak bardzo rozkopana no i nie jest to długi odcinek drogi. Dotrzemy tam bezproblemowo, o błota prawie wogóle nie będzie.
Pamiętasz, jak Agnes_czy pisała niedawno, jak była z p. Derwisz w schronisku, że było takie straszne błoto, że się bały, że nie przejadą ? A my jechałyśmy bodajże na drugi dzień, czy za 2 dni i już było całkiem fajnie. Więc teraz też musi być dobrze :)
KONIEC

...w razie czego Ciąg Dalszy Nastąpi :diabloti:

Posted

Becia , nie pokazuj mi takich pieknych zdjec Lolka , bo bede musiala obrabowac bank i przyjechac po niego . Toz to cudo z Lolka. Prawdziwy skarb.