Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

słuchaj nasza Babcia ma domek w Szczecinie i teraz tak, jej nowa Pani jest w stanie dojechać wszędzie 200 km, ewentualnie zostaje jej transport np do Gorzowa i stamtąd Pani Zosia wiezie ją do Szczecina. Moje pytanie jak jedziesz i gdzie konkretnie? Przyznaje liczy się czas i szkoda mi strasznie Babci bo swoje lata ma i zalezy mi bardzo aby jak najszybciej trafiła do domu ... przyznaje mam problem z transportem to naprawdę spora trasa. Ja postaram się zorganizowac transport do Warszawy. Jesteś w stanie pomóc?????? :)
Albo przyanjemniej napisz jeśli możesz ile i gdzie w stanie będziesz ją zawieźć, jeśli oczywiście będziesz mogła?

Posted

Panca tak się zastanawiam - jeśli Twoja znajoma zdecyduje się na Lolka to będzie mógł z Babcią jechać ... w Warszawie coś pokombinujemy aby ktoś go wziął za DT do czasu powrotu przyszłej Pani. Wiem, że to górnolotne planowanie ale moze sie uda ?

Posted

ja wyjezdzam (swoim autem) do Debek a to jest przy Wejherowie wiec Szczecin nie po drodze:roll:
a jest ktos kto psy do Warszawy przewiezie?macie jakis tymczas dla Lolka?

Posted

Lolku,trzeba do domku szybciutko,zeby tęsknota serducha nie raniła.Kolega-brat był niesamowicie grzeczny w podróży,mysle,ze ty tez,byle ta podróz odbyła prędko!

Posted

Panca napisał(a):
ja wyjezdzam (swoim autem) do Debek a to jest przy Wejherowie wiec Szczecin nie po drodze:roll:
a jest ktos kto psy do Warszawy przewiezie?macie jakis tymczas dla Lolka?

Panca daj mi czas proszę do jutra wieczorem. Mowię szczerze potrzebuje jeszcze obdzwonic kilka miejsc aby udzielić Ci konkretnych informacji - może tak być?

Posted

Ja dzwoniłam kilka razy do schroniska wczoraj ale nikt nie odebrał, pewnie jest wir ciężkiej pracy jak zwykle i wielkiego sprzątania. Dzisiaj będę dzwonić dalej ...

Posted

u Bolka z pewnego żródła słychać tyle co (przeklejam z innego wątku) :loveu:

Napisał Atik
albiemu, dzięki za Bolka dla Beaty. Już jest lepiej, je, merda ogonem na mamę Beaty (ona go karmi :P) boi się troszkę mężczyzn. Ale z dnia na dzień jest lepiej. Myślę o Lolku, jak znajdzie się fajny dom to się odezwę.