Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze..nie mam dobrych wiadomosci:-(:-(Marta go nie wezmie...przynajmniej wiem to dzis i musimy szukac mu domku u kogo innego..tak mi przykro ale nie mozna nikogo zmusic
jestem pewna ze on szybciutko domek znajdzie
wyjezdzam na tydzien jutro lub w sobote a jak wroce to zareklamuje go dalej i jestem pewna ze domek bedzie mial wkrotce!!!trzeba byc dobrej mysli
a on ma juz ogloszenia?

Posted

Talcott napisał(a):
A nowy Pańcio lub Pańcia chodzić dumny jak paw!!!:lol:

Nie wiem czemu ale jakoś mi ulżyło....:eviltong:....miałam cały czas obawy co do mieszkanka małego w bloku gdyż Lolek od małego chowany na zewnatrz i mógłby sie czuc fatalnie zamkniety sam bez mozliwości wyjscia. Bo zrozumiałam Panca że Twoja kolezanka ma dość absorbujacą prace i dużo czasu spędza poza domem ...:roll: Ogłaszajmy go dalej i szukajmy domku bodaj z najmniejszym ogródkiem ale żeby był......bo myślę że wtedy Lolek byłby najszczesliwszy...:lol:
Oczywiscie jak sie cos fajnego w bloku znajdzie to nie pogardzimy....:eviltong:

Posted

becia66 napisał(a):
Nie wiem czemu ale jakoś mi ulżyło....:eviltong:....miałam cały czas obawy co do mieszkanka małego w bloku gdyż Lolek od małego chowany na zewnatrz i mógłby sie czuc fatalnie zamkniety sam bez mozliwości wyjscia. Bo zrozumiałam Panca że Twoja kolezanka ma dość absorbujacą prace i dużo czasu spędza poza domem ...:roll: Ogłaszajmy go dalej i szukajmy domku bodaj z najmniejszym ogródkiem ale żeby był......bo myślę że wtedy Lolek byłby najszczesliwszy...:lol:
Oczywiscie jak sie cos fajnego w bloku znajdzie to nie pogardzimy....:eviltong:

Gdyby znalazła sie osoba która miałaby dla niego czas to i blok byłby OK?

Posted

Jak do bloku i bedzie duzo spacerkow, i jedzenia , i ludzie beda kochac, i dadza w lozeczku pospac, i zabawki kupia , to tez by dobrze bylo....

Posted

tak Marta duzo pracuje wiec pewnie ni emoglaby Lolkowi nalezycie duzo czasu poswiecic:roll:chcialam dobrze....trzymam kciuki za niego i mam nadzieje ze jak wroce on juz bedzie mial swego czlowieka do kochania

Posted

Kochani on mi przypomina mojego kochanego Elanka,który odszedł w wieku 11 lat za różowy most.Ja krótko po jego odejściu wzięłam z gorzowskiego schronu poprostu najbiedniejszego, pieska .Widząc jednak jego wiem ,że znajdzie też u nas miejsce .To jest trochę namiastki po stracie. Elanka.:glaszcze::glaszcze:Proszę o kontakt.

Posted

ojej!!!!!!byloby super!!!!!trzymam kciuki i rozumiem...wzielam tez ze schronu psa bardzo podobnego do Gapa...ale to dluga historia i nie chce zasmiecac watku Lolka ps.jutro bedzie pierwsza rocznica smierci Gapa:-(:-(:-(

Posted

Wioletat napisał(a):
Kochani on mi przypomina mojego kochanego Elanka,który odszedł w wieku 11 lat za różowy most.Ja krótko po jego odejściu wzięłam z gorzowskiego schronu poprostu najbiedniejszego, pieska .Widząc jednak jego wiem ,że znajdzie też u nas miejsce .To jest trochę namiastki po stracie. Elanka.:glaszcze::glaszcze:Proszę o kontakt.

Neczuniu!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Dzialaj!!!!!!!