Talcott Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Lecę lecę Uffff zdyszała sie ciotka!! Ależ to cudny jegomość!! Quote
gagata Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Ależ leciałaś Tal...mało butów ne pogubiłam,żeby zdążyć do Liska za Tobą... Quote
sleepingbyday Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 hihi, no proszę, zakotłowało się. ja tam czekam, żeby autorka watku wyczarowała jakies fotki lepsze- wtedy allegro. bo z tymi to nie ma co. Quote
Frotka Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Jest szansa na dom dla Liska więc nowe fotki chyba nie będą potrzebne.:loveu: Quote
sleepingbyday Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 co ty??? spowiadaj się tu zaraz co i jak!! Quote
gagata Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Frotko, nie trzymaj ludzi w niepewności... Quote
EVA2406 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 No, ja to mam szczęście, jak tylko zajrzę na wątek małego pieska ( bo takie kocham najbardziej :loveu:) zaraz znajduje domek. Czekamy na szczegóły :lol: Quote
Frotka Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Na razie jest duża szansa na dom a ostateczna deczyja w sprawie adopcji zapadnie w nastepnym tygodniu. Trzymajcie kciuki, bo jest to naprawdę bardzo, bardzo dobry dom. Quote
gagata Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Lisek,wskakuj do torebki, pooglądamy sobie tajnie ten domek... Quote
sleepingbyday Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 ponoć domek się szykuje.... tfu tfu, żeby nie zapeszyć. ale jeszcze są inne dziadunie do wzięcia: babunia, orzeszek, wojtuś.. no i moja młoda śliwka też czeka na dom:shake:. Quote
Frotka Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Lisek ma dom. Zostaje u Rodziców osoby, która go przechowywała, jako ich trzeci pies (mają jeszcze dwie nieduże, starsze suki). Zamieszkał w Krakowie, w domu z ogródkiem, z którego bardzo chętnie korzysta i opala się całymi dniami na tarasie. Teraz osoba u której przechowywał się Lisek (w związku ze zwolnieniem się miejsca) przyjęła buldożka francuskiego z nużycą. Zdjęć nie mam ale pies będzie po wyleczeniu bardzo ładny. Ma świetną psychikę - jest ufny i radosny. Oddał go ciężko chory, samotny człowiek. Bardzo dziękuję wszystkim osobom, które szukały Liskowi domu. Quote
Charly Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Jaka przyjemna pozbawiona dramatu (przynajmniej na wątku) adopcja:loveu: Niech mu się wiedzie na stare lata. Zdrowia również dla buldożka Quote
sleepingbyday Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 charly - wcale nie pozbawiona dramatu - zostalismy osieroceni :-(:razz:. ja bym chciała zobaczyć liska w nowym domu - naprawdę parę osób zaangażowało się w liska, należy nam się... :cool3: Quote
mru Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 ta, dawać foty Liska :D :mad: :eviltong: to był ulubieniec sleepin :cool1: a tak w ogole to - :multi: Lisek w domku! Quote
Talcott Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Suuuuuuper że ma dom!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
ayla1 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Frotka']Lisek ma dom. Zostaje u Rodziców osoby, która go przechowywała, jako ich trzeci pies (mają jeszcze dwie nieduże, starsze suki). Zamieszkał w Krakowie, w domu z ogródkiem, z którego bardzo chętnie korzysta i opala się całymi dniami na tarasie. Teraz osoba u której przechowywał się Lisek (w związku ze zwolnieniem się miejsca) przyjęła buldożka francuskiego z nużycą. Zdjęć nie mam ale pies będzie po wyleczeniu bardzo ładny. Ma świetną psychikę - jest ufny i radosny. Oddał go ciężko chory, samotny człowiek. Bardzo dziękuję wszystkim osobom, które szukały Liskowi domu. bardzo się cieszę,tarasik słoneczny to raj dla psiaka,w porównaniu do tego co miał kiedyś... ten buldożek w jakim jest wieku?chłopak czy dziewczynka?jak tylko będziesz miała fotki to pliz prześlij mi na maila,ok? [email protected] pozdrawiam Quote
Recommended Posts