Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na razie jest duża szansa na dom a ostateczna deczyja w sprawie adopcji zapadnie w nastepnym tygodniu. Trzymajcie kciuki, bo jest to naprawdę bardzo, bardzo dobry dom.

Posted

Lisek ma dom. Zostaje u Rodziców osoby, która go przechowywała, jako ich trzeci pies (mają jeszcze dwie nieduże, starsze suki). Zamieszkał w Krakowie, w domu z ogródkiem, z którego bardzo chętnie korzysta i opala się całymi dniami na tarasie. Teraz osoba u której przechowywał się Lisek (w związku ze zwolnieniem się miejsca) przyjęła buldożka francuskiego z nużycą. Zdjęć nie mam ale pies będzie po wyleczeniu bardzo ładny. Ma świetną psychikę - jest ufny i radosny. Oddał go ciężko chory, samotny człowiek.

Bardzo dziękuję wszystkim osobom, które szukały Liskowi domu.

Posted

[quote name='Frotka']Lisek ma dom. Zostaje u Rodziców osoby, która go przechowywała, jako ich trzeci pies (mają jeszcze dwie nieduże, starsze suki). Zamieszkał w Krakowie, w domu z ogródkiem, z którego bardzo chętnie korzysta i opala się całymi dniami na tarasie. Teraz osoba u której przechowywał się Lisek (w związku ze zwolnieniem się miejsca) przyjęła buldożka francuskiego z nużycą. Zdjęć nie mam ale pies będzie po wyleczeniu bardzo ładny. Ma świetną psychikę - jest ufny i radosny. Oddał go ciężko chory, samotny człowiek.

Bardzo dziękuję wszystkim osobom, które szukały Liskowi domu.

bardzo się cieszę,tarasik słoneczny to raj dla psiaka,w porównaniu do tego co miał kiedyś...
ten buldożek w jakim jest wieku?chłopak czy dziewczynka?jak tylko będziesz miała fotki to pliz prześlij mi na maila,ok? [email protected]
pozdrawiam