Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szalenie mi przykro że tak wyszło.... Koleś generalnie zupełnie inaczej przedstawił całą sprawę............. :-( ...a co ten maluch jest winien.... :(

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tosia2 napisał(a):
Szalenie mi przykro że tak wyszło.... Koleś generalnie zupełnie inaczej przedstawił całą sprawę............. :-( ...a co ten maluch jest winien.... :(

maluch nic... ale ja tez nie czuje sie winna, ja zawsze mowie, ze nie biore nic, ze zwgledu na Hexe, starszego niz 4 mce ... :shake:szczegolnie tak duzego

dalam jej tabletki na uspokojenie :oops:

Posted

czy ktos moze pomoc finansowo? ja nie moge wylozyc ani zlotowki na psa :oops: on ma takie wylniale skoltunione loki, obciac to u fryca czy tylko wykapac i rozczesac?

Posted

malawaszka napisał(a):
cholera to aż tak źle że musiała łykać prochy? :shake:

ciotka moj pies jak rusza to nie ma zmiluj, obcy pies, tak duzy w jej domu - odpada

ps,wyslalam ci buty

Posted

malawaszka napisał(a):
wg mnie wystarczy nożyczkami obciąć te najgorsze loki/filce - cieżko powiedzieć bo nie widać na tych zdjęciach nic, ale po kąpieli powinno się poprawić

bo to foty z telefonu a on nie chce 5 sek w spokoju usiedziec :shake: cala dupe ma w blocie :shake:

Posted

GameBoy napisał(a):
bo to foty z telefonu a on nie chce 5 sek w spokoju usiedziec :shake: cala dupe ma w blocie :shake:

w błocie czy w qpie? :roll:

ja Ci parę złotych wyślę - niewiele bo nie mam ale zawsze :placz: na to konto co poprzednio?

Posted

malawaszka napisał(a):
w błocie czy w qpie? :roll:

ja Ci parę złotych wyślę - niewiele bo nie mam ale zawsze :placz: na to konto co poprzednio?

ciotka nie wiem co to
on jest taki rozemocjonowany i rozdygotany, ze nie chce juz go skubac, widze tylko, ze sklejone wlosy, moze to i koo :crazyeye:

mam jeszcze troche karmy tej od MaJi75 ktora byla kupiona dla inki a pozniej te dwie puchatki tez ja jadly i teraz on

Posted

GameBoy napisał(a):
ciotka nie wiem co to
on jest taki rozemocjonowany i rozdygotany, ze nie chce juz go skubac, widze tylko, ze sklejone wlosy, moze to i koo :crazyeye:

ale serio jest jakiś taki rozemocjonowany nienormalnie czy Ty go tak odbierasz bo z molosami masz do czynienia :lol:

Posted

GameBoy niestety z flavitolem za szybko się pochwaliłam - przeterminowany ale wysle Ci jutro na stawy Artre -um czy jakos tak - znaczy jeden listek (mam dwa ale jeden musze Gravisowi zostawić). W listku jest 15 tabletek, na chwile starczy.Poprosze o adres - wysle jakims poleconym, priorytetem aby szybko doszlo.

Posted

malawaszka napisał(a):
ale serio jest jakiś taki rozemocjonowany nienormalnie czy Ty go tak odbierasz bo z molosami masz do czynienia :lol:

tak naprawde to mozesz miec racje, ze sie nie znam
bo mam albo molosy albo duuuzo mlodsze szczylki
chociaz dzis jest duzo spokojniejszy - spi sobie teraz i wcale nie teskni za wlascicielem

Posted

vena&vivi napisał(a):
GameBoy niestety z flavitolem za szybko się pochwaliłam - przeterminowany ale wysle Ci jutro na stawy Artre -um czy jakos tak - znaczy jeden listek (mam dwa ale jeden musze Gravisowi zostawić). W listku jest 15 tabletek, na chwile starczy.Poprosze o adres - wysle jakims poleconym, priorytetem aby szybko doszlo.

dziekuje, wyslalam PW

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
cholera ..to sie porobiło...jak mineła noc?

jest niezle, teraz mały spi, nie pojde dzis do pracy, powiedzialam, ze przyjde jutro

Posted

A moze jeszcze w jakis sklepach zoologiczny i wetow Ci pozwolą wywiesci jego ogloszenia, napiszę w takim ogloszeniu dokladnie co ten gnoj chcial zrobic z psem i jaka jest sytuacja. Moze kogos ruszy.

Posted

GoskaGoska napisał(a):
A moze jeszcze w jakis sklepach zoologiczny i wetow Ci pozwolą wywiesci jego ogloszenia, napiszę w takim ogloszeniu dokladnie co ten gnoj chcial zrobic z psem i jaka jest sytuacja. Moze kogos ruszy.

Gosia jak nie mam czasu a ogloszanie go po lecznicach
pies jest wykapany i wyczesany

dzis o 17 przyjezdza go obejrzec Pani, ktorej po 14 latach odszedl sredniak, Pani mieszka w bloku, w Warszawie, parter z ogrodkiem

Posted

ja juz wczoraj dalam ogloszenia
mam tez druga fajna, ktora ma dom jednorodzinny w Konstancinie - chca psa duzego do domu z wybiegiem na ogrod - ta Pani zadzwoni o 17.30

Posted

malawaszka napisał(a):
wow! trzymam :kciuki: :loveu:

trzymaj trzymaj
facet od psa byl totalnie nieodpowiedzialny, maly przechodzil borelioze i ma problem z okiem, mial grudkowe zapalenie 3ciej powieki - mam wrazenie, ze nie do konca to jest zaleczone:shake: