Tosia2 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Szalenie mi przykro że tak wyszło.... Koleś generalnie zupełnie inaczej przedstawił całą sprawę............. :-( ...a co ten maluch jest winien.... :( Quote
GameBoy Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Tosia2 napisał(a):Szalenie mi przykro że tak wyszło.... Koleś generalnie zupełnie inaczej przedstawił całą sprawę............. :-( ...a co ten maluch jest winien.... :( maluch nic... ale ja tez nie czuje sie winna, ja zawsze mowie, ze nie biore nic, ze zwgledu na Hexe, starszego niz 4 mce ... :shake:szczegolnie tak duzego dalam jej tabletki na uspokojenie :oops: Quote
GameBoy Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 czy ktos moze pomoc finansowo? ja nie moge wylozyc ani zlotowki na psa :oops: on ma takie wylniale skoltunione loki, obciac to u fryca czy tylko wykapac i rozczesac? Quote
malawaszka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 cholera to aż tak źle że musiała łykać prochy? :shake: Quote
malawaszka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 wg mnie wystarczy nożyczkami obciąć te najgorsze loki/filce - cieżko powiedzieć bo nie widać na tych zdjęciach nic, ale po kąpieli powinno się poprawić Quote
GameBoy Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 malawaszka napisał(a):cholera to aż tak źle że musiała łykać prochy? :shake: ciotka moj pies jak rusza to nie ma zmiluj, obcy pies, tak duzy w jej domu - odpada ps,wyslalam ci buty Quote
GameBoy Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 malawaszka napisał(a):wg mnie wystarczy nożyczkami obciąć te najgorsze loki/filce - cieżko powiedzieć bo nie widać na tych zdjęciach nic, ale po kąpieli powinno się poprawić bo to foty z telefonu a on nie chce 5 sek w spokoju usiedziec :shake: cala dupe ma w blocie :shake: Quote
malawaszka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 GameBoy napisał(a):bo to foty z telefonu a on nie chce 5 sek w spokoju usiedziec :shake: cala dupe ma w blocie :shake: w błocie czy w qpie? :roll: ja Ci parę złotych wyślę - niewiele bo nie mam ale zawsze :placz: na to konto co poprzednio? Quote
GameBoy Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 malawaszka napisał(a):w błocie czy w qpie? :roll: ja Ci parę złotych wyślę - niewiele bo nie mam ale zawsze :placz: na to konto co poprzednio? ciotka nie wiem co to on jest taki rozemocjonowany i rozdygotany, ze nie chce juz go skubac, widze tylko, ze sklejone wlosy, moze to i koo :crazyeye: mam jeszcze troche karmy tej od MaJi75 ktora byla kupiona dla inki a pozniej te dwie puchatki tez ja jadly i teraz on Quote
malawaszka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 GameBoy napisał(a):ciotka nie wiem co to on jest taki rozemocjonowany i rozdygotany, ze nie chce juz go skubac, widze tylko, ze sklejone wlosy, moze to i koo :crazyeye: ale serio jest jakiś taki rozemocjonowany nienormalnie czy Ty go tak odbierasz bo z molosami masz do czynienia :lol: Quote
vena&vivi Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 GameBoy niestety z flavitolem za szybko się pochwaliłam - przeterminowany ale wysle Ci jutro na stawy Artre -um czy jakos tak - znaczy jeden listek (mam dwa ale jeden musze Gravisowi zostawić). W listku jest 15 tabletek, na chwile starczy.Poprosze o adres - wysle jakims poleconym, priorytetem aby szybko doszlo. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 cholera ..to sie porobiło...jak mineła noc? Quote
GameBoy Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 malawaszka napisał(a):ale serio jest jakiś taki rozemocjonowany nienormalnie czy Ty go tak odbierasz bo z molosami masz do czynienia :lol: tak naprawde to mozesz miec racje, ze sie nie znam bo mam albo molosy albo duuuzo mlodsze szczylki chociaz dzis jest duzo spokojniejszy - spi sobie teraz i wcale nie teskni za wlascicielem Quote
GameBoy Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 vena&vivi napisał(a):GameBoy niestety z flavitolem za szybko się pochwaliłam - przeterminowany ale wysle Ci jutro na stawy Artre -um czy jakos tak - znaczy jeden listek (mam dwa ale jeden musze Gravisowi zostawić). W listku jest 15 tabletek, na chwile starczy.Poprosze o adres - wysle jakims poleconym, priorytetem aby szybko doszlo. dziekuje, wyslalam PW Quote
GameBoy Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Ania+Milva i Ulver napisał(a):cholera ..to sie porobiło...jak mineła noc? jest niezle, teraz mały spi, nie pojde dzis do pracy, powiedzialam, ze przyjde jutro Quote
GameBoy Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 szukam przez portale ogloszeniowe - wezme, przyjme psa - same ogloszenia wywozu do Niemiec + yorki, latlelki, shit-shu i rabladory:shake: Quote
GoskaGoska Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 A moze jeszcze w jakis sklepach zoologiczny i wetow Ci pozwolą wywiesci jego ogloszenia, napiszę w takim ogloszeniu dokladnie co ten gnoj chcial zrobic z psem i jaka jest sytuacja. Moze kogos ruszy. Quote
GameBoy Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 GoskaGoska napisał(a):A moze jeszcze w jakis sklepach zoologiczny i wetow Ci pozwolą wywiesci jego ogloszenia, napiszę w takim ogloszeniu dokladnie co ten gnoj chcial zrobic z psem i jaka jest sytuacja. Moze kogos ruszy. Gosia jak nie mam czasu a ogloszanie go po lecznicach pies jest wykapany i wyczesany dzis o 17 przyjezdza go obejrzec Pani, ktorej po 14 latach odszedl sredniak, Pani mieszka w bloku, w Warszawie, parter z ogrodkiem Quote
Tosia2 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Brzmi obiecująco.... a skąd Ty ją tak szybko wytrzasnęłaś? ;) Quote
GameBoy Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 ja juz wczoraj dalam ogloszenia mam tez druga fajna, ktora ma dom jednorodzinny w Konstancinie - chca psa duzego do domu z wybiegiem na ogrod - ta Pani zadzwoni o 17.30 Quote
GameBoy Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 malawaszka napisał(a):wow! trzymam :kciuki: :loveu: trzymaj trzymaj facet od psa byl totalnie nieodpowiedzialny, maly przechodzil borelioze i ma problem z okiem, mial grudkowe zapalenie 3ciej powieki - mam wrazenie, ze nie do konca to jest zaleczone:shake: Quote
furciaczek Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Trzymam za domek:kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Recommended Posts