Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

z tym zapalenie 3powieki, to kurcze nie tak latwo wyleczyc. Mojej znajdzie to się często powtarza i prawie non-stop na kroplekach do oczu jedzie. Ponoc z tego psy wrastają ok 1 roku. Trzymam kciuki, oby ta Pani się w nim zakochala

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GoskaGoska napisał(a):
z tym zapalenie 3powieki, to kurcze nie tak latwo wyleczyc. Mojej znajdzie to się często powtarza i prawie non-stop na kroplekach do oczu jedzie. Ponoc z tego psy wrastają ok 1 roku. Trzymam kciuki, oby ta Pani się w nim zakochala

w nim sie nie da nie zakochac, on jest taki smieszny-pocieszny
jak pies z amerykanskich filmow familijnych :evil_lol:

Posted

GameBoy napisał(a):
ja juz wczoraj dalam ogloszenia
mam tez druga fajna, ktora ma dom jednorodzinny w Konstancinie - chca psa duzego do domu z wybiegiem na ogrod - ta Pani zadzwoni o 17.30

i to ci wszyscy ludzie z tych ogłoszeń? ale masz szczęśliwą rękę :klacz: i zaciskam :kciuki: i już nic nie gadam i nie zapeszam :oops:

Posted

GameBoy napisał(a):
ja juz wczoraj dalam ogloszenia
mam tez druga fajna, ktora ma dom jednorodzinny w Konstancinie - chca psa duzego do domu z wybiegiem na ogrod - ta Pani zadzwoni o 17.30

Kochana, jeśli nie wykorzystasz tej kobiety, to skontaktuj ją proszę ze mną... Wrecz gardłowo szukam domu dla ślicznego psa, jest duży, młody, też sznaucerowaty (jak sznaucer z Briardem) a ma totalnego pecha po prostu... :(

Posted

Tosia2 napisał(a):
Kochana, jeśli nie wykorzystasz tej kobiety, to skontaktuj ją proszę ze mną... Wrecz gardłowo szukam domu dla ślicznego psa, jest duży, młody, też sznaucerowaty (jak sznaucer z Briardem) a ma totalnego pecha po prostu... :(

ale to tez szczeniak? bo ona chce tylko szczeniaka max 5 m-cy
juz jej probowalam zaproponowac innego psa ew

Posted

Ten o którym pisze ma ok. 1,5roku... A co z tymi z Łomianek? Roczny by ich urządzał? :razz:
Mam też 2 szczeniaki ok. 3 mies które bedą na bank duze. Generalnie mixy krótkowłose....

To jest Lobo... Łagodny, miły, wesoły, maxymalnie ufny, kastrowany....niestety maxymalny pechowiec... Jak postawi uszy wygląda jak Briard dosłownie... Jakby go wykąpać, wyczesać, to naprawdę cudny....

Posted

Tosia2 napisał(a):
Ten o którym pisze ma ok. 1,5roku... A co z tymi z Łomianek? Roczny by ich urządzał? :razz:
Mam też 2 szczeniaki ok. 3 mies które bedą na bank duze. Generalnie mixy krótkowłose....

ci z Łomianek chca tylko sznupa nic innego nie wchodzi w rachube

a przed chwila zaliczylam rozmnazacza :angryy:

Posted

malawaszka napisał(a):
dzięki za czarnego kwiatka :angryy:

ale mówisz ludziom potem, że to mix? :lol:

tak, oczywiscie
pozatym tam jest fotka - wiec chyba widza psa

Posted

Wystawiłam go na allegro... To szalenie inteligentny maluch, który po prostu w mig pojmuje czego człowiek od niego oczekuje.... Jest niesamowity, ale to pies z charakterem... :)

Posted

Tosia2 napisał(a):
Wystawiłam go na allegro... To szalenie inteligentny maluch, który po prostu w mig pojmuje czego człowiek od niego oczekuje.... Jest niesamowity, ale to pies z charakterem... :)

podrzuc tu, prosze linka

Posted

Pytałam własnie Pani Eli u której jest... Twierdzi że ma juz 4 tylko czas mi szybko zleciał... ;) Przyjechał jako taki ok.10tyg... i jest wielki....to fakt...

Posted

Tosia2 napisał(a):
...to fakt... :oops:

mnie tez kojce nie rajcuja ale czasem trzeba sie na cos zdecydowac
mialam kiedys 2 miejsca dla psow do kojca w naprawde fajne warunki do madrych ludzi, pytalam na dogo o jedne psy, nie dano ich, ok, dzis nadal sa w schronie a maja juz nie 3 a 7 mcy i szanse na dom coraz mniejsze