GoskaGoska Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 z tym zapalenie 3powieki, to kurcze nie tak latwo wyleczyc. Mojej znajdzie to się często powtarza i prawie non-stop na kroplekach do oczu jedzie. Ponoc z tego psy wrastają ok 1 roku. Trzymam kciuki, oby ta Pani się w nim zakochala Quote
GameBoy Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 GoskaGoska napisał(a):z tym zapalenie 3powieki, to kurcze nie tak latwo wyleczyc. Mojej znajdzie to się często powtarza i prawie non-stop na kroplekach do oczu jedzie. Ponoc z tego psy wrastają ok 1 roku. Trzymam kciuki, oby ta Pani się w nim zakochala w nim sie nie da nie zakochac, on jest taki smieszny-pocieszny jak pies z amerykanskich filmow familijnych :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 GameBoy napisał(a):ja juz wczoraj dalam ogloszenia mam tez druga fajna, ktora ma dom jednorodzinny w Konstancinie - chca psa duzego do domu z wybiegiem na ogrod - ta Pani zadzwoni o 17.30 i to ci wszyscy ludzie z tych ogłoszeń? ale masz szczęśliwą rękę :klacz: i zaciskam :kciuki: i już nic nie gadam i nie zapeszam :oops: Quote
Tosia2 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 GameBoy napisał(a):ja juz wczoraj dalam ogloszenia mam tez druga fajna, ktora ma dom jednorodzinny w Konstancinie - chca psa duzego do domu z wybiegiem na ogrod - ta Pani zadzwoni o 17.30 Kochana, jeśli nie wykorzystasz tej kobiety, to skontaktuj ją proszę ze mną... Wrecz gardłowo szukam domu dla ślicznego psa, jest duży, młody, też sznaucerowaty (jak sznaucer z Briardem) a ma totalnego pecha po prostu... :( Quote
GameBoy Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Tosia2 napisał(a):Kochana, jeśli nie wykorzystasz tej kobiety, to skontaktuj ją proszę ze mną... Wrecz gardłowo szukam domu dla ślicznego psa, jest duży, młody, też sznaucerowaty (jak sznaucer z Briardem) a ma totalnego pecha po prostu... :( ale to tez szczeniak? bo ona chce tylko szczeniaka max 5 m-cy juz jej probowalam zaproponowac innego psa ew Quote
GameBoy Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 mam nastepny chetny dom....... z Łomianek:cool1: Quote
malawaszka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 GameBoy napisał(a):mam nastepny chetny dom....... z Łomianek:cool1: pokaż no linka do tych ogłoszeń - jak trzeba pisać, żeby takie kolejki były :mdleje: Quote
Tosia2 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Ten o którym pisze ma ok. 1,5roku... A co z tymi z Łomianek? Roczny by ich urządzał? :razz: Mam też 2 szczeniaki ok. 3 mies które bedą na bank duze. Generalnie mixy krótkowłose.... To jest Lobo... Łagodny, miły, wesoły, maxymalnie ufny, kastrowany....niestety maxymalny pechowiec... Jak postawi uszy wygląda jak Briard dosłownie... Jakby go wykąpać, wyczesać, to naprawdę cudny.... Quote
GameBoy Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='malawaszka']pokaż no linka do tych ogłoszeń - jak trzeba pisać, żeby takie kolejki były :mdleje: bzdety same ja nie pisze tych lzawych historyjek napisalam, ze sznaucer olbrzym, 4 mce, szczepiony i tyle http://www.allegro.pl/item400701809_sznaucer_olbrzym_szczeniak_do_adopcji.html Quote
GameBoy Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Tosia2 napisał(a):Ten o którym pisze ma ok. 1,5roku... A co z tymi z Łomianek? Roczny by ich urządzał? :razz: Mam też 2 szczeniaki ok. 3 mies które bedą na bank duze. Generalnie mixy krótkowłose.... ci z Łomianek chca tylko sznupa nic innego nie wchodzi w rachube a przed chwila zaliczylam rozmnazacza :angryy: Quote
GameBoy Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 malawaszka - podaj to prosze na Wasze forum 664 988 914 - facet ma mloda olbrzymke i szuka dla niej psa mieszka pod Wawa, na wsi ale nie wiem gdzie Quote
malawaszka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 dzięki za czarnego kwiatka :angryy: ale mówisz ludziom potem, że to mix? :lol: Quote
GameBoy Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 malawaszka napisał(a):dzięki za czarnego kwiatka :angryy: ale mówisz ludziom potem, że to mix? :lol: tak, oczywiscie pozatym tam jest fotka - wiec chyba widza psa Quote
Tosia2 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Malawaszka, czy Lobo kwalifikowałby się na waszą stronkę? Ten pies naprawdę potrzebuje pilnie domu.... :( Quote
Tosia2 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 GameBoy, takie coś też "mam": http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113200 ...przyznasz, że śliczny i adopcyjny.... Tylko ze to wszystko pilne..... :placz: Quote
GameBoy Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='Tosia2']GameBoy, takie coś też "mam": http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113200 ...przyznasz, że śliczny i adopcyjny.... Tylko ze to wszystko pilne..... :placz: jest sliczny i adopcyjny - gdzies jest pooglaszany? takimi psami jest bardzo duze zainteresowanie, niestety glownie do strozowania Quote
Tosia2 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Wystawiłam go na allegro... To szalenie inteligentny maluch, który po prostu w mig pojmuje czego człowiek od niego oczekuje.... Jest niesamowity, ale to pies z charakterem... :) Quote
GameBoy Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Tosia2 napisał(a):Wystawiłam go na allegro... To szalenie inteligentny maluch, który po prostu w mig pojmuje czego człowiek od niego oczekuje.... Jest niesamowity, ale to pies z charakterem... :) podrzuc tu, prosze linka Quote
Tosia2 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 http://www.allegro.pl/item400980749_owczarek_niemiecki_mix_cudny_szczeniak_wyjatkowy.html Quote
GameBoy Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='Tosia2']http://www.allegro.pl/item400980749_owczarek_niemiecki_mix_cudny_szczeniak_wyjatkowy.html ale on ma imponujace rozmiary :-o choc wyglada na starszego niz 3 mce oceniala go ta sama weta co Baas'a? :eviltong: puszcze go zaraz mailingiem Quote
Tosia2 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Pytałam własnie Pani Eli u której jest... Twierdzi że ma juz 4 tylko czas mi szybko zleciał... ;) Przyjechał jako taki ok.10tyg... i jest wielki....to fakt... Quote
GameBoy Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 pokaze go, ale boje sie, ze zaintereoswanie bedzie glownie kojcowe a o ile dobrze pamietam, co Cie nie interesuje Quote
GameBoy Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Tosia2 napisał(a):...to fakt... :oops: mnie tez kojce nie rajcuja ale czasem trzeba sie na cos zdecydowac mialam kiedys 2 miejsca dla psow do kojca w naprawde fajne warunki do madrych ludzi, pytalam na dogo o jedne psy, nie dano ich, ok, dzis nadal sa w schronie a maja juz nie 3 a 7 mcy i szanse na dom coraz mniejsze Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 jak dom jest ok, to uważam ,że kojec nie jest końcem swiata- jesli psu zapenia sie ruch , spacery , głaskanko, to moze mieszkac w kojcu z solidna buda. Quote
Recommended Posts