ewa36 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Sorrka za błędy ale cierpię na astygmatyzm i nadpobudliwość a nienawidze swoich pingli :diabloti: Quote
ewa36 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Ciotki stawiam wniosek formalny zróbmy bazarek dla Tośki :loveu: Mamy na wątku takie zdolne Cioteczki, nie żeby zaraz do wszystkiego ale do barazku fajnego to czemu nie :loveu: Ja ma trochę nowiutkiej, fajnej, nieużywanej bielizny Triumpha, kilka ciuszków też się znajdzie, może jakieś dodatki :lol: Każda pogrzebie w szafach i szufladkach i będzie ok :p Zaczynamy zbiórke ? Do kogo wysyłać fanty ? Quote
ewa36 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 A zapomniałam o kwestii zlotu - flaszki na wynos, na fanty czy na miejscu :cool1: Quote
ewa36 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Trzeba się i Tośkę dezynfekować bo grypa szaleje teraz :mad: Quote
bros Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 to ja również cosik zaoferuję , szafie przyda się uszczuplenie :evil_lol: Quote
ewa36 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Kolega narzeczony to dopiero jest wielki 94 kg żywej wagi i nie jest to tłuszcz :crazyeye::diabloti: No w końcu kaskader :p A ja w długi weeeeeeekend będę porządkować szfy i szuflady z myślą o Tosi - czyńmy ustalenia, komu wysyłać fanty. A ja o flaszkach zawsze myślę bo higieniczny tryb życia prowadzę :diabloti: i walkę z zarazą :diabloti: To na szczęscie nie jest tak groźne jak mówią tylko od razu w razie pogorszenia samopoczucia rzeba biec do lekarza i nie próbować domowego leczenia - skuteczne i 100% wyleczalności mają zwykłe leki na choroby wirusowe ale muszą być szybko podane - nie można z tym czekać ! A mój Dziadek mówi że on się grypy nie boi bo ma miodówkę własnej roboty, 69 lat i raka :diabloti: Quote
ewa36 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 A ja mam siostrę internistę i kolegę Dr zakaźnika dlatego słuchajcie Cioci Ewy :diabloti: Dobrze na tym wyjdziecie :cool3: Quote
gusia0106 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='ewa36']Ciotki stawiam wniosek formalny zróbmy bazarek dla Tośki :loveu: Mamy na wątku takie zdolne Cioteczki, nie żeby zaraz do wszystkiego ale do barazku fajnego to czemu nie :loveu: Ja ma trochę nowiutkiej, fajnej, nieużywanej bielizny Triumpha, kilka ciuszków też się znajdzie, może jakieś dodatki :lol: Każda pogrzebie w szafach i szufladkach i będzie ok :p Zaczynamy zbiórke ? Do kogo wysyłać fanty ?[/quote] Jakby co, to ja bazarek mogę zrobić :oops: Quote
ewa36 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Ciocia Gusia Dzięki, dzięki przeogromne :Rose: :loveu: W imieniu Tośki i Cioteczek :loveu::multi: Czyli fanty wysyłać Do Ciebie ? Quote
Nutusia Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 [quote name='ewa36']A zapomniałam o kwestii zlotu - flaszki na wynos, na fanty czy na miejscu :cool1:[/quote] [COLOR=purple]Ty się Kobieto nie martw o flaszki - TERMIN PODAWAJ! [/COLOR]:mad: [COLOR=purple]A jeśli chodzi o allegro i o bazarek - jesteście WIELKIE (wielCY znaczy się, bo Pana Narzeczonego tyż przeca wliczyć trza![/COLOR] :evil_lol:) [COLOR=purple]Buziaki przeogromniaste[/COLOR] :loveu: Quote
gusia0106 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='ewa36']Ciocia Gusia Dzięki, dzięki przeogromne :Rose: :loveu: W imieniu Tośki i Cioteczek :loveu::multi: Czyli fanty wysyłać Do Ciebie ?[/quote] Jasne, na pracowy adres może? Szybciej dojdą do listonosz jest u nas codziennie ;) Jutro wyjeżdżam, i wracam w poniedziałek wieczorem - Ewa, jeśli się zgodzisz to wyślę Ci na Pw adres pracowy a Tyjakby co byś podsyłała zainteresowanym co? Bo do poniedziałku dostęp do netu będę mieć baaaaaaaaaaardzo ograniczony. Quote
gusia0106 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='Nutusia'][COLOR=purple]Witam Cię, Gusieńko! :loveu:[/COLOR] [COLOR=purple]Dziękuję, że do nas zajrzałaś "jawnie".[/COLOR] [COLOR=purple]No i oczywiście - na Tobie jak na Zawiszy...[/COLOR];) [COLOR=purple]Ech, Tośka, Tośka... Ty to wiesz kim się otaczać - takie duszyczki - co jedna to kochańsza![/COLOR] :loveu:[/quote] Hej Nutusiu, u Was to ja zawsze....kciuków nie puszczam :razz: Quote
Nutusia Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 [quote name='gusia0106']Jakby co, to ja bazarek mogę zrobić :oops:[/quote] [COLOR=purple]Witam Cię, Gusieńko! :loveu:[/COLOR] [COLOR=purple]Dziękuję, że do nas zajrzałaś "jawnie".[/COLOR] [COLOR=purple]No i oczywiście - na Tobie jak na Zawiszy...[/COLOR];) [COLOR=purple]Ech, Tośka, Tośka... Ty to wiesz kim się otaczać - takie duszyczki - co jedna to kochańsza![/COLOR] :loveu: Quote
ewa36 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Gusiu oczywiście że tak :loveu: Wysyłaj do mnie na pw namiary z adresem do wysyłki - tak, jak ma być adresowany :loveu: Bedę go podsyłać Ciotkom podczas Twojej nieobecności :loveu: Uczę się na ezgamin i jestem w domu, więc mogę się tym zająć :diabloti: Quote
bros Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 a ja sobie Tosinę na naszą klasę wrzuciłam , a co ..... im więcej osób wie , tym więcej pomoże ..... taką mam nadzieję :loveu: Quote
ewa36 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='bros']a ja sobie Tosinę na naszą klasę wrzuciłam , a co ..... im więcej osób wie , tym więcej pomoże ..... taką mam nadzieję :loveu:[/quote] Też prawda :loveu: Quote
Ra_dunia Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Jak te posty nie przestaną skakać to normalnie :mad: Ciuchowy bazarek mówicie? hmmm... poprzeglądam szafę ;) na pewno cosik znajdę. A Tośka to niech już przestanie się wygłupiać i zacznie być zdrowa. Quote
Nutusia Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 [quote name='Ra_dunia']A Tośka to niech już przestanie się wygłupiać i zacznie być zdrowa.[/quote] [COLOR=purple]Ba.... ja jej to powtarzam do znudzenia, ale ona uparta Krakowianka i co zrobisz?... :evil_lol:[/COLOR] [COLOR=purple]Wczoraj byłam u Doktora z psem Cioci Uli sąsiadki. Trochę się zdziwił jak mnie zobaczył, ale mu od razu wybombiłam, że bez niego dłużej jak tydzień nie idzie wytrzymać...:razz: Spłonił się chłopak aż! :oops: Z psicą kazał w przyszły czwartek się pokazać, ale skoro już przyjechałam to dał recepty na kolejny Unidox, dołożył 20 tabletek czegoś na "s" - na odporoność (taka psia Padma, Ewcia) i małe opakowanie Vita-Vetu, bo nam się skończył, a większego nie mieli...[/COLOR] [COLOR=purple]Skrobie się chłopina w makówkę co z tym naszym łysym zadkiem - trzyma się myśli, że to... wiosenne linienie! :lol: Kąpiele utrzymujemy w sebovecie, a jak się skończy w peroxyvecie (póki co dziegieć i siarka za słabe na tośkowe strupidła...)[/COLOR] [COLOR=purple]Tosiek prawie całe dnie spędza na dworku, na słoneczku i się wietrzy - może to co pomoże...[/COLOR] [COLOR=#800080]Reszta parametrów w górnej granicy normy, tzn. humorek, apetycik, szybkość biegu do michy i za kotami, poranne całusy w oko i ogólnie... radość życia :multi:[/COLOR] Quote
ewa36 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 OOOOOO, to super że dziewczyna tempo biegania i całowania utrzymuje :multi: I niech się wietrzy to zdrowo :multi: I oczywiście Ciocia Radunia że robimy Tośce bazarek :loveu: Ja mam już szafy częściowo przetrzebione oraz upoważnienie od Cioci Gusi aby w zastępstwi (na czas nieobecności Cioci Gusi czyli doponiedziałku) chętnym przekazywać na pw adres do wysyłki fantów na Tośkowy bazarek :lol: Oczywiście fanty zbieramy dłużej niż do poniedziałku, a tylko ja do poniedziałku zastępuję Ciocię Gusię :cool3: Ale sie wypisałam ale dziś gorąco było to dlatego kręcę się w kólko jak szczeń za ogonem :diabloti: Quote
ewa36 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Tośka lato się zaczyna :multi: A i kolejna zima będzie dobra zobaczysz :multi: do roboty ! Ciotki mobilizujcie mnie i gońcie do roboty bo jak zdam ten egzamin państwowy to będzie duuużo kaski dla futrzastych :eviltong: Quote
Nutusia Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 [quote name='ewa36']Tośka lato się zaczyna :multi: A i kolejna zima będzie dobra zobaczysz :multi: do roboty ! Ciotki mobilizujcie mnie i gońcie do roboty bo jak zdam ten egzamin państwowy to będzie duuużo kaski dla futrzastych :eviltong:[/quote] [COLOR=purple]Witanko,[/COLOR] [COLOR=purple]A co to za egzamin, Ewcia, po którym kaski na futrzaki przybywa?... Może powinniśmy wszyscy do niego przystąpić[/COLOR] :evil_lol: [COLOR=purple]O zimie nie chcemy slyszeć! :mad: Że będzie - wiadomo - ale żeby teraz o tym myśleć?! O NIE!!!![/COLOR] [COLOR=#800080]Miłego dzionka życzymy![/COLOR] Quote
Ra_dunia Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Ja też chce taki egzamin :-o Po wstępnych przetrzepaniach szafy już coś mam na bazarek ;) Do poniedziałku i tak nic nie wyślę, więc spokojnie poczekam. [SIZE=1]co mi przypomina, że muszę powysyłać fanty z mojego kosmetycznego bazarku na Maliznę Tolę... ech... ja tam mogę bazarki wystawiać, ale żeby potem ktoś to wszystko za mnie powysyłał... :roll:[/SIZE] Quote
ewa36 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Aaaaaaaaa to dżagzamin państwowy przeprowadzany przez KNUiFE na brokera ubezpieczeniowego :eviltong: Pierwsze co zrobię po zdaniu to ubezpieczę się od skutkow wystraszenia :diabloti: O zimie ja też nie chcę słyszeć ale to małpa jest nikt jej nie chce a i tak przylizie :mad: Quote
ewa36 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Zlecą się Ciotki z innych watków :eviltong: Dopijam kawę i idę trenować a potem stukać na egzamin :cool3: Rano 45 minut na stepperze + brzuch (ale tylko 30 - 60s bez przerwy - ile wytrzymam) + rozciąganie nóżek :-o a wieczorem 20 minut rozgrzewki na stepperze + 45 minut ćwiczeń autorstwa Misiaczka :evil_lol: + 45 minut na rowerze + rozciąganie wsiego :crazyeye: Ale Siaron będę (podstarzała :diabloti:) Tośka widzisz co twoja ciotka wyprawia też się trochę postaraj :cool3: Quote
Recommended Posts