Petra_ Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Roksana ale Bajusia jest ładna..przypomniała mi się historia jak decydowałam się na łatkę,była w zbliżonym wieku co Bajusia..na pewno znajdzie się ktoś,kto zakocha się w Bajce od pierwszego wejrzenia,tak jak ja w Łatulcu :roll: A teraz wieści z placu zabaw faksika..Łatka wykąpana,była jak śnieżynka,poszła na spacer i oczywiście wytarzała się w jakiejś czarnej ziemi..nie ma już śnieżynki,teraz łatka jest czarna jak dzik :o
tajdzi Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Petra, to może jakieś zdjęcie na to konto?:)
Petra_ Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Tajdzi Tego wyglądu Łaty już niestety nie uwiecznie na fotce,ale znając Łatulcowe możliwości wywinie jeszcze nie jeden numer,a ja już będę czekać z aparatem w pogotowiu
pszym Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Roksana, jak masz dzisiaj imieniny to wszystkiego najlepszego :BIG: Jak nie masz to też wszystkiego naj. Nie mam co prawda zdjęć spacerowych, ale mogę wstawić z warszawskiej wystawy Rollo zdobywca Jumper brat rodzony
tajdzi Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 ale extra wypasione :) super psiaki :) i jak stoją :o normalnie cudne
Roksana Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 oo dzieki Pawel za zyczenia :lol: rzadko kto pamieta czy wie, bo jakos Roksany sa pomijane we wszelkich kalendarzach... a mamy tylko raz w roku imieniny :roll: super fotki Rollka i Jumperka, dzieki juz niedlugo chlopaki koncza 18 mies, idziecie po pieczatke PIES REPRODUKTOR? 8) bede musiala dodac nowe im strony, tak jak Diego ma :wink:
Roksana Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 mozesz mi przeslac na emaila te foty wieksze? dzieki
pszym Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Roksana napisał(a):oo dzieki Pawel za zyczenia :lol: rzadko kto pamieta czy wie, bo jakos Roksany sa pomijane we wszelkich kalendarzach... a mamy tylko raz w roku imieniny :roll: super fotki Rollka i Jumperka, dzieki juz niedlugo chlopaki koncza 18 mies, idziecie po pieczatke PIES REPRODUKTOR? 8) bede musiala dodac nowe im strony, tak jak Diego ma :wink: Mam trochę zdjęc z wystaw, tylko czasu za mało... Ja właśnie siedzę nad stroną...Mam juz domenę i nowe skrzynki pocztowe. Juz niedługo będzie działac www.szymankowo.pl
Roksana Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 O super :D Spoko, bede potrzebowala jakies fajne zdjecia z wystaw dopiero po powrocie do Polski. Wtedy zajme sie Rolkowa-reproduktorowa strona 8)
aga_ostaszewska Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 nikit: Wszystkiego NAJ NAJ NAJ URODZINOWEGO! UŚMIECHU SŁONECZKA, NO I... żeby psiska dobrze się sprawowały! :new-bday:
nikit1 Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Aga! Bardzo bardzo bardzo dziekuję!!!!! :calus: :oops: No to u Hani fragollino i torcik :D Ciekawe co na to Flaire?
Flaire Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 nikit1 napisał(a):Aga! Bardzo bardzo bardzo dziekuję!!!!! :calus: :oops: No to u Hani fragollino i torcik :D Ciekawe co na to Flaire?Ja jestem ZA!!! Mokka już tez przyjęła zaproszenie! :D kto jeszcze??? nikit1, dzisiaj coś dla Ciebie przyszło... :wink:
nikit1 Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Aga!!! Stooooooooooooo laaaaaaaaaaaaaaaaat :beerchug: :smilecol: :laola:
aga_ostaszewska Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Dziękuję! :D Zdjęcia Łatulca fantstyczne!
niedzwiedzica Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Jak macie ochote na zdjecia Łatulca, to ja pozwolę sobie ( za zgodą właścicielki ) wkleić zdjecia..siosty łatki, czyli Łezki z Fox-Klanu...zrobione w Antoninku Śliczna śpiaca :wink: królewna
aga_ostaszewska Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Roksana: Dzieki! :D Te miot fox-klanu na "Ł" jest bardzo udany... Uwilbiam ogladać ich fotki!
pszym Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 aga_ostaszewska napisał(a):Roksana: Dzieki! :D Te miot fox-klanu na "Ł" jest bardzo udany... Uwilbiam ogladać ich fotki! Hmm, rosnie konkurencja... 8)
Recommended Posts