tajdzi Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 [quote name='Fuka']Tanita, Petra, a ja sie chcialam dowiedziec gdzie wyscie znikneły ...:( Ja też bym chciała to wiedzieć Ostatnio mało was :( A piękne lasy czekają :roll:
foxydoxy Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 [quote name='tajdzi']Ejże! Była wystawa i co? Raptem 3 zdjecia? No plizzz pomyślcie o tych, co nie dali rady pojechać bo na przykład siedzieli z kotem po operacji na kolanach :roll: To ja jeszcze wyszukałem co miałem: Max King obserwuje: Max King myśli - reszta osób (i Biedronka) czeka:
foxydoxy Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 I jeszcze dwa terierki z wyboru najpiękniejszego Juniora
foxydoxy Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 tajdzi napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaa nie widać :( Teraz proszę odświeżyć!
Fuka Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Tajdzi - mam jeszcze macanie Biedronki zrobione prze AgeO. :D
pszym Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 To jeszcze pudło! Konkurencje hodowlane 1 miejsce "Najlepsza Suka" Rollo, Jumper i Don Diego...
pszym Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 tajdzi napisał(a):lecę po lupkę... No niestety... Ktoś robił z przodu, ale nie wiem kto...
foxydoxy Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 pszym napisał(a):tajdzi napisał(a):lecę po lupkę... No niestety... Ktoś robił z przodu, ale nie wiem kto... Ja nie - oszczędzałem ostatnią klatkę filmu i akumulator w cyfraku na BIS-a, bo wiedziałem (podświadomie), że wygra znajomy szkocik.
tajdzi Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 foxydoxy napisał(a):pszym napisał(a):tajdzi napisał(a):lecę po lupkę... No niestety... Ktoś robił z przodu, ale nie wiem kto... Ja nie - oszczędzałem ostatnią klatkę filmu i akumulator w cyfraku na BIS-a, bo wiedziałem (podświadomie), że wygra znajomy szkocik. To dawaj wygrańca :) Pokaż nam wszystkim - jak nie ma którkowłosych, to będą w spódniczkach w kratę ;)
foxydoxy Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 [quote name='tajdzi'][quote name='foxydoxy'][quote name='pszym'][quote name='tajdzi']lecę po lupkę... No niestety... Ktoś robił z przodu, ale nie wiem kto... Ja nie - oszczędzałem ostatnią klatkę filmu i akumulator w cyfraku na BIS-a, bo wiedziałem (podświadomie), że wygra znajomy szkocik. To dawaj wygrańca :) Pokaż nam wszystkim - jak nie ma którkowłosych, to będą w spódniczkach w kratę ;) To po wybraniu BOB, bo z BIS-a to może widać świetnie ludzi, ale czarnego szkota to już absolutnie. Na finały przydało by się sztuczne oświetlenie... P.S. Flaire mnie op... za szkota na tym wątku.
tajdzi Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Bronić bedziemy Bo smutno tu strasznie :( Wszyscy łysi (z wyjątkiem 2 łysych ;)) nic nie piszą :(
Gloria Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 cześć, witam :) My wczoraj wróciliśmy z Niemiec. Pipi została pokryta zw.św;BRANDO v Katzbachtal :)
aga_ostaszewska Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 GRATULACJE! Bedziemy oczekiwac dalszych wiesci o malenstwach w brzuszku!
tanita Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 [quote name='tajdzi'][quote name='Fuka']Tanita, Petra, a ja sie chcialam dowiedziec gdzie wyscie znikneły ...:( Ja też bym chciała to wiedzieć Ostatnio mało was :( Ekhmm... :oops: Zacznę od kilku słów wyjaśnienia odnośnie wystawy :wink: :evilbat: To była dla mnie pierwsza tego typu impreza i mimo to, że pojechałam tam sama bez Gringulca to byłam strasznie przejęta. Zresztą obie z Petrą byłyśmy... Dlatego też odważyłam się zagadać tylko do Fuki a do reszty jakoś śmiałości nie miałam 8) . Nie chciałam przeszkadzać, bo wszyscy byli bardzo podekscytowani :D . Generalnie z Petrą zachowywałyśmy się jak cichy fan-club pszyma i snułyśmy się za nim i za Rolkiem jak cienie jakieś :wink: . Bo oczywiście najbardziej nas grzały gładkie foksy. Na marginesie dodam, że udało mi się zobaczyć ojca Gringulca i pogadałam sobie tysh z jego właścicielami. No i widziałam sporo Dogomaniaków i ich piechów 8) , obiecuje, że następnym razem zagadam :fadein: Bardzo nam się podobało A wczoraj Gringulec skończył 5 miechów, chłopisko się z niego robi, nie ma co :wink:
Fuka Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Gloria, no to trzymam kciuki za krycie, mam nadzieje, ze bedzie skuteczne i zycze zdrowia przyszlej mamie i maluchom! :D :drinking: Petra, Tanita - moje zakrecenie wystawowe chyba rzeczywiscie przeszlo samo siebie w niedziele, ale potem jak mi troche odpuscilo - bardzo żalowałam, ze nigdzie nie moge Was znalezc. No i cały czas strasznie zaluje, ze byłyscie bez Łatki i Gringulca :cry: NO i zdrowie dostojnego :wink: jubilata :drinking: :tort: :BIG:
pszym Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 [quote name='"tanita"'][quote name='tajdzi'][quote name='Fuka']Tanita, Petra, a ja sie chcialam dowiedziec gdzie wyscie znikneły ...:( . Generalnie z Petrą zachowywałyśmy się jak cichy fan-club pszyma i snułyśmy się za nim i za Rolkiem jak cienie jakieś :wink: . Bo oczywiście najbardziej nas grzały gładkie foksy. :wink: Zaraz, zaraz... To ja nic nie wiem... Nie poznaliśmy się chyba w końcu??? Ale jazda, muszę wyłowić z pamięci wszystkie twarze... Chyba, że nie pamiętam bo byłem tak zakręcony jak to na wystawie. Ja się zawsze denerwuję strasznie... :o
pszym Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Gloria napisał(a):cześć, witam :) My wczoraj wróciliśmy z Niemiec. Pipi została pokryta zw.św;BRANDO v Katzbachtal :) Ale będą foksy!!! Nareszcie w Polsce zaczyna się reaktywacja tej rasy...Gloria, bedziesz w Opolu? Fajnie Cie znowu "czytać"
Polnegrzyby Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Pszym masz chyba rację z tą reaktywacja rasy. Z tego co wiem foxów było mało. Teraz coraz więcej ludzi ma (oraz podobne Jack Rusell) Pozwólcie, że zacytuję siebie. Przez ten rysunek wszystko się zaczeło... To jaki inny awatar miała bym mieć w takim wypadku. Szukałam na sieci zdjęcia psów wykonujących doggy style i znalazłam zdjęcie na podstawie, którego zrobiłam rysunek. Bardzo mnie jednak męczyło co to za cwany pies w łatki co wskakuje na dużo większego od siebie. Szukałam znowu w sieci i znalażlam że to foksterier albo JRT. No i się zakochalam:) Skutkiem tego jest Łata co śpi sobie grzecznie obok na krześle:) Ja nie wiem czy to zbieg okoliczności, ale mam wrażenie, że jak sobie coś wykoncytypuje to potem, okazuje się że masa osób ma ten sam pomysł. Przecież to niezły zbieg okoliczności z tym zdjęciem. Mógł być chichaucha vs great dane. Hmmm... Świadomość zbiorowa?
tanita Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 [quote name='pszym']Zaraz, zaraz... To ja nic nie wiem... Nie poznaliśmy się chyba w końcu??? Ale jazda, muszę wyłowić z pamięci wszystkie twarze... Chyba, że nie pamiętam bo byłem tak zakręcony jak to na wystawie. Ja się zawsze denerwuję strasznie... :o pszym nie musisz się mawrtwić o poziom swojego zakręcenia i pamięci , bo się nie poznaliśmy :oops: , tzn. my Cię rozpoznałyśmy i robiłyśmy podchody do Rolka :wink: , a Tobie nie chciałyśmy przeszkadzać :roll: .
tajdzi Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 [quote name='tanita']pszym nie musisz się mawrtwić o poziom swojego zakręcenia i pamięci , bo się nie poznaliśmy :oops: , tzn. my Cię rozpoznałyśmy i robiłyśmy podchody do Rolka :wink: , a Tobie nie chciałyśmy przeszkadzać :roll: . :lol: :lol: :roflt:
tajdzi Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Tanitko, PeterkoPliz, bądźcie dziś na gg :roll: nie ma was i nie ma :roll:
Recommended Posts