Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja już się melduję posłusznie :cool3:
Nie było mnie bo byłam 4 dni w Czechach na treningu z kundlami :cool1: Było jak zwykle super. Dobcia nauczyła się puszczania i oszczekania pozoranta - oczywiście trzeba to ćwiczyć nadal. Ja nabawiłam się kontuzji - cosik mi trzasnęło w kolanie ale jest coraz lepiej. Tak to jest jak się ćwiczy z koniem... :razz:
Wczoraj bawiłam się z dobcią (ma 11 miesięcy) i mnie w zabawie walnęła głową, czego efektem jest śliczne fioletowe "coś" pod okiem. Dziś sąsiad na mnie podejrzenie patrzył... Pewnie pomyślał, że zupa była za słona :lol: :lol: :lol:

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

aaaa chita zezarla dzisiaj cos zdechlego i malego:mad: .no i nie wytrzymalam nerwowo i zarobila smycza:placz: .rrrrrany no normalnie musze zaczac lykac cos mocniejszego przez tego psa.
im blizej grudniowego spotkania z Dieglem tym gorzej dla mnie:placz: :placz: :placz: .teraz mam moralniaka ze dostala .i to giganta.oczywiscie jak powiedzialam doooobry pieeesek to juz bylo ok ale nooooo uwe mnie jeszcze opierniczyl.jak mam wytrzymac z pierdyknietym uzytkiem ktorego nie moge za nic skarcic?:angryy: .bo jak ja skarce to serduszko moze piknac za mocno.a bezczelna jest norrrmalnie.....:angryy: .

Posted

[quote name='ayshe']teraz mam moralniaka ze dostala .i to giganta.
[/quote]

[B]ayshe,[/B]
ja zawsze mam wyrzuty sumienia jak trzasnę psa. Zdarza mi się to baaaardzo rzadko ale nie powiem, żem bez grzechu...

Posted

[quote name='AM'][B]ayshe,[/B]
ja zawsze mam wyrzuty sumienia jak trzasnę psa. Zdarza mi się to baaaardzo rzadko ale nie powiem, żem bez grzechu...[/quote]ale ten moralniak:shake: .:roll: .

Posted

oj, ja tez raz miałam taką ochote przylac po dupsku ze szok, na szczescie reka mi sie zatrzymała :mad: moralniaka mam do dzis po tym, jak raz zacisnełam mu kolce na szyi :oops: :oops: :oops: :placz:
tak do psa wystartował, ze myslałam ze mi rękę ze stawu wyrwie, zlał wtedy zupełnie komende, wszysto zlał i tylko piana z pyska buchała :shake:
wstyd mi jak nie wiem, ale z miejsca sie opanował -sle to stare czasy były ...

Posted

Ło matko, co za piernik z tego borysowego.
Zrobiłam sobie kanapki, zostawiłam na stole (na wysokości łba :evil_lol: ) wracam z łazienki - nie tknął.
Stoi wpatrzony w nie jak w świety obazek.
Myśle, a co tam - rzuce mu jakas komende, jak zrobi to dam kawałek.
Mówie "Borys..." nie skonczyłam nawet to siadł (siad odpada :angryy: ) biore oddech do połóz sie to sie połozył (jasnowidz kurde czy co? :diabloti: ) rzuciłam bułą a ten siedzi i sie gapi raz na bułe raz na mnie czy juz mozna (miało byc "zostań") :placz:
skończyło sie atakiem smiechu - musze byc bardziej nieprzewidywalna :cool1:

czuje sie jak przygłup przy nim czasami...

Posted

[quote name='Eddiii']sama to moralniak :roll: a mnie sie czepia ze kochanego synalka nie chce siepnac :mad:[/quote]eddiii no ale twoj syncio to czasem o wiesz...hmmm....jakby ci to delikatnie powiedziec:roll: ...przesadza dosc nagminnie:evil_lol: .

Posted

A ja z zupełnie innej beczki...
Dzisiaj dogo zmieniło trochę swój wygląd i w panelu użytkownika można dodać swojego psa. Imię, przydomek hodowlany, rasa etc. I właśnie w rasach nie ma OWCZARKA NIEMIECKIEGO! Nie wiem jak można było pominąć tą rase, sprawdzałem na kilku komputerach i wszędzie to samo, nie ma onka :roll:

Posted

[quote name='Anashar']w rasach nie ma OWCZARKA NIEMIECKIEGO![/quote]
:roflt: :roflt: :roflt: :ylsuper: :cunao: :drinking: iiii to jest norrrmalnie numer stulecia:oops2: :shithappens:

Posted

[quote name='Anashar']Marmara_19 - Dzięki Twoim radom w końcu doszedłem do tego :)
Dzięki :)[/quote]no jatez doszlam jak tylko kurka wodna gdzie to sie pozniej wyswietla?nie dosc ze nie moge zmienic avatara bo te ktore juz mialam teraz w magiczny sposob juz sa beee to jeszcze napisalam wsyzstkie swoje psiska i tego german shepherda i .....no wlasnie i co?

Posted

[quote name='ayshe']no jatez doszlam jak tylko kurka wodna gdzie to sie pozniej wyswietla?nie dosc ze nie moge zmienic avatara bo te ktore juz mialam teraz w magiczny sposob juz sa beee to jeszcze napisalam wsyzstkie swoje psiska i tego german shepherda i .....no wlasnie i co?[/quote]
No,bo nie ma takiej rasy a wy kundelki macie....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='puli']No,bo nie ma takiej rasy a wy kundelki macie....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Leprzy qndel niz mop :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='saJo']Leprzy qndel niz mop :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]:roflt: :roflt: :roflt: rrrany dziewczyny no poplakalam sie ze smiechu:megagrin: :megagrin:

Posted

[quote name='saJo']Leprzy qndel niz mop :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
Mop za to markowy i da sie nim sprzątac bez wstawania z fotela:eviltong:

Posted

[quote name='ayshe']tak jak moja dawna kursantka ania z bergamasco-ania ma dwa super mopy.:evil_lol: .estro i fratus to dopiero maja zasieg:lol:[/quote]
Ania ma już trzy supermopy!

Posted

[quote name='Szira/Gosia']A można je wynając do sprzątania domu:razz: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :lol:[/quote]
Myślę że tak.Wejdz na temat "Bergamasco" i pogadaj.Moze zarobiłyby na swoje utrzymanie? Jednym na mokro,drugim na sucho,a ten trzeci jeszcze mało ofutrzony to moze do polerowania się nada:p

Posted

[quote name='puli']Myślę że tak.Wejdz na temat "Bergamasco" i pogadaj.Moze zarobiłyby na swoje utrzymanie? Jednym na mokro,drugim na sucho,a ten trzeci jeszcze mało ofutrzony to moze do polerowania się nada:p[/QUOTE]

Jejku jak fajnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Witam, wszystkich miłośników owczarków, mam rocznego chłopaka zapowiada się na świetnego przyjaciela dla mnie i dla wnuków.

Pozdrawiam
KazioR
Domowy Zwierzyniec
[URL="http://www.kazior5.com"]www.kazior5.com[/URL]

Posted

[quote name='KazioR']Witam, wszystkich miłośników owczarków, mam rocznego chłopaka zapowiada się na świetnego przyjaciela dla mnie i dla wnuków.[/quote]witam serdecznie kolejnego onkarza:multi: