rudaa1 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 a ja widze wszystkie i są cudowneee. Faaajnie, że mój ulubieniec jest tez tuu:D:D Witaj lisico i jak dobrze pamiętam wymiziaj Bruna, prześlicznego długowłosego kawalera o przecudownej ciemnej masce:D Quote
ayshe Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 dzisiaj to i ja wszystkie widze zdjecia misia.:p Quote
rudaa1 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Jeeest na czym oko zawiesić:D:D Poranek przywitany widokiem pięknego Bruna, aż dech zapiera w piersi:D Quote
ayshe Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 ;) a to juz kwestia gustu na czym z rana sie wzrok zawiesza:evil_lol: Quote
rudaa1 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Jaki dzisiaj cudowny, deszczowo zimny dzionek jest wrrrr....niecierpie jesieni:( A u Was w stolicy słonko pewnie świeci cioo??:P Quote
ayshe Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 w stolycy wstretny listopadowy dzionek:-( .fuj.brrr.:cool1: Quote
rudaa1 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 To widze, że tak jak wszędzie, myślałam, że może choc u Was troszke słonka swieci:( Quote
ayshe Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 przedwczoraj byla sniezyca,wczoraj lalo non stop,dzisiaj jest zimno pierunsko .....:placz: .psy maja to gdzies bo i tak jest fajnie:evil_lol: ale dla mnie to jawne przypomnienie ze jesien ,taka pozna,jest stanowczo bleee:shake: Quote
lisica Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='rudaa1']a ja widze wszystkie i są cudowneee. Faaajnie, że mój ulubieniec jest tez tuu:D:D Witaj lisico i jak dobrze pamiętam wymiziaj Bruna, prześlicznego długowłosego kawalera o przecudownej ciemnej masce:D[/quote] Witajcie i Wy Rudaa1! Wymiziałam:loveu:,i powyciągałam wszystkie plastikowe flachy po napojach,coby pociechę zająć czym,a on gania z nimi po całej chacie:roll: Quote
rudaa1 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Hehe młody kawaler musi mieć jakieś ciekawe zajęcie, a plastikowe butelki sprawdzają sie jak nic innego w dobrej zabawie:D Quote
razdwatrzy Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 JA zupełnie nie wiem o jakim wy słoneczku mówicie .. albo deszczu :shake: U nas pod Białymstokiem śnieg, śnieg i jeszcze raz śnieg ... aż się nosa nie chce wysadzić, drogi nie odsnieżone a Białystok nie podpisał umowy na odśnieżanie i miasto ponoć zasypane :-( I jak ja z Etowcem pojade dziś na szkolenie ? toż to 50 km... :placz: w takim śniegu ... Quote
lisica Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='razdwatrzy']JA zupełnie nie wiem o jakim wy słoneczku mówicie .. albo deszczu :shake: U nas pod Białymstokiem śnieg, śnieg i jeszcze raz śnieg ... aż się nosa nie chce wysadzić, drogi nie odsnieżone a Białystok nie podpisał umowy na odśnieżanie i miasto ponoć zasypane :-( I jak ja z Etowcem pojade dziś na szkolenie ? toż to 50 km... :placz: w takim śniegu ...[/quote] No jak w Białymstoku może być inaczej:lol:Tam to z nazwy pogody sie można domyśleć:x-mas:.Może jakieś sanki?Pieska do sanków,ja ze swoim to,taka myśl mi przez głowę przeleciała,bo ciągnie jak najęty,ostatnio to mnie po błocku przegonił,a jaki zachwycony:crazyeye:był,niepomny że pańcia kulawa:shake: Quote
razdwatrzy Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Lisica to jest myśl .. sanki i siup.. :santagri: tylko że może i biały ale tam żadko gdzie stok :) i zgórka ... Quote
lizka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Alo! Pamiętacie nas jeszcze? :evil_lol: W koncu działa mi komp i moge nadrobić zaległosci w dogo :cool3: Siem pochwalę przy okazji - Borys nauczył sie co to prosto, w prawo i w lewo :lol: ułatwienie ze hoho zwłaszcza, jak bierzemy na spacer dziecie z wózkiem. Koniec manewrowania miedzy jego łapami i parkowania na zadzie jak sie chłop nagle zatrzyma:B-fly: :oops: Quote
ayshe Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 brawo lizka.pamietamy no cos ty?:evil_lol: .jak mozna by bylo zapomniec:loveu: . Quote
mch Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 oj faktycznie lizka, sto lat sie nie odzywalaś, ciesze sie bardzo ze ty i ten twój skarbek z odzysku macie sie dobrze ,pisz co u was Quote
lizka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 mch skarbek jest boski :loveu: ostatnimi czasy taka kultura z niego wypłyneła ze az w szoku jestem :evil_lol: A tak powaznie, to na prawdę nie moge narzekać i ciężko byłoby sie do czegokolwiek przyczepić. Po prostu czuję sie tak, jakby był z nami od zawsze ten miziak jeden :oops: Teraz jak mam komputer w koncu, to postaram sie częsciej pisac, ale teraz idziemy na wieczorne sikanko i małą przebiezke coby sie lepiej spało sierściuchowi :cool3: Quote
agatakowalewska Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 [quote name='Maniut']acha, a mnie jutro niestety nie bedzie bo po 1 myslam ze to jest w czwartek a nie w srode (myli mie sie ostatnio) bo jutor sie umowilam z trenerką i coz.. nie moge siem z nia nie spotkac z poza tym to Farciak dopiero jutro wraca z tata z dzialeczki :) na nastepne spotknie (ja proponuje np. 07.01.2005) na pewno przyjde ale musi byc po 14.00 bo mamy szkolenie do 14.00 :)[/QUOTE] [B]ja mam owczarka i wiem o owczarkach niemieckich wszystko!!!![/B] Quote
agatakowalewska Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 [B][I][U]można ze mną gadać przez gg i pamiętajcie że moge być niewidoczna!!!!!!!![/U][/I][/B] Quote
AM Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 [quote name='agatakowalewska'][B]ja mam owczarka i wiem o owczarkach niemieckich wszystko!!!![/B][/quote] To pogratulowac wiedzy... :p Quote
agatakowalewska Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 hi hi[IMG]http://static.dogomania.pl/forum/customavatars/avatar16778_3.gif[/IMG] Quote
ayshe Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 [quote name='agatakowalewska'][B]ja mam owczarka i wiem o owczarkach niemieckich wszystko!!!![/B][/quote]dolaczam do AM-gratuluje wiedzy.:p Quote
Nanami Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 A ja myślałam, ze całe zycie sie uczy... :evil_lol: Ale dziwne jest to, ze im dłuzej znam psy, tym mniej o nich umiem :diabloti: Quote
ayshe Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 [quote name='agatakowalewska']hi hi[IMG]http://static.dogomania.pl/forum/customavatars/avatar16778_3.gif[/IMG][/quote] agatakowalewska mam rozumiec ze AM wyrazila zgode zebys w podpisie zamiescila jej psa?:cool1: Quote
ayshe Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 [quote name='Nanami']A ja myślałam, ze całe zycie sie uczy... :evil_lol: Ale dziwne jest to, ze im dłuzej znam psy, tym mniej o nich umiem :diabloti:[/quote]:evil_lol: to taka anomalia ...wiem ze nic nie wiem.wymaga to wiedzy zeby wiedziec ze nic sie nie wie:cool1: Quote
Recommended Posts