Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja widze wszystkie i są cudowneee. Faaajnie, że mój ulubieniec jest tez tuu:D:D Witaj lisico i jak dobrze pamiętam wymiziaj Bruna, prześlicznego długowłosego kawalera o przecudownej ciemnej masce:D

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

przedwczoraj byla sniezyca,wczoraj lalo non stop,dzisiaj jest zimno pierunsko .....:placz: .psy maja to gdzies bo i tak jest fajnie:evil_lol: ale dla mnie to jawne przypomnienie ze jesien ,taka pozna,jest stanowczo bleee:shake:

Posted

[quote name='rudaa1']a ja widze wszystkie i są cudowneee. Faaajnie, że mój ulubieniec jest tez tuu:D:D Witaj lisico i jak dobrze pamiętam wymiziaj Bruna, prześlicznego długowłosego kawalera o przecudownej ciemnej masce:D[/quote]

Witajcie i Wy Rudaa1!
Wymiziałam:loveu:,i powyciągałam wszystkie plastikowe flachy po napojach,coby pociechę zająć czym,a on gania z nimi po całej chacie:roll:

Posted

JA zupełnie nie wiem o jakim wy słoneczku mówicie .. albo deszczu :shake:
U nas pod Białymstokiem śnieg, śnieg i jeszcze raz śnieg ... aż się nosa nie chce wysadzić, drogi nie odsnieżone a Białystok nie podpisał umowy na odśnieżanie i miasto ponoć zasypane :-(
I jak ja z Etowcem pojade dziś na szkolenie ? toż to 50 km... :placz: w takim śniegu ...

Posted

[quote name='razdwatrzy']JA zupełnie nie wiem o jakim wy słoneczku mówicie .. albo deszczu :shake:
U nas pod Białymstokiem śnieg, śnieg i jeszcze raz śnieg ... aż się nosa nie chce wysadzić, drogi nie odsnieżone a Białystok nie podpisał umowy na odśnieżanie i miasto ponoć zasypane :-(
I jak ja z Etowcem pojade dziś na szkolenie ? toż to 50 km... :placz: w takim śniegu ...[/quote]
No jak w Białymstoku może być inaczej:lol:Tam to z nazwy pogody sie można domyśleć:x-mas:.Może jakieś sanki?Pieska do sanków,ja ze swoim to,taka myśl mi przez głowę przeleciała,bo ciągnie jak najęty,ostatnio to mnie po błocku przegonił,a jaki zachwycony:crazyeye:był,niepomny że pańcia kulawa:shake:

Posted

Alo! Pamiętacie nas jeszcze? :evil_lol:
W koncu działa mi komp i moge nadrobić zaległosci w dogo :cool3:

Siem pochwalę przy okazji - Borys nauczył sie co to prosto, w prawo i w lewo :lol: ułatwienie ze hoho zwłaszcza, jak bierzemy na spacer dziecie z wózkiem. Koniec manewrowania miedzy jego łapami i parkowania na zadzie jak sie chłop nagle zatrzyma:B-fly: :oops:

Posted

mch skarbek jest boski :loveu: ostatnimi czasy taka kultura z niego wypłyneła ze az w szoku jestem :evil_lol:
A tak powaznie, to na prawdę nie moge narzekać i ciężko byłoby sie do czegokolwiek przyczepić.
Po prostu czuję sie tak, jakby był z nami od zawsze ten miziak jeden :oops:
Teraz jak mam komputer w koncu, to postaram sie częsciej pisac, ale teraz idziemy na wieczorne sikanko i małą przebiezke coby sie lepiej spało sierściuchowi :cool3:

Posted

[quote name='Maniut']acha, a mnie jutro niestety nie bedzie bo po 1 myslam ze to jest w czwartek a nie w srode (myli mie sie ostatnio) bo jutor sie umowilam z trenerką i coz.. nie moge siem z nia nie spotkac z poza tym to Farciak dopiero jutro wraca z tata z dzialeczki :) na nastepne spotknie (ja proponuje np. 07.01.2005) na pewno przyjde ale musi byc po 14.00 bo mamy szkolenie do 14.00 :)[/QUOTE]
[B]ja mam owczarka i wiem o owczarkach niemieckich wszystko!!!![/B]

Posted

[quote name='agatakowalewska'][B]ja mam owczarka i wiem o owczarkach niemieckich wszystko!!!![/B][/quote]

To pogratulowac wiedzy... :p

Posted

[quote name='agatakowalewska']hi hi[IMG]http://static.dogomania.pl/forum/customavatars/avatar16778_3.gif[/IMG][/quote]
agatakowalewska mam rozumiec ze AM wyrazila zgode zebys w podpisie zamiescila jej psa?:cool1:

Posted

[quote name='Nanami']A ja myślałam, ze całe zycie sie uczy... :evil_lol: Ale dziwne jest to, ze im dłuzej znam psy, tym mniej o nich umiem :diabloti:[/quote]:evil_lol: to taka anomalia ...wiem ze nic nie wiem.wymaga to wiedzy zeby wiedziec ze nic sie nie wie:cool1: