ayshe Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 [quote name='KasiaR']szkoda że mowisz dopiero terraz z jakiego skojarzenia ten imporcik[/quote] bo wiem o tym od wczoraj ze jednak ta suka byla kryta tym psem. Quote
KasiaR Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 [quote name='ayshe']bo wiem o tym od wczoraj ze jednak ta suka byla kryta tym psem.[/QUOTE] ta suka tym psem czyli ... Quote
ayshe Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 [quote name='KasiaR']ta suka tym psem czyli ...[/quote]no nie moge kasiu bo mnie zje ktos.:evil_lol: . Quote
ayshe Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='KasiaR']Muszę się podzielić swoją radością! Właśnie urodziły sie szczeniorki, 4 pieski i cztery suczki, w tym jeden mój :loveu: na gwiazdkę będzie już u mnie !![/quote]ale masz teraz czas-wyczekiwanie.:evil_lol: .trudny dosc:cool3: . Quote
monisieczka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Pewnie o nas zapomnieliscie :placz:... Wiem, wiem nasza wina bo sie obijamy ostatnio jak bąki. Ale trzymajcie za nas dzisiaj kciuki. Idziemy dzisiaj z Noraskiem na sterylkę. Troszke sie bojam ... Wiem, że to nic takiego, ale zawsze toć operacja, nie?:-( Quote
ayshe Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 monika-slonko ty moje.:loveu: .a ladnie to tak zapomniec o treserze ?:placz: .zastanow sie skarbie co do wyjazdu z nami w sobote do glonkowa.:razz: .a podjechac ot tak do nas to nie mozna?:placz: .czuje sie opuszczona. za noraska kciukasy .chita idzie pod noz w marcu:diabloti: . Quote
Glonek Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Hi. Nie zapomnieliśmy i trzymamy kciuki. Quote
ayshe Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 monisieczko-byloby naprawde super cie zobaczyc.zwlaszcza na wyjezdzie.noraska tez ale nie sadze zeby to byl dobry pomysl zabieranie jej w 6 dni po sterylce jak wiadomo ze bedzie bieganie i takie tam:cool1: .ale prosze pojedz:loveu: Quote
rudaa1 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Pragnę się przywitać z owczarkarzami:D I ja wkońcu tu trafiłam, faktycznie Paulino jak pisałas strasznie cicho zrobiło sie na owczarku.pl i praktycznie wszystko kręci sie wokół działu "pokaż swojego psa", a przecież tak cennymi źródłami są rady i poglądy innych forumowiczów, a na owczarku coraz trudniej o to niestety:( Miło mi Was poznac i zaczynam pomału wkręcac sie w klimaty dogomaniaków:D pozdrawiam-Lucyna Quote
ayshe Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 czeeeeesc:cool3: :evil_lol: .kolejny onkarz:loveu: .ale fajnie.:p Quote
Agushka Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 A ja już nie wiem czy się tutaj witałam, czy nie ale zawsze lepiej dwa razy niż wcale. :lol: Przeprowadziłam się tu 2 miesiące temu z Wawy i jest mi byle jak bo nie spotykamy tutaj żadnych psów i moja Tina nie ma z kim pobiegać ehhh. No i ja nie mam z kim pogadać. To chociaż spróbuję tutaj się troszkę do Was "przykleić" :oops: Quote
monisieczka Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [quote name='ayshe']monisieczko-byloby naprawde super cie zobaczyc.zwlaszcza na wyjezdzie.noraska tez ale nie sadze zeby to byl dobry pomysl zabieranie jej w 6 dni po sterylce jak wiadomo ze bedzie bieganie i takie tam:cool1: .ale prosze pojedz:loveu:[/quote] własnie się umawiam na miejsca w moim autobusie :lol:. Przyjade sama, bo sunieczek jeszcze troszku padniety bedzie i lepiej zeby nie galopowała co przy takim towarzystwie byłoby nieuniknione. Myslę, że operacje przeszła ok, tylko miałam noc nieprzespana. Wlazła sucz bezczelana na wyrko i połozyła się na mnie. Cała nocke musiała ten kostropaty nochal głaskać bo popiskiwała. Jak juz zasypiałam to mój TZ budził mnie z okrzykiem -zobacz wylizuje sie - znaczy w wolnym przekładzie wstawaj kochanie i zajmij sie maleństwem co by nie wylizywała szwu. Dzisiaj mam oczka na szypułkach.... Noras nie ma apetytu na swoje ale dwie parówki wpier.... az się kurzyło, znaczy dochodzi do siebie. Mam nadzieje, że klan Glonków nie bedzie miał nic przeciwko jak pojawię sie bez piesy? Moge pozamiatac w ramach strat moralnych:cool3: Quote
Nanami Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 O, Lucyna ;) Witaj na dziale owczarkowym :evil_lol: Quote
ayshe Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [quote name='monisieczka']własnie się umawiam na miejsca w moim autobusie :lol:. Przyjade sama, bo sunieczek jeszcze troszku padniety bedzie i lepiej zeby nie galopowała co przy takim towarzystwie byłoby nieuniknione. Myslę, że operacje przeszła ok, tylko miałam noc nieprzespana. Wlazła sucz bezczelana na wyrko i połozyła się na mnie. Cała nocke musiała ten kostropaty nochal głaskać bo popiskiwała. Jak juz zasypiałam to mój TZ budził mnie z okrzykiem -zobacz wylizuje sie - znaczy w wolnym przekładzie wstawaj kochanie i zajmij sie maleństwem co by nie wylizywała szwu. Dzisiaj mam oczka na szypułkach.... Noras nie ma apetytu na swoje ale dwie parówki wpier.... az się kurzyło, znaczy dochodzi do siebie. Mam nadzieje, że klan Glonków nie bedzie miał nic przeciwko jak pojawię sie bez piesy? Moge pozamiatac w ramach strat moralnych:cool3:[/quote]glonki tylko proszom zeby kazdy wziol se tyle jedzenia ile sam zje :mad: . monisieczka-bardzo sie ciesze ze przyjedziesz:loveu: Quote
ayshe Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [quote name='Agushka']A ja już nie wiem czy się tutaj witałam, czy nie ale zawsze lepiej dwa razy niż wcale. :lol: Przeprowadziłam się tu 2 miesiące temu z Wawy i jest mi byle jak bo nie spotykamy tutaj żadnych psów i moja Tina nie ma z kim pobiegać ehhh. No i ja nie mam z kim pogadać. To chociaż spróbuję tutaj się troszkę do Was "przykleić" :oops:[/quote] przyklejaj sie kobieto na calego:evil_lol: . Quote
rudaa1 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [quote name='Nanami']O, Lucyna ;) Witaj na dziale owczarkowym :evil_lol:[/quote] Ooo witaj Aniu ile tu znajomych znajomków:diabloti: Niewiem jak mogłam wcześniej nie zauważyć takiego forum:razz: Quote
monisieczka Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [quote name='ayshe']glonki tylko proszom zeby kazdy wziol se tyle jedzenia ile sam zje :mad: . monisieczka-bardzo sie ciesze ze przyjedziesz:loveu:[/quote] to jest oczywiste jak śnieg w grudniu dla drogowców :lol: Quote
Pyros-Aga Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 A ja mam o jednego psa mniej :placz: Figula pojechala do domu. Nie uda sie jej wyciągnąć :shake: Zostal tylko kluseczek. Pusto jakoś :shake: i w ogóle inaczej :-( mój malutki ryjek :placz: Quote
Eddiii Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 [quote name='Pyros-Aga']A ja mam o jednego psa mniej :placz: Figula pojechala do domu. Nie uda sie jej wyciągnąć :shake: Zostal tylko kluseczek. Pusto jakoś :shake: i w ogóle inaczej :-( mój malutki ryjek :placz:[/quote] szkoda :-( [IMG]http://img238.imageshack.us/img238/3056/141020060142jo3.jpg[/IMG] Quote
martesa Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Witam wszystkich owczarkarzy,wreszcie i ja tu trafilam.:multi:Pozdrawiam wszystkich.;) Quote
lisica Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Dawno mnie Tu na Dogomanii nie było,a w tym dziale to debiut, więc: Witam serdecznie wszystkich Owczarkarzy:lol: i pozdrawiam! [IMG]http://img182.imageshack.us/img182/7415/dsc0011tu5.jpg[/IMG] [IMG]http://img300.imageshack.us/img300/9462/dsc0382fv5.jpg[/IMG] [IMG]http://img138.imageshack.us/img138/1443/dsc0401hi1.jpg[/IMG] miałam skopiowac pozostałe,ale mi psiochowy ryja pod rękę wsadził i do góry,to sie omskła,a ja zaakceptowałam i było pusto. Roznosi go diabła,bo za oknem plucha,a mnie sie kończą pomysły na jego energię, i koty mnie opuściły,pochowały sie gamonie zamiast szczeniorem sie zajać,pańci z pomoca przyjść [/FONT][/SIZE] Quote
ayshe Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 a reszta zdjec?:placz: .aaaa nic nie widzem tylko pierwsze.:-( . Quote
Recommended Posts