Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich:p
Sledze watek od poczatku, ja tez jestem zakochana w owczarkach.
Mam sunke TARE ( prawdopodobnie 6 letnia), oczywiscie ze schroniska. Jest cudowna. Oprocz niej jeszcze mala sznaucerke mini, ale to owczarki sa moja ulubiona rasa.
Spotkanie wszystkich kochajacych owczarki bylo by SUPER!!!!:lol:

Moze po nowym roku np. na polach mokotowskich? Co wy na to?

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

My również się przywitamy. Mam na imię Ewa a nasza sunia ma prawie 8 miesięcy i nazywa się Reza. Nasz poprzedni ON był u nas 14 lat i w czerwcu niestety nas opuścił.
Pozdrawiam serdecznie.

Posted

Dawno mnie tu nie było a tu taki ruch :multi:
Mellows witam szczególnie i dziekuje za kaganiec dla mojej Brenki.
U nas obecnie 3 łowcarki siedzom :diabloti:
I z jednym jest problem. Czy ktoś ma pomysł na dietę dla ONka, który ma zachwiania wchłaniania?

Posted

[B]Doddy[/B], masz na myśli ten fajny czeski kaganiec?
Bo ja chyba muszę Sabinie kupić nowy. Zdeptałam niechcący klamerkę od jej plastikowgo namordnika i za cholerę nie mogę tego dokupić - są klamerki albo za małe, albo za duże, w całym wszechświecie nie ma pasującej do tego cholerstwa klamerki, wrrrrr :angryy: Teraz zawiązuję tasiemkę na supeł :lol:

A z dietą to ci pewnie AM pomoże, tylko lepiej pchnij do niej priwa ;)

U mnie skład niezmienny - dwa poniemieckie ;)
Suka miała dwa tygodnie temu usuwanego kolejnego guza, a w piątek czeka nas kolejny, piąty już zabieg... :mdleje:
Poza tym Saba sie świetnie, energia ją przepełnia i głupie pomysły jej doł łba przychodzą. No dziś może nie bardzo świetnie, bo ją wczoraj na spacerze Leon nadwyrężył :p :p :p

Posted

To i my nieśmiało się przywitamy-Elzbieta,Max -2 lata owczarek /z wyboru /i Dina prawie owczarek wybrała nasz dom sama-była topiona w rzece za domem i zdołała się uratować i doczołgac do nas.Obecnie ma ok.11 lat.

Posted

Witam.Dopiero zaczynam w dogomanii.Pierwsze kroki kieruję tutaj, bo mam wspaniałego 2 letniego owczarka.Chciałabym zapoznać więcej osób, które mają psy tej rasy. Pozdrawiam.;)

Posted

Za kilka dni postaram się wstawić.Na razie brak mi takowych umiejętności:angryy:.Tylko powiem, że to fantastyczny pies-jak wszystkie na tym forum.Ta rasa w moim przypadku-to strzał w dziesiątkę.:klacz: