Zuza i Noddy Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='Korenia']Powodzenia w nowym roku szkolnym! ;) Ode mnie i Amy:)! Ty jesteś w liceum czy gimnazjum?[/QUOTE] Już albo dopiero liceum, II klasa [quote name='dagos1']Młode to, to jeść może.[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']No, właśnie. Młodość ma właśnie ten plusik, że nie patrzy na godziny jedzenia:) Pzdr.[/QUOTE] Ja zazwyczaj jem tak 20-21 albo nie jem wcale, ale jak nie mam czasu to później tez się zdarzy. Quote
Asiaczek Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Dobrze masz z tym jedzeniem. Ale widzę, że Rodzice tez szczupli. To pewnie te dobre geny na Ciebie przeszły:) Jak przygotowania do Krakowa? Ty wystawisz Sajdusię czy Asia? U nas w Wilnie 7 basków, w tym 5 moich. Oj, przydałyby się Twoje ręce. No, ale trudno. Jakoś dam radę, biorę ortezę... Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='Asiaczek']Dobrze masz z tym jedzeniem. Ale widzę, że Rodzice tez szczupli. To pewnie te dobre geny na Ciebie przeszły:) Jak przygotowania do Krakowa? Ty wystawisz Sajdusię czy Asia? U nas w Wilnie 7 basków, w tym 5 moich. Oj, przydałyby się Twoje ręce. No, ale trudno. Jakoś dam radę, biorę ortezę... Pzdr.[/QUOTE] Właśnie muszę iść klatkę Ofciowa wyczyścić, bo zabieram go ze sobą, ale jadę tylko jutro. Co do Sajdi to nie wiem nic mi Asia nie mówiła, ale na pewno do nich zajrzę to się zobaczy. Będę na pewno trzymać kciuki. Quote
Guest Fusiafusia Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=deepskyblue]śliczny jest ten twój Noddy....:loveu::loveu::loveu:.....super focie !!! czekamy na następne :evil_lol:.[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Zuza i Noddy Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 Wróciłam, wystawiana przeze mnie Sznaucerka INKA COFFEE Mandragora V1, CWC, CACIB, ZWYCIĘZCA A ja z Ofciem lokata IV na MP. Quote
Izabela124. Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']Wróciłam, wystawiana przeze mnie Sznaucerka INKA COFFEE Mandragora V1, CWC, CACIB, ZWYCIĘZCA A ja z Ofciem lokata IV na MP.[/QUOTE]Gratulacje :multi: Quote
M&S Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']Wróciłam, wystawiana przeze mnie Sznaucerka INKA COFFEE Mandragora V1, CWC, CACIB, ZWYCIĘZCA A ja z Ofciem lokata IV na MP.[/QUOTE] Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Zuza i Noddy Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 M&S napisał(a):Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Izabela124. napisał(a):Gratulacje :multi: Dziękuje. A to wczorajsza mini sesja Ofciowa. Niestety mój "fotograf" nie jest chętny do robienia fotek, wiec tylko kilka. OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek w wieku prawie 10 miesięcy. Quote
Asiaczek Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Wróciłam, wystawiana przeze mnie Sznaucerka INKA COFFEE Mandragora V1, CWC, CACIB, ZWYCIĘZCA A ja z Ofciem lokata IV na MP.Gratulowałam już na wątku krakowskim, ale i tutaj tez wypada:) Brawo, szczególnie cieszę się z wyników MP z Ofikiem:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Witanko, fajne foty Ofika (zresztą to mój faworyt z tego miotu ;), ale o tym sza :)) Quote
Zuza i Noddy Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Asiaczek napisał(a):Gratulowałam już na wątku krakowskim, ale i tutaj tez wypada:) Brawo, szczególnie cieszę się z wyników MP z Ofikiem:) Pzdr. M&S napisał(a):Bardzo ładne sesyjka:) Miłego dnia!!!! jamnicze napisał(a):Witanko, fajne foty Ofika (zresztą to mój faworyt z tego miotu ;), ale o tym sza :)) Dziękujemy wszystkim ;) Quote
Zuza i Noddy Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 M&S napisał(a):Cześć:) miłego piątku;) Piątek znośny, ale za to sobota będzie fajna, bo jadę do was na wystawę. Quote
Asiaczek Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Cieszę się, że znowu się spotkamy:) pzdr. Quote
jamnicze Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Hejka, a nie masz żadnych fotek z Krakowa? Quote
Zuza i Noddy Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 jamnicze napisał(a):Hejka, a nie masz żadnych fotek z Krakowa? Cos mam z mp, wiec jak bede miała chwilke to wstawie. Quote
Zuza i Noddy Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Na początek kilka z domu. Tak wychowuje się dziecko z psem Quote
Zuza i Noddy Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Shel napisał(a):Zuza, a Ty siedziałas? :diabloti: No pewnie, mieszczę się spokojnie ;) Quote
Asiaczek Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):No pewnie, mieszczę się spokojnie ;) Tak myslałam:) Pzdr. Quote
Recommended Posts