Zuza i Noddy Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Asiaczek napisał(a):Picie stało między ringiem a klatkami... Na pewno wyrzucić? pzdr. Tak, tak na pewno. Quote
bety Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):O tak, to nasze wyniki z Nowego Targu OLA CHILD OF THE STARS Asiaczek dosk. I, ZW MŁ, Rozpoczety MŁ. CH. POLSKI OFI CHILD OF THE STAS Asiaczek dosk. I, ZW MŁ, BOB JUNIOR, BOB, BOG IV Ja znowu spóźniona - GRATULACJE!!!!!!! W Białymstoku strasznie się mojej Inari podobał ten lisek piszczący. :) Pzdr Quote
Zuza i Noddy Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 M&S napisał(a):Cześć, znowu szaleliście:):) Tylko troszeczkę :lol: bety napisał(a):Ja znowu spóźniona - GRATULACJE!!!!!!! W Białymstoku strasznie się mojej Inari podobał ten lisek piszczący. :) Pzdr A to Asiaczkowy lisek zakupiona na Łotwie. Quote
Izabela124. Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Miło było w końcu Cię poznać :p Już nie mogę doczekać się kiedy poznam Ofika :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Izabela124. napisał(a):Miło było w końcu Cię poznać :p Już nie mogę doczekać się kiedy poznam Ofika :loveu: Ja też się ciesze ze spotkania, zawsze to lepsza atmosfera na wystawie jak się kogoś nowego poznaje i do zobaczenia za 2 tygodnie w Wa-wie. Quote
bety Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Zuza i Noddy napisał(a): A to Asiaczkowy lisek zakupiona na Łotwie. Dobrze wiedzieć, bo znalazłam go na wystawie w mojej torbie i się zastanawiałam czyj on (?): Twój, Asiaczka a może kogoś innego. Potem Ty go nosiłaś, więc se pomyślałam że Twój. Zuza i Noddy napisał(a):Ja też się ciesze ze spotkania, zawsze to lepsza atmosfera na wystawie jak się kogoś nowego poznaje i do zobaczenia za 2 tygodnie w Wa-wie. Jak dopisze stawka moich amerykanów to i ja będę. Pzdr Quote
Asiaczek Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Ha, piszczałeczka wiewiórkowa musiała wypaść, przy okazji szukania czegoś w plecaku. I rzeczywiście była kupiona na Łotwie; Zuzka dobrze pamięta:) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 jamnicze napisał(a):do zobaczenia w Krakowie :) Miałam to właśnie u was pisać ;) Quote
Asiaczek Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Zuzka, a jak sobie radzisz z pisaniem...? Jak palec opuchnięty, to ciężko cokolwiek zrobić... Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [quote name='Asiaczek']Zuzka, a jak sobie radzisz z pisaniem...? Jak palec opuchnięty, to ciężko cokolwiek zrobić... Pzdr.[/QUOTE] Akurat właśnie spuchnięty raczej nie jest, a poza tym to lewa ręka wiec jest ok. [quote name='M&S']Cześć:) Zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Hej, dzisiaj pierwszy dzień w szkole, a już mam zapowiedziane 3 sprawdziany z angielskiego i od jutra już pytanie z biologi. Nie da się nie zauważyć, ze się szkoła zaczęła. Quote
Asiaczek Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 A, przepraszam, z czego te sprawdziany? Jaki zakres materiału...? Z ubiegłego roku szkolnego...? No i odpytywanie z biologii.... Typek o imieniu Koszmarek Szkolny powraca... Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [quote name='Asiaczek']A, przepraszam, z czego te sprawdziany? Jaki zakres materiału...? Z ubiegłego roku szkolnego...? No i odpytywanie z biologii.... Typek o imieniu Koszmarek Szkolny powraca... Pzdr.[/QUOTE] Z angielskiego to 2 kartkówki ze słówek, które dostalismy juz przed wakacjami + spr własnie z materiału z zeszłego roku. A pytanko z biologi z dzisiejszej lekcji, czyli tzw. szkarłupnie i wstęp do strunowców. Quote
M&S Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 No to się zaczynają uroki szkoły;) Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']Z angielskiego to 2 kartkówki ze słówek, które dostalismy juz przed wakacjami + spr własnie z materiału z zeszłego roku. A pytanko z biologi z dzisiejszej lekcji, czyli tzw. szkarłupnie i wstęp do strunowców.[/QUOTE] Fuj, jak ta biologia okropnie się zapowiada... Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [quote name='Asiaczek']Fuj, jak ta biologia okropnie się zapowiada... Pzdr.[/QUOTE] E tam to bardzo ciekawe zwierzątka, do szkarłupni nalezą np rozgwiazdy. Quote
Asiaczek Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 No to się tego ucz... Ja lubiłam biologię, kiedyś, teraz juz same nazwy mnie przerażają:) To jak, jestes już przygotowana na jutro? pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [quote name='Asiaczek']No to się tego ucz... Ja lubiłam biologię, kiedyś, teraz juz same nazwy mnie przerażają:) To jak, jestes już przygotowana na jutro? pzdr.[/QUOTE] No już tak, teraz coś zjeść idę. Quote
Asiaczek Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 O tej porze jesz kolację? Rrrrrany, ja to nawet nie mogę pomysleć o jedzeniu, bo od razu 2 kilosy w bioderkach przybywa;) pzdr. Quote
Korenia Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Powodzenia w nowym roku szkolnym! ;) Ode mnie i Amy:)! Ty jesteś w liceum czy gimnazjum? Quote
dagos1 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Asiaczek']O tej porze jesz kolację? Rrrrrany, ja to nawet nie mogę pomysleć o jedzeniu, bo od razu 2 kilosy w bioderkach przybywa;) pzdr.[/QUOTE] Młode to, to jeść może. Quote
Asiaczek Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 No, właśnie. Młodość ma właśnie ten plusik, że nie patrzy na godziny jedzenia:) Pzdr. Quote
Recommended Posts