Magda & Zicko Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 My tu też po raz pierwszy z Zickulcem :) ( ale nie ostatni ! :P) ucałowania dla chłopaków :) i duuuzo sukcesów :) Quote
jamnicze Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Czekamy na relacje z Dzonkowa, jak Ci poszło? Quote
Zuza i Noddy Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Gucci13']będziemy trzymać kciuki;)[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']Ja juz jestem "po" i dlatego mogę dzisiaj spokojnie trzymac za Ciebie kciuki! Powodzenia!!! Pzdr.[/QUOTE] [quote name='Magda & Zicko']My tu też po raz pierwszy z Zickulcem :) ( ale nie ostatni ! :P) ucałowania dla chłopaków :) i duuuzo sukcesów :)[/QUOTE] [quote name='jamnicze']Czekamy na relacje z Dzonkowa, jak Ci poszło?[/QUOTE] Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków. Już zdaję krótka relacje. Prezentowane przeze mnie psiaki. Cavalierka Azalea IMMACULATE kl. sz. wo. I, Naj. Szczenie w Rasie Seter szkocki gordon DREAMER Misialinka kl. u. dosk. I, ZW., BOB, BOG III Beagle BLUE BERRY Toruński Czar kl. o., dosk. I, CWC, rozpoczęty Championat Basenji OLA CHILD OF THE STARS Asiaczek kl. b. wo. I, BOB Baby, na bisie poszła z właścicielką. W sobotę na MP byłam z Dreamerem i zajęliśmy IV lokatę, a w niedziele prezentowałam Siberian husky, ale niestety jak to sędzina powiedziała nie ma 5 miejsc chociaz stawka światowa i padło na mnie. Także dzisiaj bez lokaty, ale i tak jestem zadowolona tylko padnięta. Ale wymiziałam sobie Ole-siostrzyczkę Ofiego i ogólnie miło spędzony czas przez te 2 dni, sąsiadów tez mieliśmy dogomaniackich a i ci nie z dogoamni bardzo mili, więc weekend super. Quote
Asiaczek Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 To, że miziałas Oleńke, to jasna sprawa, ale napisz cos więcej. Jak się mała zachowywała na ringu (coś z bieganiem nie teges...), jak Twoje wrażenia, co trzeba jeszcze dopracować...? No i gratulacje! Tyle psiaków do wystawienia i jakie piekne wyniki:) Brawo!!! Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Napisze jak tylko wrócę do domu, bo na razie jestem na informatyce ;) Quote
Asiaczek Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']Napisze jak tylko wrócę do domu, bo na razie jestem na informatyce ;)[/QUOTE] Pisanie na Dogo to tez - jakby nie patrząc - informatyka...;) No, prawie... Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Bety dziękujemy ;) No to już wróciłam. Pierwsze wrażenie jakie miałam po spotkaniu z Olcią to, ze ona taka drobniutka w porównaniu do Ofciaka. Oczywiście ogonek na początku troszkę w dół jak to u nas było, ale nie była przestraszona tylko z ciekawością do wszystkiego podchodziła. Co do tego biegania to ze mną parę razy poza ringiem fajnie pobiegła, ale to zależało od humorku. Na ringu stała grzecznie, ząbki tez ładnie pokazała. I to co sędzina powiedziała to ogólnie wszystko jej się podobało, ząbki, budowa, charakterek, tylko powiedziała, ze osobiście woli bardziej pierwotny typ głowy. Na bisie widziałam, ze pobiegła ładnie, moze przy staniu troszke się wierciła. Quote
Asiaczek Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 O, dzieki. To juz teraz prawie wszystko wiem:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 No, to już prawie wszystko wiem;) Dzieki:) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Ciekawa jestem czy w Katowicach będzie BIS Baby, bo w rozpisce na stronie nie ma. Quote
Asiaczek Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Może zadaj to pytanie na wątku wystawy w Katowicach? pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='Asiaczek']Może zadaj to pytanie na wątku wystawy w Katowicach? pzdr.[/QUOTE] O dobry pomysł już tam idę ;) Quote
Zuza i Noddy Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Nie mogę uwierzyć, ze już cie nie ma... Quote
Zuza i Noddy Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Asiaczek napisał(a):Co się stało? Jakiś wypadek...? ["] Pzdr. Jakiś czas temu byliśmy u weta bo Rocky kaszlał, ale nie przeszło mu po antybiotykach i we wtorek byli z nim rodzice u innego weterynarza, tam miał zrobione więcej badań i on powiedział że ma powiększoną którąś komorę serca i to utrudnia mu oddychanie, niewydolność krążenia i może mieć także nadciśnienie, nie dawał mu za dużo czasu, ale dostał jeszcze zastrzyki na cały tydzień i tabletki, a za tydzień mieliśmy jeszcze raz jechać na kontrole a on w środę wieczorem jeszcze chodził i zaczął się dusić. nawet już weterynarz nie zdążył do niego przyjechać. Quote
Asiaczek Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Jakiś czas temu byliśmy u weta bo Rocky kaszlał, ale nie przeszło mu po antybiotykach i we wtorek byli z nim rodzice u innego weterynarza, tam miał zrobione więcej badań i on powiedział że ma powiększoną którąś komorę serca i to utrudnia mu oddychanie,i niewydolność krążenia i może mieć także nadciśnienie, nie dawał mu za dużo czasu, ale dostał jeszcze zastrzyki na cały tydzień i tabletki, a za tydzień mieliśmy jeszcze raz jechać na kontrole a on przed chwila jeszcze chodził i zaczął się dusić. nawet już weterynarz nie zdążył do niego przyjechać. Zuzka, tak bardzo mi smutno... Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Noddy obchodził wczoraj swoje 3 urodziny. Quote
Recommended Posts