Jump to content
Dogomania

INDORATO Sfora Gregora (Noddy) & OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek (Ofi)

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gucci13']będziemy trzymać kciuki;)[/QUOTE]

[quote name='Asiaczek']Ja juz jestem "po" i dlatego mogę dzisiaj spokojnie trzymac za Ciebie kciuki! Powodzenia!!!

Pzdr.[/QUOTE]

[quote name='Magda & Zicko']My tu też po raz pierwszy z Zickulcem :) ( ale nie ostatni ! :P)

ucałowania dla chłopaków :) i duuuzo sukcesów :)[/QUOTE]

[quote name='jamnicze']Czekamy na relacje z Dzonkowa, jak Ci poszło?[/QUOTE]
Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków.

Już zdaję krótka relacje.
Prezentowane przeze mnie psiaki.
Cavalierka Azalea IMMACULATE kl. sz. wo. I, Naj. Szczenie w Rasie
Seter szkocki gordon DREAMER Misialinka kl. u. dosk. I, ZW., BOB, BOG III
Beagle BLUE BERRY Toruński Czar kl. o., dosk. I, CWC, rozpoczęty Championat
Basenji OLA CHILD OF THE STARS Asiaczek kl. b. wo. I, BOB Baby, na bisie poszła z właścicielką.

W sobotę na MP byłam z Dreamerem i zajęliśmy IV lokatę, a w niedziele prezentowałam Siberian husky, ale niestety jak to sędzina powiedziała nie ma 5 miejsc chociaz stawka światowa i padło na mnie. Także dzisiaj bez lokaty, ale i tak jestem zadowolona tylko padnięta. Ale wymiziałam sobie Ole-siostrzyczkę Ofiego i ogólnie miło spędzony czas przez te 2 dni, sąsiadów tez mieliśmy dogomaniackich a i ci nie z dogoamni bardzo mili, więc weekend super.

Posted

To, że miziałas Oleńke, to jasna sprawa, ale napisz cos więcej. Jak się mała zachowywała na ringu (coś z bieganiem nie teges...), jak Twoje wrażenia, co trzeba jeszcze dopracować...?

No i gratulacje! Tyle psiaków do wystawienia i jakie piekne wyniki:) Brawo!!!

Pzdr.

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Napisze jak tylko wrócę do domu, bo na razie jestem na informatyce ;)[/QUOTE]
Pisanie na Dogo to tez - jakby nie patrząc - informatyka...;) No, prawie...

Pzdr.

Posted

Bety dziękujemy ;)
No to już wróciłam. Pierwsze wrażenie jakie miałam po spotkaniu z Olcią to, ze ona taka drobniutka w porównaniu do Ofciaka. Oczywiście ogonek na początku troszkę w dół jak to u nas było, ale nie była przestraszona tylko z ciekawością do wszystkiego podchodziła. Co do tego biegania to ze mną parę razy poza ringiem fajnie pobiegła, ale to zależało od humorku. Na ringu stała grzecznie, ząbki tez ładnie pokazała. I to co sędzina powiedziała to ogólnie wszystko jej się podobało, ząbki, budowa, charakterek, tylko powiedziała, ze osobiście woli bardziej pierwotny typ głowy. Na bisie widziałam, ze pobiegła ładnie, moze przy staniu troszke się wierciła.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Co się stało? Jakiś wypadek...?
["]

Pzdr.

Jakiś czas temu byliśmy u weta bo Rocky kaszlał, ale nie przeszło mu po antybiotykach i we wtorek byli z nim rodzice u innego weterynarza, tam miał zrobione więcej badań i on powiedział że ma powiększoną którąś komorę serca i to utrudnia mu oddychanie, niewydolność krążenia i może mieć także nadciśnienie, nie dawał mu za dużo czasu, ale dostał jeszcze zastrzyki na cały tydzień i tabletki, a za tydzień mieliśmy jeszcze raz jechać na kontrole a on w środę wieczorem jeszcze chodził i zaczął się dusić. nawet już weterynarz nie zdążył do niego przyjechać.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Jakiś czas temu byliśmy u weta bo Rocky kaszlał, ale nie przeszło mu po antybiotykach i we wtorek byli z nim rodzice u innego weterynarza, tam miał zrobione więcej badań i on powiedział że ma powiększoną którąś komorę serca i to utrudnia mu oddychanie,i niewydolność krążenia i może mieć także nadciśnienie, nie dawał mu za dużo czasu, ale dostał jeszcze zastrzyki na cały tydzień i tabletki, a za tydzień mieliśmy jeszcze raz jechać na kontrole a on przed chwila jeszcze chodził i zaczął się dusić. nawet już weterynarz nie zdążył do niego przyjechać.

Zuzka, tak bardzo mi smutno...

Pzdr.