Jump to content
Dogomania

INDORATO Sfora Gregora (Noddy) & OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek (Ofi)

Recommended Posts

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
Zuza moze ty mi powiesz co mam zrobic z oczkiem mojej yorczki...
niby wet powiedzial ze wszytsko oki, ale ono ciagle łzawi:shake:
generalnie to jak jej nie podcinam klaczkow wokol oczu to łzawią obydwa i ma takie paskudne pozlepiane rano...ale wloski przycielam i jedno oczko jest oki ale to drugie ciagle cieknie...mam plyn do przemywania oczu (dr Seidla) i przemywam no ale to tylko wokol sie przemywa a co z samym okiem? swojemu wyzlowi zapuszczam kropelki jak ma czerwone oczy (on czesto sobie podraznia bo łazi po krzakach ostrych) yorkowi tez moge? ten wet twierdzi ze wszytsko oki i musi jakis wlos jednak mu oko podrazniac...

Sara i Iwona dzięki za kciuki. Chyba nieźle poszło, wiem, że w jednym zadaniu się pomyliłam.
Piranha mój Noddy raz miał tak, że ropa zaczęła mu się z oczka wylewać, strumieniami i wtedy wetka kazała zakrapiać mu gentamycyna[krople do oczu] można ja kupic w aptece. To nam pomogło. A tak jak np nad mozem troche więcej zaczęły mu oczy łzawić to zakrapiałam mu ziołami świetlika w kropelkach i one zmniejszały łzawienie. Proponuje na początek świetlika, a póxniej może jechac do innego weta.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dada napisał(a):
Mam nadzieję, że klasówka poszła dobrze. A Noddy jest śliczny :loveu:

O fajnie, ze wpadliście:multi:
O tym jak mi poszło dowiem się jutro, mam nadziej, że będzie 5, chociaż minus, bo 4 to raczej na pewno, więc nie jest źle;)
Zdradzę w małym sekreciku, że już niedługo, będziecie mogli zajrzeć z na moją małą stronkę www.

• 2 weeks later...
Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Ja nie robiłam żadnych, ale jak coś będę miała to wstawię, a interesują cię z JH czy ogólnie?

z JH bo to bardzo ciekawa dyscyplina, inne oczywiście też (uwielbiam oglądać zdjęcia :lol: )

Posted

Zuza to ty??.....no już widze że ty :)
Ale ładnie pokazany pies:thumbs:i jeszcze lokata:klacz:
Zapomniałam dodać że bardzo podobają mi sie Satery:loveu:

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Zuza, jest szansa, że spotkamy się jeszcze na jakiejś wystawie?

Gratulacje, ładnie się prezentowaliście i bardzo dobrze wam poszło :multi:

A macie już jakieś w planach? Ja w tym roku już nigdzie nie będę, a następny zaczynam Rzeszowem albo Katowicami.
Dziękuje za gratulacje, ja pierwszy raz na lokacie, bo startuje dopiero od maja tego roku. I tu jeszcze taka fotka, jak dziękuję psiakowi za współpracę.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
A macie już jakieś w planach? Ja w tym roku już nigdzie nie będę, a następny zaczynam Rzeszowem albo Katowicami.
Dziękuje za gratulacje, ja pierwszy raz na lokacie, bo startuje dopiero od maja tego roku. I tu jeszcze taka fotka, jak dziękuję psiakowi za współpracę.

Buziak się pieskowi należy :loveu::loveu::loveu: bez dwóch zdań,
ale ten sukces to przecież głównie Twoja zasługa :lol:.