Zuza i Noddy Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 sacred PIRANHA napisał(a):Zuza moze ty mi powiesz co mam zrobic z oczkiem mojej yorczki... niby wet powiedzial ze wszytsko oki, ale ono ciagle łzawi:shake: generalnie to jak jej nie podcinam klaczkow wokol oczu to łzawią obydwa i ma takie paskudne pozlepiane rano...ale wloski przycielam i jedno oczko jest oki ale to drugie ciagle cieknie...mam plyn do przemywania oczu (dr Seidla) i przemywam no ale to tylko wokol sie przemywa a co z samym okiem? swojemu wyzlowi zapuszczam kropelki jak ma czerwone oczy (on czesto sobie podraznia bo łazi po krzakach ostrych) yorkowi tez moge? ten wet twierdzi ze wszytsko oki i musi jakis wlos jednak mu oko podrazniac... Sara i Iwona dzięki za kciuki. Chyba nieźle poszło, wiem, że w jednym zadaniu się pomyliłam. Piranha mój Noddy raz miał tak, że ropa zaczęła mu się z oczka wylewać, strumieniami i wtedy wetka kazała zakrapiać mu gentamycyna[krople do oczu] można ja kupic w aptece. To nam pomogło. A tak jak np nad mozem troche więcej zaczęły mu oczy łzawić to zakrapiałam mu ziołami świetlika w kropelkach i one zmniejszały łzawienie. Proponuje na początek świetlika, a póxniej może jechac do innego weta. Quote
Dada Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Mam nadzieję, że klasówka poszła dobrze. A Noddy jest śliczny :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Dada napisał(a):Mam nadzieję, że klasówka poszła dobrze. A Noddy jest śliczny :loveu: O fajnie, ze wpadliście:multi: O tym jak mi poszło dowiem się jutro, mam nadziej, że będzie 5, chociaż minus, bo 4 to raczej na pewno, więc nie jest źle;) Zdradzę w małym sekreciku, że już niedługo, będziecie mogli zajrzeć z na moją małą stronkę www. Quote
ewa2909 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Cze Zuza i Noducha:eviltong: A co to będzie za stronka? Quote
Zuza i Noddy Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 ewa2909 napisał(a):Cze Zuza i Noducha:eviltong: A co to będzie za stronka? A witamy witamy. Mój handling i yorki. Quote
ewa2909 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):A witamy witamy. Mój handling i yorki. TO KONIECZNIE PODAJ ADRESIK TO NAPEWNO ZAJRZE :evil_lol: Quote
jmw Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Tak, tak, podaj adres! ;) Co nowego u Nodka? Quote
Zuza i Noddy Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [quote name='Sarah']A ty już ją zrobiłaś, czy w przygotowaniu?[/quote] Jeszcze ją uzupełniam. Quote
Zuza i Noddy Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 A ja się pochwale, że w Kielcach byłam 3 na JH. Quote
slawi Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):A ja się pochwale, że w Kielcach byłam 3 na JH. Gratulacje :multi:. a może są jakieś zdjęcia.....? Quote
Zuza i Noddy Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Ja nie robiłam żadnych, ale jak coś będę miała to wstawię, a interesują cię z JH czy ogólnie? Quote
slawi Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Ja nie robiłam żadnych, ale jak coś będę miała to wstawię, a interesują cię z JH czy ogólnie? z JH bo to bardzo ciekawa dyscyplina, inne oczywiście też (uwielbiam oglądać zdjęcia :lol: ) Quote
Zuza i Noddy Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 To z JH jak tylko będę miała to wstawię, a inne można już oglądać na ogólnym wątku wystawy. Quote
***Paulina*** Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [SIZE=3]Od nas także GRATULACJE!!! :laola::laola: Quote
AmiX Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Zuza to ty??.....no już widze że ty :) Ale ładnie pokazany pies:thumbs:i jeszcze lokata:klacz: Zapomniałam dodać że bardzo podobają mi sie Satery:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Zuza, jest szansa, że spotkamy się jeszcze na jakiejś wystawie? Gratulacje, ładnie się prezentowaliście i bardzo dobrze wam poszło :multi: Quote
Zuza i Noddy Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Zuza, jest szansa, że spotkamy się jeszcze na jakiejś wystawie? Gratulacje, ładnie się prezentowaliście i bardzo dobrze wam poszło :multi: A macie już jakieś w planach? Ja w tym roku już nigdzie nie będę, a następny zaczynam Rzeszowem albo Katowicami. Dziękuje za gratulacje, ja pierwszy raz na lokacie, bo startuje dopiero od maja tego roku. I tu jeszcze taka fotka, jak dziękuję psiakowi za współpracę. Quote
slawi Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):A macie już jakieś w planach? Ja w tym roku już nigdzie nie będę, a następny zaczynam Rzeszowem albo Katowicami. Dziękuje za gratulacje, ja pierwszy raz na lokacie, bo startuje dopiero od maja tego roku. I tu jeszcze taka fotka, jak dziękuję psiakowi za współpracę. Buziak się pieskowi należy :loveu::loveu::loveu: bez dwóch zdań, ale ten sukces to przecież głównie Twoja zasługa :lol:. Quote
ewa2909 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Zuza wielkie gratki dla Ciebie :loveu: Ślicznie się prezenowaliście:loveu: Czy będziecie na wystawie w Łodzi? Quote
Zuza i Noddy Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 ewa2909 napisał(a):Zuza wielkie gratki dla Ciebie :loveu: Ślicznie się prezenowaliście:loveu: Czy będziecie na wystawie w Łodzi?Na pewno będę. Quote
Recommended Posts