Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Inez de Villaro']Atlantyda- gratulacje....bo chyba zostaje u was...:)
mopsiczki nie znalazłam...chyba cos się pomyliło komuś[/quote]
Dziekuję:lol:

[quote name='mosii']:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/quote]

Ja też:multi:

[quote name='halbina']no! tego się nie spodziewałam... gratuluję! :multi:
[/quote]

Ma chłopak swój urok :loveu::loveu: ,dzięki

[quote name='DG32']No to super :multi:.[/quote]

Mam nadzieję że będzie zadowolony (:

Posted

Dziś nasi faceci w czerni Ciapek & Bono zostali dłużej sami i zrobili sobie bar samoobsługowy :evil_lol::diabloti:.Wywrócili wór z karma i się częstowali .
Mam nadzieję że nie będzie sensacji brzucholkowych tym bardziej ze była to karma Bono .Ciapkowa stoi wyżej bo już wczoraj raz dobrał sie do worka .

Posted

Dla Ciapka zamówiłam dwa mniejsze opakowania karmy takie po 1,5 kg .
Jak by mu nie spaściło, to on po dużym worku wlazł na półkę taką niewysoką rogowa wczoraj .Zrzucił otwarty worek i dawaj wcinać co się rozsypało :evil_lol::evil_lol:.

Posted

Fotek na razie nie będzie bo aparat pojechał na urlop :diabloti:.

Bardziej od braku aparatu martwi mnie to oczko Ciapka wprawdzie nie ma już takiego ropnego wycieku ,rana po zabiegu wygojona ładnie .
Owrzodzenie rogówki jednak jest nadal .
Podajemy leki do oczka jak sie skończą podejdę z małym do kontroli .
Trzymajcie kciuki żeby oczko było zdrowe.
Wiem że leczenie może trochę potrwać tylko ile i czy z efektem pozytywnym?

Posted

Witam.Atlantyda i Mysia pomóżcie.Następny mopsik trafił do schroniska w Łodzi,teraz jest w dt.Wszystko o Juniorze,bo tak został nazwany, na molosach - stary mops w schronisku w Łodzi.Są też Juniora zdjęcia.Mops okazuje się nie jest stary i jest zdrowym psem,tylko jest strasznie smutny i zamyślony.Nie wie co się z nim dzieje,tęskni.Piszę do Was,bo wiem,że byli chętni,żeby adoptować Pirata,gdyby Atlantyda nie mogła go zatrzymać.Pomóżcie,ja już obdzwoniłam wszystkich znajomych i nic z tego nie wyszło.Ja czwartego mopsika zabrać nie mogę,nie dam rady.2 mies temu zaadoptowałam 10 letnią mopsiczkę wyrzuconą również w okolicach Łodzi.To już trzeci mops w ciągu 4 mies,który skończył na ulicy w Łodzi i okolicach.

Posted

Mysia mops jest od wczoraj na tymczasie u koleżanki Ruda 76.Wszystko napisane jest na molosach,ale ja nie mogę wejść na ich strony,bo jak informują mają problem z serverem i przepraszają,a ja wychodzę z siebie!!!!

Posted

[quote name='wandula']Mysia mops jest od wczoraj na tymczasie u koleżanki Ruda 76.Wszystko napisane jest na molosach,ale ja nie mogę wejść na ich strony,bo jak informują mają problem z serverem i przepraszają,a ja wychodzę z siebie!!!![/quote]

niestety też nie mogę wejść :shake: