brzośka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 właśnie przesłałam na konto kikou 133 zł z bazarku mam nadzieję, że pomimo obowiązków, znajdzie chwilkę żeby potwierdzić ich otrzymanie :) Quote
brzośka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 przypominam się z prośbą o potwierdzenie wpłaty bazarkowych złociszy :) Quote
Poker Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Dla Olafka ,jego opiekunki i cioteczek obecnych na wątku Quote
ŚWIAT Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Dziękuję za życzenia i wszystkiego naj w Nowym Roku! Quote
olenka_f Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='Poker']Dla Olafka ,jego opiekunki i cioteczek obecnych na wątku dziękujemy i również wszystkiego dobrego u Olka wszystko po staremu, no może mała zmiana łóżeczko nie służy tylko do spania - miskę też od jakiegoś czasu każe sobie tam stawiać, jak mu postawie na podłodze Oli stanie na łóżku patrzy się na miskę i szczeka, szczeka ... próbowałam go przetrzymać i nie postawiłam mu miski na łóżko, po 30min Oli wygrał :( Quote
Neris Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Ustalono ponad wszelką wątpliwość, że wrocławskie dziadki są wyjątkowe. Wyjątkowo rozpuszczone. Przykłady można mnożyć:) Quote
brzośka Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 dostałam dziś od Kikou maila: "hej, mam spalona plyte glowna w komputerze i troche trwa ta naprawa, prosze poinformuj o tym wszystkich, oplaty porobilam grzecznosciowo z czyjegos komputera ale nia mam jak dluzej usiasc zeby popodliczac wszystko" tak więc musimy cierpliwie poczekać :) Quote
malicja Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 chcialabym wplacic na olafa, ale nie mam nowego konta..kikou wspomniala, ze w grudniu porozsyla nowy numer konta. wplacac na stare czy czekac na nowe, jak myslicie? Quote
brzośka Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 ja też jeszcze nie dostałam nowego konta, więc posłałam na stare myślę, że jakby już całkiem było zamknięte, to kikou by dała znać Quote
malicja Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 przeszukalam moje pw, ale nie moge znalezc numeru konta.. moze jakas dobra dusza mi je podesle? dziekie z gory! Quote
Bambino Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 O TAAK !!!! Ja też mam wrocławskiego staruszka :diabloti:. Jak mu nie jest w smak, że ja jestem w kuchni, a on nie to dopóki by nie wyzionął ducha będzie siedział pod drzwiami i szczekał w najróżniejszy sposób. :angryy: Ale ja już się trochę uodparniam na jego fochy :evil_lol: Pozdrawiam wszystkich, którzy na stanie posiadają wrocławskie staruszki Neris napisał(a):Ustalono ponad wszelką wątpliwość, że wrocławskie dziadki są wyjątkowe. Wyjątkowo rozpuszczone. Przykłady można mnożyć:) Quote
kikou Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 od ostatniego podsumowania zaksięgowało sie u mnie: 15-12-2011 Brzoska (bazarek) 133,00 03-01-2012 Poker 20,00 03-01-2012 Bambino 20,00 03-01-2012 Neris 50,00 03-01-2012 Kikou 30,00 to oznacza że debet na olafkowym koncie zmniejszył sie ze 149,- na 71,- dziekujemy za pamięc o dziadziusiu i polecamy sie na przyszłaośc :) Quote
brzośka Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 cholera! znowu zapomniałam poodnawiać z nowym rokiem zlecenia stałe i znów nie poszły moje deklaracje na psiaki :oops: tak jak rok temu... skleroza :roll: przepraszam, już to nadrabiam! Quote
olenka_f Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Olek starsznie mało je, już takie cuda wymyślam że szok a on podziubie i tyle w sumie nie chudnie ale kurcze nie lubię jak pieski nie jedzą Olek ma dostęp do karmy kociej i tak mam nadzieję że im podjada, choć powiem szczerze nie widziałam żeby im coś wyjadał :( Quote
Poker Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 to chyba trzeba poszukać przyczyny. Może znowu coś z zębolami albo nerki czy wątroba. Może trzeba badania dziadkowi zrobić i wetowi pokazać. Jak długo źle je? Quote
olenka_f Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 kilka dni już jest 3 może 4 , myślałam że ma fochy ale wątrobę kurzą zawsze bardzo lubił i dziś mu usmażyłam a on może 4 kawałeczki zjadł i poszedł na poduszkę o zębach myślałam ale wczoraj mu zmiksowałam kurczaka z ryżem i warzywami i to była papka i co - wciągnął może tyle co pojemniczek do jogurtu a zawsze zjadał całą miseczkę Quote
kikou Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 olenka_f napisał(a):kilka dni już jest 3 może 4 , myślałam że ma fochy ale wątrobę kurzą zawsze bardzo lubił i dziś mu usmażyłam a on może 4 kawałeczki zjadł i poszedł na poduszkę o zębach myślałam ale wczoraj mu zmiksowałam kurczaka z ryżem i warzywami i to była papka i co - wciągnął może tyle co pojemniczek do jogurtu a zawsze zjadał całą miseczkę cholera, trzeba szybko badania zrobic...jak piesio nie je, a zwykle jadł chętnie....to zawsze cos zlego sie dzieje... :( Quote
olenka_f Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 dziś trochę wciągnął, ja jednak poszłabym w poniedziałek zobaczyć co z nim może coś się złego dzieje a ja nic nie wiem Quote
Neris Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Jeśli lekarz na to nie wpadnie, ja bym sprawdziła parametry nerkowe. Quote
Poker Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Neris napisał(a):Jeśli lekarz na to nie wpadnie, ja bym sprawdziła parametry nerkowe. i watrobowe. Nie ma co czekać. Jak Olafek? Wpłaciłam 20 zł na konto kikou. Quote
olenka_f Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 ja to zawsze paniki nasieję poszliśmy na te badania i wyszło że jest super jak na jego wiek, tylko nadwaga ciut ciut wet mi mówi że Oli je i nie ma innego wyjącia, mam zaobserwować czy jednak tego kociego nie je i co nie je ............... żre !!!!!!!!!!! został sam w sypialni na kilka godzin, wywaliłam wszystkie koty ale jedzenia nasypałam tyle co zawsze - 2 michy ja mam 11 kotów więc michy to michy przyszłam i co? kilka chrupek w jednej i kilka w drugiej - łaskawca troszkę zostawił ja się martwię że on głoduje a on z przeżarcia nie jadł - świniarz jeden Quote
brzośka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 olenka_f napisał(a):ja to zawsze paniki nasieję poszliśmy na te badania i wyszło że jest super jak na jego wiek, tylko nadwaga ciut ciut wet mi mówi że Oli je i nie ma innego wyjącia, mam zaobserwować czy jednak tego kociego nie je i co nie je ............... żre !!!!!!!!!!! został sam w sypialni na kilka godzin, wywaliłam wszystkie koty ale jedzenia nasypałam tyle co zawsze - 2 michy ja mam 11 kotów więc michy to michy przyszłam i co? kilka chrupek w jednej i kilka w drugiej - łaskawca troszkę zostawił ja się martwię że on głoduje a on z przeżarcia nie jadł - świniarz jeden :D :D :D a to łobuz! widać kocie i w dodatku podkradane mu bardziej smakuje :) Quote
kikou Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Ciotki zapraszam póki co na bazaros dla trzech wroclawiaczkow: http://www.dogomania.pl/threads/222418-KURTKI-(S-M-L-XL)-dla-małych-i-dużych-dziewczyn-(i-TZ)-na-Maksa-Olafa-i-Gaje-do-13bm. prosze zaglądac i może nawet wyslac zaprzyjaźnionym cioteczkom!!!! Quote
ŚWIAT Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 olenka_f napisał(a):ja to zawsze paniki nasieję poszliśmy na te badania i wyszło że jest super jak na jego wiek, tylko nadwaga ciut ciut wet mi mówi że Oli je i nie ma innego wyjącia, mam zaobserwować czy jednak tego kociego nie je i co nie je ............... żre !!!!!!!!!!! został sam w sypialni na kilka godzin, wywaliłam wszystkie koty ale jedzenia nasypałam tyle co zawsze - 2 michy ja mam 11 kotów więc michy to michy przyszłam i co? kilka chrupek w jednej i kilka w drugiej - łaskawca troszkę zostawił ja się martwię że on głoduje a on z przeżarcia nie jadł - świniarz jeden Oj ale się uśmiałam:)) Quote
Recommended Posts