gusia0106 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Tak. Zaraz poszukam zdjęć. Tylko wiesz, Kair nie znowu taki malutki. Troche przed kolano jest.
Zmysł Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='gusia0106']Tak. Zaraz poszukam zdjęć. Tylko wiesz, Kair nie znowu taki malutki. Troche przed kolano jest.[/quote] byle przed kolano. dzięki, to ja czekam
gusia0106 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Znalazłam takie: [IMG]http://img5.imageshack.us/img5/4853/kair.jpg[/IMG] [IMG]http://img230.imageshack.us/img230/5313/kair2.jpg[/IMG] [IMG]http://img5.imageshack.us/img5/3623/kair3.jpg[/IMG] Szukać innych?
Neigh Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Zmysł jesteś nie tylko przystojny, wpływowy, męski ......ale szybko reagujący:razz: I oczywiście żonaty, o czym naturalnie pamiętamy:-) ps. na oczy nie widziałam, ale ponoć pochlebstwa dobrze facetom robią:diabloti:
Zmysł Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='gusia0106']Znalazłam takie: [IMG]http://img5.imageshack.us/img5/4853/kair.jpg[/IMG] [IMG]http://img230.imageshack.us/img230/5313/kair2.jpg[/IMG] [IMG]http://img5.imageshack.us/img5/3623/kair3.jpg[/IMG] Szukać innych?[/quote] nie, wystarczy, dziękuję
irenaka Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Neigh']Zmysł jesteś nie tylko przystojny, wpływowy, męski ......ale szybko reagujący:razz: I oczywiście żonaty, o czym naturalnie pamiętamy:-) ps. na oczy nie widziałam, ale ponoć pochlebstwa dobrze facetom robią:diabloti:[/quote] No proszę! A ja myślałam, że tylko ja takie wygłupy lubię:evil_lol: To działa Aga!! Na bank!!:evil_lol: Chociaż są wyjątki. Zobaczymy co na to Zmysł:loveu:
mariamc Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Ludzie, nie było mnie przez moment a tu takie zamieszanie.:multi: Mężczyzna na horyzoncie:diabloti: Zmysl , krzyczkowe , męskie kurduple są u mnie:razz:
basiapron Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 podstawkę pod telefon kupiła tupadlo, mam jeszcze z innego bazarku 6 zł,co prawda miało iśc na inne cele ale przeciez nie warto rozmieniać na drobne skoro oba bazarki nie wyszły, tzn w tamtym w sumie się troche zebrało tak ze te 6 zł moze trafić tutaj. tym sposobem jest 14 zł, dołoże od siebie i wpłace więcej,tym bardziej że na jednym bazarku nie zszedł obrus który upodobała sobie później moja mama.jak będę miała wpłate od tupadlo to przeleję.
irenaka Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 [quote name='basiapron']podstawkę pod telefon kupiła tupadlo, mam jeszcze z innego bazarku 6 zł,co prawda miało iśc na inne cele ale przeciez nie warto rozmieniać na drobne skoro oba bazarki nie wyszły, tzn w tamtym w sumie się troche zebrało tak ze te 6 zł moze trafić tutaj. tym sposobem jest 14 zł, dołoże od siebie i wpłace więcej,tym bardziej że na jednym bazarku nie zszedł obrus który upodobała sobie później moja mama.jak będę miała wpłate od tupadlo to przeleję.[/quote] Basieńko:loveu: Bardzo pięknie Ci dziękuję:multi:. A tak przy okazji, kiedy będziemy świętować? Trzymam kciuki za Ciebie:loveu:
irenaka Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Mam pilną sprawę do dziewczyn z Warszawy i nie ogłaszam konkursu na Miss Wolontariuszy:evil_lol: Szukam dziewczyny w Warszawie: młodej ,ładnej i wygadanej ( nie tylko na psie tematy). Musi też dysponować wolnymi rankami ( nie mylić z nockami), stan cywilny obojętny:evil_lol:.Propozycje proszę:mad:;)
gusia0106 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 A co oznaczają wolne ranki?:cool3: Jakieś zakres godzinowy czy coś I może okolica np - bo jakbym miała np. 2 godziny wolnych ranków a musiałabym jechać na Wawer np. to tyle właśnie by to trwało :lol:
irenaka Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 [quote name='Soema']Co to za dyskryminacja krakowskich dziewuch?!:shake:[/quote] Pewnie bym szukała w Krakowie, gdyby nie to, że trzeba wtedy drałować do Warszawy. A sprawa do załatwienia niestety w stolicy.
basiapron Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='irenaka']Basieńko:loveu: Bardzo pięknie Ci dziękuję:multi:. A tak przy okazji, kiedy będziemy świętować? Trzymam kciuki za Ciebie:loveu:[/quote] co jestem w Krakowie to mam cały dzień zawalony.ale pamiętam o Tobie:) to juz coś.
irenaka Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 [quote name='gusia0106']A co oznaczają wolne ranki?:cool3: Jakieś zakres godzinowy czy coś I może okolica np - bo jakbym miała np. 2 godziny wolnych ranków a musiałabym jechać na Wawer np. to tyle właśnie by to trwało :lol:[/quote] Tu mnie masz:evil_lol:, bo nie wiem jaka to dzielnica:shake:. Ale się dowiem. Rozumiem, że wpisuję Cię na listę chętnych( wstępnie, w zależności od dzielnicy)? Kto jeszcze?
irenaka Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 [quote name='basiapron']co jestem w Krakowie to mam cały dzień zawalony.ale pamiętam o Tobie:) to juz coś.[/quote] To chociaż tyle, że pamiętasz:mad:;). A czy ten film z podpisu nie próbowałaś ściągnąć z zagranicy? Mogę Ci pomóc.
gusia0106 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='irenaka']Tu mnie masz:evil_lol:, bo nie wiem jaka to dzielnica:shake:. Ale się dowiem. Rozumiem, że wpisuję Cię na listę chętnych( wstępnie, w zależności od dzielnicy)? Kto jeszcze?[/quote] I od tego - co oznaczają poranki. Bo ja Kochana pracuję od 8 ;)
mysza 1 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Wawer to moja gmina:eviltong:, mieszkam tam. Wolnych ranków nie mam 8-19 pracuję.
mariamc Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Irena , a w czym rzecz? Wprawdzie dziecko nie Blada Krystyna :evil_lol: ale ładnie ubrać się może . Będzie w Wawie przez tydzień:diabloti:
irenaka Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 [quote name='mariamc']Irena , a w czym rzecz? Wprawdzie dziecko nie Blada Krystyna :evil_lol: ale ładnie ubrać się może . Będzie w Wawie przez tydzień:diabloti:[/quote] Nie pisnę słowa, ale tym razem kobiety mi trzeba:evil_lol:. Dziecko wykorzystam w Krakowie. Jak się da:evil_lol:
irenaka Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Mam bliższe informacje ( chociaż troszeczkę). Dzielnica Mokotów ( podobno dalszy):evil_lol: Godzina 9-10. Termin jeszcze nie znany.
basiapron Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='irenaka']To chociaż tyle, że pamiętasz:mad:;). A czy ten film z podpisu nie próbowałaś ściągnąć z zagranicy? Mogę Ci pomóc.[/quote] kolega jest w trakcie ściągania tego więc moze niedługo usunę podpis,zobaczymy co uda mu sie zdziałać.to do pracy mgr mi potrzebne
Recommended Posts