Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Irenko,

a możesz mnie uświadomić jaki na dzisiaj jest koszt utrzymania miesięcznego wszystkich Krzyczkowych? Nie pytam ile jest zapłacone, co nadpłacone a co niezapłacone, tylko jaki jest miesięczny koszt ich utrzymania?

Posted

[quote name='gusia0106']Irenko,

a możesz mnie uświadomić jaki na dzisiaj jest koszt utrzymania miesięcznego wszystkich Krzyczkowych? Nie pytam ile jest zapłacone, co nadpłacone a co niezapłacone, tylko jaki jest miesięczny koszt ich utrzymania?[/quote]

Niepołomice 70,00 dziennie. Czyli średnio: 30x70,00=2100,00
Poznań 300,00; Neris 600,00.
Czyli łączny koszt miesięczny= 3000,00

Poprawiajcie, jeżeli się mylę.

Posted

Gusia -mój wpis w sprawie psów o które pytasz:

[quote name='irenaka']Dzwoniła do mnie wczoraj Lamia2.
Na dogo jest bardzo rzadko, przekazała mi, że od 01.03.2009 przejmuje następujące psy pod swoją opiekę: Bazyl, Pręgus ( które jak rozumiem już wcześniej utrzymywała, bo nie ma ich na liście Sfory) oraz Przylepkę ( Roxi), Mata, Zeusa i Lotnika. [/quote]

Posted

[quote name='paros']Ponowię allegro z prośbą o wpłaty na konto fundacji dla psów krzyczkowych:cool3:

Może macie propozycję czy i jak zmienić tekst czy wygląd aukcji :cool3:[/quote]
a możesz pokazac jak stare allegro wyglądało

Posted

A może powysyłać link do tego wątku osobom , które brały udział w akcji?
Oczywiście nie wszystkim.
Nie tym ,które wywołały awanturę na wątku.
Głupota ludzka zawsze mnie poraża.:-(

Posted

Witam,
przelałam właśnie 100 zł na konto Fundacji "Zwierzę nie jest rzeczą" z dopiskiem, że to na psy z Krzyczek. Bardzo żałuję, ale nie uda mi się wpłacić więcej. Liczę na to, że znajdzie się jeszcze kilka osób, które coś dorzucą...

Posted

[quote name='Ewa Marta']Witam,
przelałam właśnie 100 zł na konto Fundacji "Zwierzę nie jest rzeczą" z dopiskiem, że to na psy z Krzyczek. Bardzo żałuję, ale nie uda mi się wpłacić więcej. Liczę na to, że znajdzie się jeszcze kilka osób, które coś dorzucą...[/quote]

To jest bardzo dużo!!!! Dzięki :-) razem z tym od Teresy mamy na jednego psa na marzec. ( Neris )
Dziewczyny przypominam, ze mamy jeszcze trochę karmy......w sumie dobrze ze poleżała, teraz się przyda.

Aaa i jeszcze jedno....Dupek vel Hektor i Bryza - to 600zł - kombinujemy same, ale nie znaczy to, że tam pieniądze nie idą.

No i Mat, Zeus, Przylepa - to 900 ( chyba?) uczciwie, trzeba o tym pamiętać. To ze nie ja te psy opłacam, nie oznacza ze one zniknęły. Z tego co wyczytałam na stronie Paros Lotnik ma dom

Posted

[quote name='mariamc']A może powysyłać link do tego wątku osobom , które brały udział w akcji?
Oczywiście nie wszystkim.
Nie tym ,które wywołały awanturę na wątku.
Głupota ludzka zawsze mnie poraża.:-([/quote]

Myślę, ze wiekszość wie. Przecież oczywistym było, ze psy nie znikną:-). Różne rzeczy się na dogo dzieją..... nawet cuda, ale o występach magicznych jeszcze nie słyszałam. Ooooo popros swojego syna, moze zna kogoś kto by się dał na taki występ umówić:-)

"Znikające psy z Krzyczek" hihihihi
Wczoraj byłam załamana, dziś jadę na łapankę - i od rana mam świetny humor.

Posted

to ja poprosze o pomoc w reklamowaniu bazarku
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/wspomnien-czara-bazarek-na-oplacanie-hotelikow-psow-krzyczkowych-do-15-03-2009-a-131984/[/URL]

Posted

Pani Ewo, wielkie dzięki:loveu:

Neigt, tak do końca uczciwie to są jeszcze i moje:cool3:

Dziecko usiłuje zorganizować trasę koncertową na rzecz bezdomnych psów,szuka jeszcze sponsorów, może się uda.

Na psy w realu ,można dodac te magiczne też:evil_lol:

Posted

[quote name='mariamc']Pani Ewo, wielkie dzięki:loveu:

Neigt, tak do końca uczciwie to są jeszcze i moje:cool3:

Dziecko usiłuje zorganizować trasę koncertową na rzecz bezdomnych psów,szuka jeszcze sponsorów, może się uda.

Na psy w realu ,można dodac te magiczne też:evil_lol:[/quote]

Tak uczciwie to jest jeszcze Burka, sunia którą zabrał Zmysł ( nie wiem czy to ta sama w Psim Aniele), Rudzik itp.....Ale ja wymieniłam tylko te PŁATNE a nie te szukające domu.

Posted

No ponoć ma mieć.......ale się buduje i całe wieki już to trwa. Ech......

Dziś udało nam się złapać tylko jednego kocura kurcze.....marzec za pasem, a kotki nie dają się złapać i zaraz będzie bieda.:shake:

Posted

[quote name='Neigh']Tak uczciwie to jest jeszcze Burka, sunia którą zabrał Zmysł ( nie wiem czy to ta sama w Psim Aniele), Rudzik itp.....Ale ja wymieniłam tylko te PŁATNE a nie te szukające domu.[/quote]
Nellunia jest w Kocim Świecie:lol:

Posted

Niestety nie stać mnie na utrzymanie dodatkowych 3 psów, a jeśli chodzi o decyzję na temat ich losów to sądzę, że podejmą ją osoby z którymi się na płatny DT umawiałam. Ja nie czuję się na siłach.

Posted

Postaram się rzucić palenie:diabloti: z korzyścią dla zdrowia i dla psów.
Wpłacam 100pnl na psy u Neris.

Nie stać mnie na to w tej chwili ale cóż, żyje się tylko raz.:evil_lol:

Posted

[quote name='Olga132']a możesz pokazac jak stare allegro wyglądało[/QUOTE]

Tak [URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=539308147"][B][COLOR="Purple"]stare allegro psiaków krzyczkowych[/COLOR][/B][/URL]

Posted

[quote name='mariamc']Pani Ewo, wielkie dzięki:loveu:
[/quote]

A może by tak bez tej "Pani" na początku?
Tu nie ma za co dziękować. Kiedy patrzę na swoje dwa psy wylegujące się na kanapie, mające zawsze co jeść, kogoś do głaskania i przytulania ich, kogoś na długie spacery i po to, żeby się nimi opiekować, to szlag mnie trafia, że nie wszystkie psy na świecie tak mają. Psiakom z Krzyczek kibicuję od początku i bardzo mi leży na sercu ich los. To, że tu nie piszę, nie znaczy, że nie zaglądam i nie myślę... Ja po prostu nie znam tu nikogo, więc tak sobie cichutko siedzę i czytam:roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...