Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

"suczka, około pół roku, maść czekoladowa, łagodna, wystraszona, zagłodzona, ktoś chiał ją zabić , ma problem z chodzeniem.. nie wiem co jeszcze napisać. była szczenna no ale po szczeniakac śladu nie ma:placz:"

Napisala do mnie Hanan z Caviarni.
Suczka sama jest szczeniakiem a ma dzieci...może miała.. bo ślad po szczeniakach zaginąl.. Miała być zabita..
Ma połamane łapy przednie lub wystawione...

DT NA CITO!! BLAGAM!! Każda minuta się liczy!!

Jest obecnie w Poznaniu

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia napisał(a):
Podnoszę bo pilne!!!

Z nią do weta trza jesli ma łapy połamane!

Pewnie, ze koniecznie trzeba, ale gdzie ona ma ZAMIESZKAĆ? Po weta bez dachu nad głową??? :placz: Może hotelik?? Ale czy przyjęliby ranna sunie?

Posted

Kasia napisał(a):
Doda a do kliniki jakiejś? Tam mogłaby zostać na noc a pieniążki jakoś uzbieramy!

Hanan zadzwonila do Małgosi - wolontariuszki Emir w Poznaniu (namiary podala nam Anetta, dziękuje!) i za chwilę do niej jedzie!!

Posted

Pieniążki na pewno trzeba bedzie uzbierac, ale Hanan teraz pojechala z sunią, podalam jej nr tel i w razie czego napisze... Po wszystkim napewno mi powie jakie będą koszty....

Posted

[quote name='Doda_']Hanan zadzwonila do Małgosi - wolontariuszki Emir w Poznaniu (namiary podala nam Anetta, dziękuje!) i za chwilę do niej jedzie!![/quo
GONIA P NIGDY NIE ODMAWIA

Posted

Półroczna... szczenna...
Jeśli kogoś kiedyś nie zabije będzie to oznaczało tylko że nie przyłapałam go na takich praktykach...
Gonia super dziewczyna więc sunieczka ma fachową pomoc. Oby tylko nie była w stanie beznadziejnym...

Posted

Zupełna masakra. Nie moge pomóc domem - wyjeżdżam stale, sama szukałam opieki dla moich zwierzaków. Jeśli będę mogła - to wspomoge finansowo. Dołożę do leczenia suni.

Posted

Dziękuje, ciągle czekam na Hanan, jeszcze jej nie ma... Pójde spac dopiero jak dostane od niej wieści :shake: Kurcze, nie wiem co z tymi szczeniakami, może trzeba będzie poszukać? Moze sunia gdzieś schowała swoje dzieci...???:hmmmm: :cry: