Isadora7 Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='Kinia']Wybacz tego nielubianego cichego słuchacza:oops: To nie tak miało znaczyć[/quote] Oki, wiem, liczyłam na poczucie humoru :) takie sarkastyczne jak lubie. Wybacz tak już mam, zwyczajnie nie mogłam sie powstrzymac od takiego wpisu. :loveu::loveu::loveu: Quote
AMIŚKA Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 A gdzie foty??:razz::razz: 3 stronki bez fot pieknych rudzielców:razz::lol: Quote
Isadora7 Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='AMIŚKA']A gdzie foty??:razz::razz: 3 stronki bez fot pieknych rudzielców:razz::lol:[/quote] Moje nie są tak grzeczne jak Twoje :), szczególnie Rambo. I zrobić im zdjęcia to graniczy z cudem. Może coś mi się jutro uda. Quote
Neris Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 A ja marzę o tym, żeby Was poznać.:oops: Pamiętaj Isadorko, że jak zdam na prawko to przyjeżdzasz na oblewanie :cool3: Matka kluch przyłazi nocą pod mój płot, szuka jedzenia... Quote
taxelina Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [B]Mam cos dla Ciebie bo lubisz zabki - nie wiem czy widac dokladnie ale zmiana skory nastepuje: [IMG]http://sherry-niunia.home.pl/zmiana.jpg[/IMG] [IMG]http://sherry-niunia.home.pl/zmiana2.jpg[/IMG] [/B] Quote
Isadora7 Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 A tak pamietam te zmiany skóry. Fajnie że uchwyciłaś. Quote
taxelina Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='Isadora7']A tak pamietam te zmiany skóry. Fajnie że uchwyciłaś.[/quote] Nie do konca jestem zadowolona bo jednak jakbym miala makro obiektyw to co innego ale .... :cool3::cool3: Quote
Neris Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Isadorko, ZofaSasza zrobiła wczoraj zdjęcia kluchom, pomożesz z Allegro? :oops:Oddam kasę za wystawienie aukcji. Quote
Isadora7 Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='Neris']Isadorko, ZofaSasza zrobiła wczoraj zdjęcia kluchom, pomożesz z Allegro? :oops:Oddam kasę za wystawienie aukcji.[/quote] Jasne ze pomogę. Quote
Neris Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Dzięki :multi: One się zaraz zaczną rozlazić i będzie problem... Quote
Zofia.Sasza Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Jak się ogarnę, to podrzucę cioteczce Isadorze fotki. Może mnie chappi poczęstuje? :evil_lol: A w ogóle to może ja mam manię prześladowczą, ale chyba wiem kto jest OJCEM klusek spod łódki... Quote
Neris Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 No ten chyba, co Was uznał za produkt spożywczy. Ale co, też niebrzydka bestyja nie? Quote
Isadora7 Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='Zofia.Sasza']Jak się ogarnę, to podrzucę cioteczce Isadorze fotki. Może mnie chappi poczęstuje? :evil_lol: A w ogóle to może ja mam manię prześladowczą, ale chyba wiem kto jest OJCEM klusek spod łódki...[/quote] No nie mój Rambo aczkolwiek ma jajeczka. Ale w końcu chcę założyć pseudohodo[B]ffl[/B]e. I będę miała dużo ślicznych szczeniaczków i sobie zrobię sweetaśny wątek. Pieski będą miały kokardeczki, piórka, sukieneczki. I będę sprzedawać, kupię psiakowi ekanube, sterydowo zminimalisuję miot. To i kasy na tipsy starczy. Quote
Neris Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 A ten Rambo to z kim niby ma mieć to sterydowo zminimalizowane potomstwo? Quote
Zofia.Sasza Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='Neris']No ten chyba, co Was uznał za produkt spożywczy. Ale co, też niebrzydka bestyja nie?[/quote] Nie jestem poniekąd obiektywna ;) Myślisz, że to ON? Quote
Neris Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Yhy... innego w pobliżu nie ma, moje tam samopas nie chadzają. Quote
Zofia.Sasza Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Matko i córko! Te jamniki, to jednak straszne psy :evil_lol: Quote
Neris Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 To jest galeria jamnicza, więc ja tu cichcem wstawię DOWODY na to, jak wygląda wykopane przez jamnika podziemne miasto PRZED zakopaniem [IMG]http://images38.fotosik.pl/153/4b2734a8c79b3fdc.jpg[/IMG] [IMG]http://images47.fotosik.pl/157/1fe522797d259bb9.jpg[/IMG] Quote
Neris Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ona dlatego taka szczupła i sierść ma gladziutką na większości psa:evil_lol: Quote
Erazm Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Mozna by pare groszy zarobic i zatrudnic przy kopaniu rowow melioracyjnych:hmmmm: Quote
Neris Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 One jakoś w poprzek kopią, zamiast fundament pod dobudówkę szykować:shake: Ta ostatnia konstrukcja była na srodku podworka, może oczko wodne chciały zrobic? Quote
Erazm Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 W takiej sytuacji zakladaj firme i do budowy oczek, ale musisz ja nauczyc grzadki przekopywac i kosic trawe Quote
hovomaniaczka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ale dolek, musisz uwazac zeby ci sie pod ogrodzeniem nie potkopaly ;):evil_lol: Quote
Recommended Posts