Kar0la Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Śliczne te psiaki. Zwłaszcza Misia. Czy psiaki są we Włocławku? Quote
Agata69 Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Koty maja trafić do schroniska, a psy na jakąś działkę! Pieski sa niezwykle miłe, zadbane. Misia taka udręczona. Sa malutkie, tylko maksiu trochę większy. Żal patrzeć. Pani idzie w sobotę do szpitala, więc czasu mamy mało. Jutro zrobimy im ładne zdjęcia na dworzu. Wstawię wieczorem. Pieski są we Włocławku. Quote
Agata69 Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Poker napisał(a):najmniejszego psiaka, płeć obojętna,ale jak pisałam czekam na wyjaśnienie losu tych 2.suniek. Na ile sprawa "Twoich"piesiów jest pilna?Przypomnij mi gdzie pieski przebywają, w jakiej miejscowości? Wszystkiecsa małe. Misia najspokojniejsz i najbiedniejsza. Quote
Agata69 Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Kasia napisał(a):Agata zmień tytuł. Na jaki? Nie mam już pomysłów. Quote
emilia2280 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Tragos, nie wiem co robic, 4 do hotelu do 1 boksu, skoro takie malutkie? Ale to pewnie kupe kasy... Quote
Ada-jeje Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Moze gdyby szly wszystkie cztery do jednego boksu w hotelu byloby taniej, trzeba pytac, tylko ze sa wakacje i hotele pelne.:angryy: Quote
Agata69 Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Na razie nic nie znalazłam. Chciałabym uratować chociaż 2. jutro jedziemy zrobić im jakies logiczne foty. Quote
Edi100 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Agata69 napisał(a):Na razie nic nie znalazłam. Chciałabym uratować chociaż 2. jutro jedziemy zrobić im jakies logiczne foty. O Matko, 2 a 2 pójdą do schronu:placz: Quote
Kasia Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Czekam na jakieś informacje o psach i nowe zdjecia aby wystawić im allegro. Tu na wątku nic o nich nie pisze, kompletnie nic. No i podniosę bo sprawa jest naprawdę pilna!!! Quote
Agata69 Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Edi100 napisał(a):O Matko, 2 a 2 pójdą do schronu:placz: Nie do chronu, tylko na jakąś działkę . O psach nadal nic nie wiem oprócz tego że są miłe, łaszą się, są smutne. Quote
Poker Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 u mnie się wyjaśniło i mogę dać tymczas maluchowi ,ale jestem z Wrocławia. Irysek będzie wracała znad morza w następny wtorek i będzie jechać przez Licheń.Może uda się coś zakombinować. Quote
Agata69 Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Poker napisał(a):u mnie się wyjaśniło i mogę dać tymczas maluchowi ,ale jestem z Wrocławia. Irysek będzie wracała znad morza w następny wtorek i będzie jechać przez Licheń.Może uda się coś zakombinować. To może weź Misię , ona jest chyba najbiedniejsza. Wtorek to znaczy w przyszłym tygodniu, czy jeszcze w następnym? Quote
Agata69 Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Poker, ta kobieta mi mówiła że kiedyś wydała Maksia ale on tak tęsknił, piszczał, nie jadł, że w końcu go oddali. Quote
Agata69 Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 I moze wolisz pieska? Suni trzebaby zrobić sterylkę. Quote
Poker Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 w jakim wieku jest mamusia? ogólnie płeć jest mi obojętna ,ważne jest abym mogła znaleźć DS,bo na dozgonny DT nie mogę sobie pozwolić. Wszystko na to wskazuje,że Irysek z Tz.będą mogli przywieźć psinę w najbliższy wtorek. Quote
Poker Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 jak będzie płakał ,to myślę ,że dam radę.W domu nie będzie sam,są 2 psy i kot.Poza tym przeważnie ktoś jest w domu ,no i mam nadzieję,że szybko znajdziemy mu domek . Quote
Agata69 Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Poker napisał(a):w jakim wieku jest mamusia? ogólnie płeć jest mi obojętna ,ważne jest abym mogła znaleźć DS,bo na dozgonny DT nie mogę sobie pozwolić. Wszystko na to wskazuje,że Irysek z Tz.będą mogli przywieźć psinę w najbliższy wtorek. Dzieci mają 2-3 lata, mamusia, kto to wie, ale raczej młoda. Dzisiaj ja dokładnie obejrzę. Quote
Recommended Posts