Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agnieszka(Visenna)']gdyby Majkel siedzial w klatce to bylabys szczesliwsza
[/QUOTE]

I tu się z Tobą nie zgodzę.
Majkel nie siedział w klatce.
W dzień biegał po terenie schroniska, na noc wpuszczany był do środka, gdzie miał swoje legowisko ;)

[quote name='Poker']W przytulisku były 2 dziewczyny, które nie tylko nie chciały pomóc, ale kpiły z sytuacji, [B]wystąpiły nawet z propozycją przyjazdu po Majkela na 2.dzień[/B][/QUOTE]

W końcu Wrocław nie jest aż tak daleko - niecałe 200 km :D

To tyle ode mnie ;)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

przewóz Majkela kosztował Iryska sporo kasy.Zrobiłam więc bazarki na skarpetę kudłaczy i z tego wypłaciłam 160 zł na paliwo ,a resztę wpłacam na skarpetę.Wszystko uzgodnione z szefową kudłaczy czyli leni 356.
To są te bazarki:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/180393-BAE-dA-pachnAE-ca-na-wiosnAE-pomA-A-kudA-aczom-Do-25-02-godz-22?p=14158845#post14158845[/URL]

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/179847-Do-biura-i-na-biurko-z-uporem-maniaka-dla-kudA-aczy-Do-18-02/page8[/URL]

Posted

ale ja nie mogę w 1.poście, bo nie jestem założycielką wątku.Poproszę Agnieszkę o to.
Mam obiecane, ale coś kiepsko to idzie.Ludzie dużo pracują.

Posted

ale ja nie mogę w 1.poście, bo nie jestem założycielką wątku.Poproszę Agnieszkę o to.
Mam obiecane, ale coś kiepsko to idzie.Ludzie dużo pracują.

Posted

Dziewczyny!
Wklejam wpis z wątku "Czarne kwiatki" - jest mi słabo,gdy pomyślę,że Majkel mógł skończyć tak samo:placz:

Szafir, który miał dostać szansę, został uśpiony!!!!
p. Wanda bez pytania opiekuna (czyli mnie(xmatrix)) uśpiła psa, a jego głowę wysłała do badania..

W nd Szafir miał być kastrowany, gdyż pojawiła się dla niego szansa na DS. Niestety nie doczekał, by wykorzystać tę szansę. p. Wanda bezpodstawnie uśpiła Szafira, nie konsultując się w tej sprawie ze mną jako opiekunem psa!!

Szafir pogryzł wolontariuszkę u weterynarza, gdzie miał być kastrowany. Ani wetka ani wolontariuszka nie pomyślały o tym, że tak wielkiemu i silnemu psu, którego nie znają, nie pomyślały by założyć kaganiec. ŚWIADOMIE naraziły siebie i innych z otoczenia na pogryzienie!!! Od razu po tym p. Wanda zadecydowała że uśpi Szafirka!!! SAMOWOLNIE i BEZMYŚLNIE zabawiła się w kata! Łamiąc prawo!!! Ponieważ pies gdy kogoś pogryzie musi przejść 14-dniową kwaratnannę!!! a po drugie był to pies PRYWATNY! więc jakim prawem SAMA zdecydowała o jego losie?!!!

Szafir nie żyje...
mimo naszych starań - jego szansa na normalne życie zniknęła na zawsze...

Irysku - jeszcze raz największe dzięki -możliwe,że Twój desperacki czyn,uratował naszego kudłaczka!;)
Biedny ten Szafir,biedne dziewczyny - to jakiś horror:placz:

Posted

Czytałam . Ja już dawno miałam świadomość , że Majkel jest w niebezpieczeństwie , i powiedziałam o tym Iryskowi i Poker .Irysek jest bardzo odpowiedzialną osobą i Majki bardzo leżał jej na sercu . Zresztą jak tam jest , to już nieraz było pisane na różnych wątkach , no i postawa wolontariuszek wykazana przy łapaniu Majkela przez Iryska ,doskonale o tym świadczy . Biedny Szafirek .

Posted

Od początku jestem na wątku Majkela, teraz poczytałam sobie kilka ostatnich stron i zastanawia mnie, czy pani Wanda w ogóle wie jaką krecią robotę robią jej wolontariuszki.

Wyobraźmy sobie sytuację, że oddaję do przedszkola dziecko, płacę za to, a kiedy przychodzę je odebrać pracownicy przedszkola robią sobie ze mnie jaja i potem opisują to jeszcze publicznie.
Zrobiłabym taką zadymę, że fruwałyby kłaki.

Może trochę szacunku dla KLIENTÓW drogie panie, bo o dobre wychowanie to chyba nie ma co prosić...

• 3 weeks later...
Posted

Dziś dzwoniła pańcia Majkela.Mówi,że pokochali go, chłopak robi postępy. Podobno przytył, daje się przytulać.Jeszcze nie mają do niego pełnego zaufania, bo potrafi czasem ząbki pokazać, ale jest coraz lepiej. Mam nadzieję,że w tych dniach dostanę zdjęcia.

• 4 months later...
  • 5 months later...
  • 4 months later...
Posted

Mam wieści o Majkelu.Znajoma jest na wakacjach w Zakopanem i poszła sprawdzić co u chłopaka.
Majkel ma duży kojec z piękną budą , biega luzem i szczeka .Niestety ma kudły. Szkoda , bo jest lato.Spróbuję do DS zadzwonić i porozmawiać o strzyżeniu.
A kto to jest Zuzaneczka?

Posted

Str.52 post 1290.Pisała epe o Zuzaneczce ale nie wiem co z tego wyszło.Jakiś czas temu napisałam do Zuzaneczki na pw prośbę o wizytę poadopcyjną ale nie dostałam żadnej odpowiedzi.
Pokerku - nieśmiało zapytam - może Znajomej uda się porobić fotki Majkela.Ciekawe jak on teraz wygląda?