Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GoskaGoska']no kogo dawac numer od mnie gumtree.pl - ale napisalam ze agresor - a juz teraz nie wiem co o nim pisac:( , jak nieagresor to czemu wczesniej mu dali L :([/quote]
GoskaGoska tłumaczyłam wczoraj dokładnie dlaczego ma agresor , i że to g .prawda.
Dam ogłoszenie do Wyborczej w takim razie.

Posted

czyj numer telefonu podawać.W schronie będą mówić,że agresywny , bo muszą :diabloti:, bo tak mają na karcie :angryy:
Lepiej ,żeby to był telefon kogos z nas. Ja , niestety będę teraz w rozjazdach.

Posted

[quote name='GoskaGoska']no wlasnie ja mu muszę gumtree zmianic opis i wiem czy Agnieszka (V) telefon, ona go zglosila, więc moze do niej. tylko zeby wiedziala o ktorego psiaka chodzi[/quote]

myślę, że Aga poradzi sobie i będzie wiedziała o którego chodzi, kudłaczy nie jest teraz zbyt wiele poogłaszanych....,
a wpisane ma że agresor, bo sąsiad zmarłego własciciela tak powiedział w schronie żeby przyjeli psa od niego....

Posted

Obiecuję, że wyciągnę gówniarza w poniedziałek na spacerek. Zobaczymy, czy nadal wszystkie paluszki będę miała po marszu...:cool1:

Wyczeszę i zrobię nowe foty- powinien wyglądać lepiej niż na dotychczasowych. Ściągnę mu też tą krowią kolczatę- trzęsie mną, jak widzę takie "urządzenia prymitywne", które wiszą na psie w schronie i to jeszcze czasami w zimie :angryy:

Posted

[quote name='GoskaGoska']Agnieszka (V) nigdy nie robilam problemu z podawaniem jej telefonu. Kwestia tylko, ktora ciocia ma więcej czasu na odbieranie :)[/quote]
dlatego się pytałam czy mogę podać jej telefon :evil_lol:

Posted

[quote name='zekiye']mam pytanie z kim i pod jakim numerem telefonu mogłabym się skontaktowac w sprawie ewentualnej adopcji psiaka ?[/quote]

Ciotko Visenno Haloooooo???????

Posted

rozmawiałam juz przez telefon z P. Agnieszką w sprawie adopcji psa. na razie nie mogę niczego obiecac bo to nie moja decyzja, ale czekam na info o psiaku po poniedziałkowym spacerze. nie wierzę w jego agresję, ale chciałabym się upewnic jak biedaczysko będzie się zachowywac