ocelot Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Ok. od razu dam znać, wstepnie mówił, że przyjedzie po niego w sobotę, albo w niedzielę. Czyli czekamy. Quote
ocelot Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Jest mi bardzo przykro i wstyd. Przepraszam Wandę, Was, a przede wszystkim jamnisia. Podjęłam złą decyzję, to nie ten domek. Pan Roman dzwonił, że to nie ten pies i nie tym razem. Nie wiem czy tamten domek jest nadal aktualny i wstyd mi teraz tam napisać. Ech... Przepraszam. Quote
Argat Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 ocelot napisał(a):Jest mi bardzo przykro i wstyd. Przepraszam wandę, was, a przede wszystkim jamnisia. Podjęłam złą decyzję, to nie ten domek. Pan Roman dzwonił, że to nie ten pies i nie tym razem. Nie wiem czy tamten domek jest nadal aktualny i wstyd mi teraz tam napisać. Ech... Przepraszam. Ciotka, to nie Twoja wina, z tego co pisałaś Pan brzmiał rozsądnie. Byłam niemal pewna że jamniś ma już zapewniony dom. Ale skoro to nie jest to, to dobrze że okazało się to teraz. Napisać do tamtej Pani trzeba, mam nadzieje że zrozumie i że nadal jest zainteresowana... A jak i to nie wyjdzie, będziemy szukać dalej. Quote
Isadora7 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Ocelot nie ma twojej winy. Dowiaduj się jak nie wystawiam jamnika na allegro - ida mi jak świee bułeczki nawet te 12-letnie Quote
wanda szostek Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 ocelot napisał(a):Jest mi bardzo przykro i wstyd. Przepraszam wandę, was, a przede wszystkim jamnisia. Podjęłam złą decyzję, to nie ten domek. Pan Roman dzwonił, że to nie ten pies i nie tym razem. Nie wiem czy tamten domek jest nadal aktualny i wstyd mi teraz tam napisać. Ech... Przepraszam. Zawsze jestem bardzo ostrożna przy podejmowaniu decyzji. Uprzedzona jestem co do ludzi przesłodzonych. No i szczególnie uważam, jak intuicja podpowiada ni, że coś tu nie gra. Wstyd wstydem, ale uważam, że trzeba do pani napisać. Po ludzku przeprosić. Ma prawo czuć się urażona, bo pierwsza i to w ciemno zaprosiła jamnisia do swojego domu i oferta jej została odrzucona. Trzymam kciuki, żeby Pani się nie rozmyśliła a domek okazał się dobry. Pani wyraziła zgodę na wizytę przed adopcyjną i podpisanie umowy. Quote
ocelot Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 A widzisz, ja to jednak mam jeszcze małe doświadczenie. Ale podobno nie zaiskrzyło. Trudno, zdarza się. Do Pani napisałam, czekam. Quote
ocelot Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Cioteczki jesli ktoś może to proszę o ogłoszenia, mały podobno wcina jedzenie ze wszystkich misek, ale niestety po jego wyglądzie tego nie widać. Quote
Isadora7 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='ocelot']Cioteczki jesli ktoś może to proszę o ogłoszenia, mały podobno wcina jedzenie ze wszystkich misek, ale niestety po jego wyglądzie tego nie widać. Allegro mu wystawię. Quote
wanda szostek Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Czy Pani z Piastowa nic nie odpowiedziała? Quote
ocelot Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Pani nie odpisała, więc chyba nici z tego... Quote
Argat Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Ech... no to w takim razie liczymy na allegro. We wtorek umieszcze go na kilku innych stronach. Ola164 napisał(a):To może czas mu jakieś imie wymyślić? Zawsze to lepiej będzie ogłaszać. Masz jakieś propozycje? Quote
ocelot Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Grubba Rybba na wątku tomaszowskim nazwała go Alfik. Co Wy na to? Quote
Ola164 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Coś słodkiego musi byc :loveu: Cukierek? :loveu: Alfik to by był już trzeci jamnik o tym imieniu na dogo... Quote
danka1234 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Jednak z domku nic nie wyszło a tak dobrze sie zapowiadało,no nic trzeba szukac innego domku. Quote
ocelot Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 danka1234 napisał(a):Jednak z domku nic nie wyszło a tak dobrze sie zapowiadało,no nic trzeba szukac innego domku. Ja mam podejrzenia, że zaszło coś w czasie wizyty Pana w schronisku, ale nie wiem co. Nie mogłam być, bo to normalny dzień pracy. Quote
danka1234 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Imię by mu się przydało,niechby choc tyle miał na początek. Quote
ocelot Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 To może ciotki niech on zostanie już Alfik? Skoro na wątku zbiorczym pod takim imieniem funkcjonuje? Quote
Recommended Posts