ocelot Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 A nic nowego. Czekamy na wizytę Pana ze skarżyska, miała być w tym tygodniu. Jamniol nadal garnie się do ludzi, jest ufny. I co zaskakujące nieźle znosi schronisko tylko jak długo? Budy w schronisku są niestety za duże dla małych psiaków. Quote
ocelot Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Alfik ma pecha jak nie wiem co, Pan drugi raz nie zadzwonił:shake: Quote
Isadora7 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 ocelot napisał(a):Alfik ma pecha jak nie wiem co, Pan drugi raz nie zadzwonił:shake: To co wystawiac allegro ponownie? Quote
ocelot Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Isadora7 napisał(a):To co wystawiac allegro ponownie? Myślę, że tak, jeśli możesz. Quote
wanda szostek Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 ocelot napisał(a):Zima za pasem... Ocelot kontaktuj się z panią Izą. Przeszukałam maile od niej i znalazłam telefony . Jeżeli się zdecyduje to ustalaj i wyciągaj od ręki psa, aby znowu nie było zamieszania. Daj znać jak przebiegła rozmowa. Quote
ocelot Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Na razie komórka wyłączona i domowego nikt nie odbiera, ale będę dzwonic do skutku. Quote
ocelot Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Trzymajcie kciuki. Dodzwoniłam sie, mam wysłać zdjęcia, Pani Iza po powrocie do domu, wieczorem je obejrzy i da znać. Ona bardzo chce adoptować jamnika, ale... ma to być jamnis króliczy, bo jest po operacji i mieszka na 4 piętrze, a wiadomo jamniora trzeba wnosić, no zobaczymy. Alfik taki malusi nie jest, ale może? Quote
danka1234 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 oj malutki to on nie jest,ale kto wie,kciuki trzymamy. chłopak nie ma szczęscia Quote
ocelot Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Oj nie ma. Znowu cisza, po południu zadzwonię czy pani obejrzała zdjęcia. edit: Pani Iza dzwoniła, do wieczora podejmie decyzje. Alfik mimo, że za duży to jest bardzo smutny i myśli o nim. Na wszelki wypadek rozejrzyjcie się ciotki za jakimś króliczym jamniorem. Quote
ocelot Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Pani Iza nie dzwoni, chyba nic z tego:shake: Quote
ocelot Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Alfik od wczoraj ma dom. Podobno mieszka na moim osiedlu może się z nim spotkam na spacerze.;) Quote
Isadora7 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 ocelot napisał(a):Alfik od wczoraj ma dom. Podobno mieszka na moim osiedlu może się z nim spotkam na spacerze.;) O rany suuuper. Dowiedz się więcej. Quote
ocelot Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Isadora7 napisał(a):O rany suuuper. Dowiedz się więcej. Jak mi kierownik coś więcej powie, na razie wiem tyle, że do bloku poszedł na moim osiedlu, jutro postaram się dowiedzieć więcej, chociaż jaka ulica, to przypadkiem będziemy tam z Maksiem sobie spacerować:p Quote
danka1234 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 O rany ale dobre wieści,ma domek i to pod Twoim okiem:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts